Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spowiedź grzesznika...part 1

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Want i Kusza wyglądają na ciepłe i miłe, ładne kobiety. Imperium na spalonego l*******ga[czesc ] x I ordynarnego 🖐️

Gość gość
Imperium jest przynajmniej bystra.

Gość gość
gość dziś Jestem kobietą i z tej trójki nie podoba mi się 4. jest jakaś dziwna. x Z jakiej czwórki jesteś kobietą wylogowana paprotko? Pytał cię ktoś o zdanie? Do garów i gluty dzieckom wytrzeć :D

Gość gość
Bzdura. Nie chodzi o to że wygląda ordynarnie, wcale tak nie wygląda. Po prostu nie jest ładna. Jest charakterystyczna. I tyle.

Gość gość
Kusza robi podszywy. Zrobiła podeszwę Want, Waderze, Muszce, Kotce i Szamberium:) Mądra jak 9 głupich :O

Gość gość
Pier/dolicie bzdury :O Urządzacie ranking a wygraną jest marna nagroda, która piętnuje liderkę jako puszczalską i przegrywę. Ale kogo to obchodzi? Ero zdechło :O

Gość gość
mperium miała niepohamowany apetyt na te lody... -To chyba jasne, że sobą.- powiedziałam kładąc dłoń na jego k*u*t*a*s*i*e. Chciałam poczuć czy jest na mnie gotowy. Oczywiście, że był. Zarys w dżinsach, bardzo twardy, po którym można było bez końca wodzić dłonią. -Pokażesz mi pokój, w którym się zatrzymałaś?- wyszeptał mi do ucha. Nasze spojrzenia paliły. -Pokaże, ale wątpię żebyśmy mieli szansę do niego dojechać w tym momencie.-powiedziałam wsuwając sobie dyskretnie jego palce w c*i*p*k*ę. Była bardzo mokra, a jego dotyk błądzący głęboko we mnie, palił jak żywy ogień. Starszy facet siedzący kilka stolików dalej zaczął nam się natarczywie przyglądać. P*i**e*r**d*o*l*o*n*y zboczeniec, choć z drugiej strony było to bardzo podniecające. Bycie p*i*e*p*r*z*o*n*ą palcami na oczach innych ludzi. Starałam się rozchylać uda żeby jego palce trafiały jak najgłębiej. Pod tym mokrym dotykiem naprężałam się jak kotka. Wiedziałam, że musi natychmiast pogłaskać mnie po futerku. Opcje były dwie:toaleta albo samochód. vvvvvvvvvvvv Reczywiście Agnieszka jest bystra jak woda w bacówce wilka we Wrocławiu :D:D:D:D:D:D

Gość gość
Nieogryzkowi też zrobiła. Świstak to też jej projekt. Całe życie Kuszełły. Forume.

Gość gość
Potraficie wymienić jedną kobietę stąd, która nie była qrwą? Bo mam wrażenie, że wszystkie kobiety tu piszące to ździry

Gość gość
moszna smierdzioszna idz na spacer z psem!

Gość gość
Dla mnie na przykład dziewczyny które pisały erotycznie nigdy nie były zdzirami. To erotyczne forum. I po to ono jest. Ale już te , które zamiast bzykać się słowem otoczyly kokonem przyzwolenia Petrova czy Ina to absolutnie niekobiece istoty. Bo tolerować takiej postawy prawdziwa kobieta nie będzie. Tyle w temate.

Gość gość
Ciekawe, czy temat spełnił oczekiwania autora (-ki) :) Raczej myślę, że kolejnych części już nie będzie :classic_cool: Zdecydowana większość z was szczekacze nikogo stąd nie widziała (chyba, że foto wypłynęło publicznie), a już na pewno nie miała :) Za to żądania odnośnie urody i krytyka pod sufit :D Pomijając, że eros to nie tylko wygląd, ale co wy możecie o tym wiedzieć ;) 🖐️

Gość gość
Taaa :O Ale już słowem pier/dolić się będzie Prawdziwa Kobieta :O Ot definicja prawdziwej kobiety ERO

Gość gość
No ty aseksualna i oziębła hejterko Eve możesz o tym najwięcej wiedzieć. Agent cke najlepiej podsumował-Jestes zimna, arogancka wyniosła i niesympatyczna baba :-D To do pani z godziny 13.10. Ciekawska pieprzyła się z Wilkiem. Maż spiertolił taka ładna jak ty :-D 🖐️

Gość gość
Widmo💤 ile stron zapiszesz tymi chamskimi postami?

Gość gość
Miesiącami laziła za Psujem i srała na jego tematach. Nie żal mi jej ze In łazi za nią :-D

Gość gość
Widmo nie wciągaj Agenta w swoje gierki.

Gość gość
Want jest ciepła.To wyrachowana,dwulicowa dzifka jest 🖐️ .

Gość gość
Słodko winna,ładna??? Hahah,a to dobre. To pasztet, a na dodatek grafomanka. Niedoksztalcona ,wybrakowana,brzydka jak noc :-D

Gość gość mid
13:18 Powiem Ci, że fajnie :) Już trzymałam kursor, żeby po gościu dopisać "mid", ale pomyślałam, że ciekawe, czy znajdzie się fanka, śledząca mnie tak dokładnie, że mnie rozpozna :classic_cool: I znalazłaś się :D Fanko od Agenta (mam już waszą klasyfikację) :classic_cool: Fajnie, że o mało Ci stringi nie spadły z wrażenia :classic_cool: I ja jestem brzydka, wcale tego nie ukrywam 😴 A mimo to podtrzymuję twierdzenie, że wiesz i masz tyle, ile sobie tu wystękasz 😘 A teraz czas na moje dmuchanie noska :O

Gość gość mid
Nie mogę też nie odnieść wrażenia, że część życzyłaby sobie, żeby In łaził za nimi dla odmiany :classic_cool: Proponuję się ujawnić (myślę, że In już powoli sobie odpuści, więc macie pole do popisu) ;)

Gość gość
Nie widziałem Słodko Winnej z buzi. Kiedyś ktoś wstawił zdjęcie nóg, twierdząc ze jej. Uderzył mnie fatalny, tani gust. Ale nogi miała nawet, nawet:)

Gość gość
I zalogowala się wyniosła arogancka Eve na emeryturze. Jesteś chudą blondynką ze zmarszczkami i cienkimi włosami? Z paranoją, omamami i bulimią? Tak sobie ciebie wyobrażam wyniosła chora Eve :)😘

Gość gość mid
A ja sobie wyobrażam, że gdybym szukała kogoś w takim miejscu, to nie szukałabym umięśnionego Adonisa, ale sposobu myślenia tak seksownego, że rozbierałby mnie bez użycia rąk ;) Oczywiście to abstrakcja tylko 😴 Wasz sposób myślenia i dowalanie wszystkim jest żałosne, więc i efekt osiągacie żałosny :) Każdemu według potrzeb... i zasług ;) Plujcie dalej 😘

Gość gość
Wylogowane piękności plują jadem:D

Gość gość
I którą najmilej wspominasz autorze?

Gość gość
te najbrzydrze bo rzucały sie na mnie jak wyglodniale hieny

Gość gość
Aż tak źle było? I domyślam się, ze i tak grałeś te brzydkie, byle zamoczyc "przystojniacho"::classic_cool:

Gość gość
Moje refleksje -Najładniejsze -Slodko Winna -Sunny Day -Boska Luiza -Zielono Niebieska Najseksowniejsze -Słodko Winna -Silena Sztucznie kreowane - Imperium -Want Inteligentne - Czytaczka -Vera

Gość gość
Muszko. Wiele w tym racji ale co będzie , kiedy ten zdolniacha który rozbiera cię samym słowem, okaże się niezbyt przystojnym panem , w wieku twojego taty i z brzuszkiem lub łysiną? Nie przeskoczysz tego. Nie ma o czym dywagować.