Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie w internecie robią z siebie chodzące ideały?

Polecane posty

Gość gość

Właśnie odkryłam, że moja kuzynka jest na wizażu i tam przedstawia się jako idealną matkę, żonę itd. Co więcej krytykuję innych... Jej dziecko że niby chowane na ekologicznych warzywach,owocach po ktore jeździ 200km aby mieć pewność że eko, wiecznie u ni w domu porządek, z mężem życie - bajka. A w rzeczywistości? Jej dzieciak na widok owoców czy warzyw dostaje drgawek, żre tylko słodycze i zestawy dla dzieci z mcdonalda, w domu syf, jej matka musi przychodzić i jej sprzątać, z mężem w separacji.. Proszę wytłumaczcie mi po co to kłamstwa? Może sens bym widziala gdyby odstawiala teatrzyk przed rodzină, znajomymi itd... Ale dla obcych??? Po co??

Gość gość
Czesto kobiety mysla, ze nie robiac nic robia tyle samo co ich zapracowane matki.

Gość gość
to się nazywa trollowanie - wkurzasz innych dla zabawy :)

Gość gość
Bo anonimowość w internecie wyzwala najgorsze instynkty, powoduje polaryzację skrajności. Brak tu miejsca na wątpliwość czy dystans. Wszyscy są albo za albo przeciw. No i sie lansuja na potegę. A to dotyczy głównie osób które na tym tle maja kompleksy niespełnienia w zyciu realnym.