Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sobie pomyślę że w tą sobotę mam iść do pracy to jestem załamana

Polecane posty

Gość gość

praca 8 godz dziennie i koniecznie jedna sobota w miesiącu normalnie tyrka 8 godzin i jedna niedziela nie starczy mi na odpoczynek , załamka :(

Gość gość
Popatrz na pozytywne strony: masz pracę. Dużo osób jest bezrobotnych i mimo poszukiwań, nie mogą nic znaleźć.

Gość gość
no zalamka , ja w tym tygodniu 2 dni po 8h i 3 po 12 h , dobrze ze sobota i niedziela wolne

Gość gość
ja myslę że praca jest tylko ludzie nie chcą pracować, mój mąz dobrze zarabia ale poszłam do pracy żeby nie siedzieć w domu i nie zreć idzie mi dobrze a le sobota mnie załamuje, tym bardziej że zawsze lubie posprzątać w domu :( w tygodniu tyrać jeszcze daję radę ale sobota mnie wykończy :(

Gość gość
w dodatku w sobotę jesteśmy zaproszeni do lokalu bo kuzyn robi imprezę urodzinową , muszę bezpośrednio po pracy jechać :(

Gość gość
O, to tak jak ja. Znalazłam sobie pracę gdzie też jedna sobota do przepracowania konieczna. A dodatkowo ja mam dwa całe weekendy w miesiącu szkołę, więc mam 3 soboty i 2 niedziele w miesiącu zawalone, no i wszystkie dni robocze. :)

Gość gość
ale ciekawe czy masz na głowie dom i dwójkę dzieci, bo ja mam :O

Gość gość
A co mają powiedzieć ci co pracują w niedzielę, np służby, transport, markety , tam codziennie właściwie robią prawie.