Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu ktoś chętny na romans z mężatką?

Polecane posty

Gość gość

Krótko o mnie. Ok. 30-tki, atrakcyjna, długowłosa, rudowłosa, zielonooka, niegłupia mężatka. Moje wymagania: - 25-35 lat - powyżej 185 cm wzrostu - wysportowana sylwetka, nie lubię chudości - przystojna twarz, brak łysiny - inteligentny, zabawny i kulturalny - dyskretny - mający czas by najpierw poznać się mailowo i telefonicznie, nie interesuje mnie błyskawiczne spotkanie, lubię budować atmosferę. Zainteresowanych proszę o zostawienie swojego maila.

Gość gość
Zdrada to ohyda i jak po niej możesz spojrzeć w lustro! Ja zdradza męża ale jest to zdrada kontrolowana i oboje mamy z niej korzyści. Podniecenie i przeżycia nie dopisania.

Gość gość
Hej wiewióroa co powiesz na roczek, albo pięć więcejale na centymetry się łapięwłosy jeszcze dziś w południe miałem do pasatylko nie lubię milczeć, ponieważ czas jest krótkinie zawsze jestem dyskretny i uwielbiam nie za wielkie cyckijakie masz cycki dzidzia?

Gość gość
Jakie wymagania? Zejdź ruda na ziemię :-D Może jeszcze milion euro na koncie i dom ma Majorce :-D Powodzenia bo tu takiego nie znajdziesz 🖐️ Ale nadzieja matką głupich :-P:-P

Gość Łukaszzzz
Wymagania wyskokie raczej im nie spełniam ale jak byś była chętna to daj znać :) Wiek 20lat Wzrost 175cm :P Sylwetka rece nogi wysportowany delikatnie kaloryfer zapowietrzony :) Twarz mam przystojną włosy gęste krótko ścięte ;) Jestem inteligenty zabawny kultularny romantyczny :) Umiem zaspokojić Kobiete ;) Jestem dyskretny ;) Mam czas ;) Tez lubie budować atmosfer poznac się wstępnie pózniej blize az wkońcu się spotkać ;) Wrazie co to daj znac ;)

Gość gość
Lustro co Ci mówi lustro?a jakby była zamieć śnieżna, to co być ubrała:kożuszek z baranów, czy łosia?

Gość gość katowice
Spelniam większość twoich wymagań :) trzy.dwa.jeden@Onet.pl

Gość gość
Myślę, że pokrywam twe wymagania. Więcej szczegółów na yourrambo@wp.pl Do usłyszenia

Gość gość
Ogłoszenie jak pani spod latarni

Gość gość autorkaaa
Nie szukam kogoś kto spełnia część lub wiekszość wymagań. :) Szukam kogoś, kto spełnia wszystkie. :) Może są wysokie, ale wiem że są tacy faceci. Może akurat tutaj takiego znajdę. Jestem atrakcyjna, czuła, uwielbiam każdy rodzaj seksu. Nie zadowolę się więc byle czym.

Gość Tomm6969
Ja bardzo chetnie, podniecaja mnie starsze kobiety ;*

Gość gość katowice
No cóż nie chcesz sprawdzić, więc trudno. Zmusić Cię nie mogę :p Napisze jednak które z wymagań spełniam a Ty zrobisz co zechcesz. A więc : wiek 33, Wzrost: 189cm Sylwetka: 97kg więc chudy nie jestem, gruby raczej też nie Łysina : brak Co do przystojnej twarzy... nie znam Twojego gustu Inteligencja : myślę że nie muszę narzekać Humor i kultura: wiem jak posługiwać się sztućcami i potrafię ustąpić miejsca starszym osobom :p Dyskrecja : również na nią liczę Czasu mam sporo choć często bywam zajęty.

Gość gość
Wow:0 laska sobie jaja robi i przetarg urządziła a tu lecą jak jakieś gimbusy niezłe prowo:)

Gość gość autorkaaa
Ok, odezwę się. :)

Gość gość
To nie do autorki,ale jeśli jest ktoś zainteresowany,jakaś pani,zostawiam tomi106@onet.pl

Gość zomowiec
Ha ha niezle prowo.A wyglodniale samce leca jak na surowa slonine.jaki sondaz uzyskalas?pochwal sie