Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie rozumiałam zachwytu nad Angeliną Jolie. Uśmiech jokera i oczy żaby

Polecane posty

Gość gość
10.05 Nieprawda.Akurat Ty g*no wiesz co lubi mój facet.Też mam pełne usta i duże oczy.Jak któraś się jemu podoba lub mi mówimy otwarcie Ja nie z tych zazdrośnic.Przykro mi :>Ja z tych biorących do trójkącika panny :)

Gość gość
10.05 aha i nie udało Ci się wywołać poczucia niższości we mnie.Sorry Bathory!

Gość gość
a ja ją lubie dziś dla ciebie 40stka to już przemijająca uroda, a dla mnie nie. Beata Tyszkiewicz jest dla mnie piekną kobietą pomimo przeszło 70 lat, urodą powala niejedną 30 latkę.

Gość gość
Jak na swój wiek Angelina jest przepiękna

Gość gość
Angelinie jest coś seksownego i intrygującego, co prawda nie olśniewa już tak jak kiedyś, ale nadal nie można oderwać od niej oczu.

Gość gość
gość dziś 10.05 Nieprawda.Akurat Ty g*no wiesz co lubi mój facet.Też mam pełne usta i duże oczy.Jak któraś się jemu podoba lub mi mówimy otwarcie Ja nie z tych zazdrośnic.Przykro mi :>Ja z tych biorących do trójkącika panny x x x twój fagas dyma na twoich oczach panny i ty jesteś z tego dumna, bo je przygarnęłaś do trójkącika, o masz z czego być dumna qrwa presiż związku jak hooj, żałosna jesteś :)\ współczuję ci faceta q****arza

Gość gość
10:09 ładnie się tam wenerami i hivami częstujecie :D a w gębie już hpv przebadałaś?

Gość gość
10:14 ta staruszka ? No tak. Piękna jest ...duchem.

Gość gość
gość dziś ty za to nawet w połowie nie będziesz tak piękna w jej wieku jak ona :)

Gość gość
Nie rozumiesz autorko bo jesteś kobietą, jakbyś była facetem to byś zrozumiała ;)

Gość gość
"10.05 aha i nie udało Ci się wywołać poczucia niższości we mnie.Sorry Bathory! " Sama próbujesz sie dowartościować tym co głupi facet powie o innej. Szkoda tylko że słuchanie tego co mówi facet kobiecie o urodzie innej kobiety to nie jest wyznacznik prawdy, bo facet często mówi to co kobieta chce usłyszeć. A co do pisania o trójkącie to śmiech na sali tyle ci powiem.

Gość gość
"Angelinie jest coś seksownego i intrygującego, co prawda nie olśniewa już tak jak kiedyś, ale nadal nie można oderwać od niej oczu. " Oj tak masz rację.

Gość gość
10:27 Acha no dobra. Niechaj ci będzie jak chcesz. A z twoją urodą jak tam ? A sorry po grzyba zadałam to pytanie. Nie tobie to będzie oceniać.

Gość gość
"wolę milion razy aktorki o naturalnie pięknej twarzy, a nie wyłupki (wyłupiaste gały) i glonojady... " Nazwiska podawać. Nazwiska.

Gość gość
gość dziś te kapiszony piszą chyba o sobie :P takie boginie piękności że hooj :P

Gość gość
te kapiszony krytykujące urodę Angeliny Jolie to podejrzewam, bóstwa o urodzie Krystyny Pawłowicz :D :P