Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Im dluzej czytam to forum, tym bardziej nienawidze kobiet, i nie chce miec z

Polecane posty

Gość gość

Nimi nic wspolnego. Jestescie dnem, rzygac sie chce, jak na was patrze. Kafeteria otworzyla mi oczy, i pokazala jak bardzo kobiety sa zle i glupie!

Gość gość
Ja też nabrałam takiego podejścia, ale w stosunku do mężczyzn przez to forum. No cóż nie muszę być w związku, ty też nie.

Gość gość
to masz ziazia,baby fajne są zwlaszcza te co sie bzykają za darmoszke :-P

Gość gość
To ciekawe, bo akurat tutaj siedzi więcej mężczyzn, niż kobiet. Zatem, na jakiej podstawie nienawidzisz kobiet? Na podstawie tego, co paru mizoginów wypisuje?

Gość gość
A na jakiej podstawie twierdzisz, ze siedzi tu wiecej facetow? Jestes w stanie stwierdzic plec fizyczna przez swiatlowod?

Gość gość
Na podstawie wpisów, które tutaj widzę. Wiem po swojej płci, że kobieta, nawet głupia, pewnych rzeczy nie napisze, nie wyrazi się w określony sposób i raczej nie będzie zakładać setek tematów o tym, jak bardzo kobiet nienawidzi, chyba że jakaś bardzo jej nadepnie na odcisk. :) A wpisów typowo "męskich" jest multum w prawie każdym temacie i sporo się pod kobiety podszywa, dość nieudolnie zresztą.

Gość gość
a za co nienawidzisz kobiet? za to, że uprawiają seks ale nie chca tobie dać?? ze lecą na twoją kasę, chociaz wiekszosc pracuje? za co? ze nie chca miec z toba dzieci?

Gość gość
tez nie lubie kobiet, misiaczku, przytul sie do mnie siuraczku, razem bedziemy nienawidziec te baby w cieplym lozeczku pelnym jąderek i penków bubusiu

Gość gość
Jeżeli miałabym się posłużyć wpisami na tym forum jako przykładem modelu mężczyzny, to on, jako typowy kafeteryjny mężczyzna, dzieci nie chce. :classic_cool: Za to chce seksu, chce bić swoją kobietę, gwałcić dzieci, lenić się do końca życia, itd. Tacy na pewno są mężczyźni, bo na kafeterii przeczytałam. :classic_cool:

Gość gość
Eeej mój kot ma na imię Bubuś, nie obrażaj go :)

Gość gość
8:44 za ich glupote.

Gość gość
wy glupie baby, nie rozumiecie nic, my faceci sie razem trzymamy,za sisiorki i za jajeczka