Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zajety facet się mnie uczepił!

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z facetem. Poznalismy się na jednym z portali, po kilku spotkaniach okazało się, ze on mieszka z kobietą, która jest jego narzeczoną (jest też rozwodnikiem). Gdy się o tym dowiedziałam, to po prostu zerwałam tę znajomość, ponieważ z zajętym nie mam zamiaru się spotykać. On nie odpuszcza od półtora roku- każdego dnia zasypuje mnie miłosnymi sms-ami, ja na żaden z tych sms-ów nie odpisuje, ale on nie daje za wygraną. Kiedyś z daleka go widziałam na zakupach- szedł z tą narzeczoną za rękę, więc nie jest sam, mimo to nie daje sobie ze mną spokoju, choć go zlewam. W tych sms-ach pisze mi o wspólnej przyszłości i takie tam bajki. Gość ma 40 lat Powiedzcie, jak to możliwe, ze facet zajęty, zaręczony tak sie zachowuje?! Proponuje wyjazdy, spotkania i przyszłosć innej kobiecie, która od tak wielu miesięcy sie do niego nie odzywa, a on nadal nie rozumie, za co ja sie nie odzywam, choć mu dobitnie powiedziałam, ze zajęci mnie nie interesują! On twierdzi, ze póki nie ma ślubu jest wolny i prosi i błaga mnie o szansę na wspólne życie, jednoczesnie idąc pod rękę z kobietą na zakupy, okazujac jej uczucia publicznie- co widziałam. Wytłumaczcie mi, jak tak można? Co facetami kieruje? Bo później to kobiety mają pretensje, ze któraś odbiła faceta, a chyba nie wiedzą, jak zachowują się panowie!

Gość gość
Chyba na to wygląda

Ja bym na Twoim miejscu dała znać jego narzeczonej. Zrobiła screeny jego wiadomości i jej wysłała, żeby zobaczyła z kim żyje. Ty jesteś w tej sytuacji czysta - nie odpisujesz mu, ignorujesz go. Ale ja, na jej miejscu, chciałabym wiedzieć.

Gość gość
Tylko, ze ja nawet nie znam ich adresu. Widziałam ich przypadkowo dwa razy- pierwszy raz- wtedy zerwałam tę znajomość i potem na zakupach po raz drugi ich widziałam.

Gość gość
zmień numer telefonu