Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj chlopak trenuje boks od 4 miesiecy 2 razy w tygodniu i twierdzi ze jest

Polecane posty

Gość gość

w stanie pokonac 95% typa na ulicy bo wiekszosc nic nie trenuje. serio juz jest taki dobry? wiadomo zawodowy bokser sobie poradzi ale on trenuje amatorsko tylko 4 miesiace i ma 24 lata

Gość gość
jakby to powiedzieć... zwykły idiota :D

Gość gość
To ustaw mu solówę z jakimś typowym dresem z osiedla. Położy twojego chłoptasia w minutę.

Gość gość
Kazdy uczy sie w roznym tepie ale prawda jest jedna: kazdy zawodowy piesciarz nigdy nie niedocenia przeciwnika.

Gość gość
wybacz ale nie mam znajomosci w takich kregach, jestem studentka UJ

Gość gość
4 miesiące to już są dość widoczne efekty. Może nie 95% , bardziej realne jest 75% no i oczywiście w jego wadze. Jak waży 65 kilo to nie da rady przeciętnie wysportowanemu typowi 90 kilo.

Gość gość
dziś - Studiujesz prawo?

Gość gość
Ja trenowalem boks,rekreacyjnie.ogolnie mieszane sztuki walki ale w boks najbardziej lubilem.jak twoj chlopak tak twierdzi to jest jakis idiota.wogole sztuki walki nie polegaja na tym zeby sie wywyzszac ponad innych.z czasem im sie jest lepszym odczuwa sie szacunek dla drugiego czlowieka.a te przechwalki twojego chlopaka oznaczaja ze jeszcze sie niczego nie nauczyl.ktos kiedys da mu nauczke i bedzie mu ciezko sie podniesc psychicznie.

Gość gość
Kolejna co bedzie bita w zwiazku przez osiedlowego boksera:)

Gość gość
Jescze jest cos co swiadczy ze twoj chlopak jest niedojrzaly.przeciwnik na ulicy ktorego sie nie zna moze byc nosicielem wirusa hiv,hcv czy innego gowna.jak twoj chlopak taki jest dobry to pewnie szybko sie czyms zarazi i potem zarazi tez ciebie.pomyslalas o tym?

Gość gość
16:12 bzdety gadasz. Po to między innymi trenujesz boks właśnie żeby się wzmocnić psychicznie, podnieść pewność siebie. Widać nigdy nie zaliczyłeś prawdziwego treningu bo to co tu piszesz to motto z filmów typu "Karate Kid".

Gość gość
Sporo potu zostawilem na sali.nie trenuje sie po to zeby gadac to co twoj facet gada.

Gość gość
16:32 i z sali przywiało cie na kafeterie... gratuluje

Gość gość
Ja trenowalem codziennie.nawet 2 treningi dziennie.plus biegi.byl okres ze oprocz treningow przebiegalem 100km tygodniowo.byla jeszcze silowni i basen.a trenowalem rekreacyjnie!!!

Gość gość
to idiota i to na dobrej drodze żeby sobie zrobić krzywdę , jak będzie za pewny siebie to kiedyś przykozaczy i niech sie wtedy modli, zeby go tylko pobili. Sztuki walki uczą pokory i dają wiedze o swoich ograniczeniach, nawet jesli masz dobre umiejetności to wiesz, ze nie kazdego pokonasz, a twój chłopak ledwo co liznął wiedzę o boksie, owszem leszcza pokona, ale nie umiejetnościami tylko zaskoczeniem, ale trafi mu się średnio sprawny wyzszy i cięższy, to bedzie liczył swoje zęby.

Gość gość
pokaż foto na zapodaj:P nie wierze pewnie to pisze łysy grubas w okularach

Gość gość
sie tak nieciesz bo jak go wkurzysz to tobie oko podbije :-P

Gość gość
bzdety gadasz. Po to między innymi trenujesz boks właśnie żeby się wzmocnić psychicznie, podnieść pewność siebie. Widać nigdy nie zaliczyłeś prawdziwego treningu bo to co tu piszesz to motto z filmów typu "Karate Kid". chłopcze, ja trenowałam boks i krav magę, mój facet jest zawodnikiem MMA i specjalizuje sie od lat w BJJ i ja ci mówię, że chłopakowi sodówka uderzyła do głowy, g....wie, g...umie i nie mysli rozsądnie. Kiedys poczuje sie za pewnie i spróbuje to skonfrontować i może dostać niezły wp..ol. Każdy kto na serio to trenuje to wie, ze po pierwsze sam nie zaczepiasz przeciwnika, po drugie zawsze jest ryzyko ze coś ciebie zaskoczy i pójdzie nie tak, dlatego nigdy nie lekceważysz przeciwnika, nawet jeśli widać ze to frajer.

Gość gość
Pisalem o tym co bylo kiedys.mialem wlasna firme i mialem na to czas.teraz nie tranuje.zapuscilem sie.czekam na operacje.jak wroce do zdrowa zaczne sie ruszac.

Gość gość
Mogę mu podbić ale weksel na idiotyzm, całe życie był ciotą a po czterech miesiącach macho man :D to właśnie Polska :)

Gość gość
Kocham kafeterię!!! Te same osoby w jednych tematach są otrzaskane w sztukach walki, a w innych wątkach chcą być szmacone i jedzą kupę. Dzięki za poprawienie mi humoru:) Te same osoby!

Gość gość
nie te same pipko, nie te same

Gość gość
jako były bokser klubu hetman białystok stwierdzam, że nikt tu nie trenował boksu na serio. Prędzej uwierzę w te jedzenie kupy niż w boks czy krav mage

Gość gość
Lol, kto w dzisiejszych czasach bawił by się w bójki? :D Nie bez powodu są pałki teleskopowe, kastety itp. Pięści są dla podludzi. Jedno uderzenie i chłopak by się złożył jak krzesło z Ikei :D