Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spowiedź grzesznika...part 1

Polecane posty

Gość gość
Jestem przystojny ale jedzie mi z pyska dlatego biore te szybkie i zdecydowane bez wzgledu na urode

Gość gość
Poprawka. Oczywiście Eve:D

Gość gość
Kurczę no. Rozgryzli mnie. :( Nieśmiało chciałabym zwrócić uwagę, że ma uroda nawet dla konesera może być trudna do przełknięcia. Dlatego zawsze, kiedy wysłałam tym wszystkim osobom zdjęcia, mówiłam: tylko błagam :O ostrożnie przy otwieraniu załącznika. Mam tylko pytanien. Co to znaczy "sztucznie kreowana"? ;) Jestem pewna, że uroda i seksapil wymienionych pań są wielkie. Nie umniejszam. Pozdrawiam Kuszę ;), Want i Mid Evkę. Oraz faceta, który musi ze mną sypać. Trauma kochanie, jesteś wielki. :O P.S. a już myślałam, że to jakiś ciekawy temat 💤 4I. ;)

Gość gość
Kogo obchodzi twoja uroda Szamberióm ? Nikogo. Nikogo nie obchodzisz bo jesteś przejedzona, przeżarta, przelizana, zjedzona i 1000 razy wysrana. "P

Gość gość
Jest jakaś chora osoba na forum. Lub dwie. Jedna od Koke, druga od Imperium.

Gość gość
Jedna? Dwie? Jest ich całe mnóstwo. Gość od ciotek, gość od nowego, gość od want... i wiele innych

Gość gość
Przecież się podpisała 4 I. Chyba wszystkie nicki ma poblokowane :D Albo wymyśla kolejne :D:D

Gość gość
Zaraz, czy to nie mojej trudnej urodzie poświęcono tyle czasu w piękną niedzielę? A to przepraszam, pomyłka. :P Ile razy, do zrzygania mam powtarzać- jestem nieatrakcyjna, nie jestem tu żeby czuć się atrakcyjni- jestem tu żeby was czytać i komentować. 😠 Nie chcę brać udziału w żadnych rankingach piękności. 😠 Historia mojego podpisu jest długa i zahacza o melodramat i miłość. ;) 4I.

Gość gość
Wilkowi się podobałaś razem z Ciekawską i Interą?:P🖐️

Gość gość
Z tego co wiem Intera ;) to atrakcyjna dziewczyna, a o urodzie Ciekawskiej też dużo czytałam. Raczej nie podobałam się nigdy z forum nikomu. Choć mam nadzieję, że odrobinę Kuszy. :P 4I.

Gość gość
Intera to Chwila jak ty to Inessa debilko:) Desperatki zadawały się z Wilkiem, ty też. Miłego wieczoru na forum 😘

Gość gość
I wiele, wiele innych... i innych...i innych...Tobie też miłego. Papa. :) 🖐️ 4I.