Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość MikiAbonamentowiec

Kilka pytań odnośnie telefonu na kartę.

Polecane posty

Gość MikiAbonamentowiec

Witam, jestem wieloletnim użytkownikiem telefonów na abonament ( zawsze wydawały mi się lepszą opcją - stała opłata, duże bonusy minut i sms itd). Niestety już od pół roku przeglądam oferty różnych sieci komórkowych (koniec umowy w tym miesiącu) i są naprawdę słabe dla osoby takiej jak ja (rozmawiam raczej mało, sporo sms i od czasu do czasu do internetu się zajrzy). W miarę ciekawe oferty pojawiają się ale tylko z telefonem w "pakiecie" co od razu podnosi cenę z 20zł do 60zł... Z tego powodu i z powodu tego, nie będę uwiązany z jedną siecią przez 2 lata ( w poprzedniej sieci naprawdę cyrki się działy, obecnie tylko niewielkie problemy ale i tak nie mogę zrezygnować bo umowa...) zainteresowałem się ofertami na kartę i muszę przyznać jest kilka ciekawych np. w Virgin Mobile, ale niestety nie znam się kompletnie na temat telefonów na kartę, a niestety pytania które chciałbym zadać są już raczej tak powszechnie znane, że ciężko coś w internecie znaleźć. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć np: - ważność konta po pierwszym doładowaniu rok na przychodzące i 60 dni na wychodzące. Ok, rozumiem to. Pytanie mam tylko czy to samo tyczy się pieniędzy z doładowania - tzn. doładowuję telefon za 30 zł, wykupuję ofertę za 25zł (ileś sms, minut i GB) . Jaki czas pozostałe środki (5 zł) będą dla mnie dostępne do wykorzystania? 30 dni, 60 dni , rok? - żeby aktywować jakieś pakiety w sieci, sprawdzić stan środków na koncie itd. należy wpisać jakieś kody , czy są one takie same w każdej sieci (ułatwiają życie klientom) czy każda sieć ma inny kod? - czy jesteś uprzedzany np smsowo , że twój "pakiet" się kończy za 2 dni lub konkretną datą wygaśnięcia

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować