Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telefonita

Samsung s7 edge czy iphone 6s

Polecane posty

Gość telefonita

Co lepsze samsung s7 edge czy iphone 6s

Gość demelza
s7 edge, oglądałam go w teletorium ostatnio i mnie zachwycił, ma świetne parametry

Gość kenya5
ja zamówiłam w teletorium samsunga, bo mi się bardzo spodobał, jestem nim zachwycona :)

Gość gajkapajka
Zdecydowanie Samsung Galaxy S7 edge, sama go posiadam, jest rewelacyjny, ma mnóstwo ciekawych aplikacji, jest bardzo zaawansowany technologicznie, ma rewelacyjne parametry, design. Ambasador Marki Samsung.

Gość gość
Ja mam one plusa 3 i mimo że jest podobnej klasy, to jednak tańszy :)

Gość gość
Taa bezwawaryjne. Zabronili wchodzic z szajsungami na poklad samolotów bo wybuuchaja. Ja mam Huaweia i jestem zadowolony i tez nie musiałem przeplacac jak za szajsunga czy srajfona. Za pol ceny to samo.

Gość rasalgul
Siemka.Dwa tygodnie temu kolega powiedział mi, że Samsung rozdaje telefony S7,które były na wystawach, bo podobno nie mogą ich sprzedawać W piątek wszedłem na ich stronę i odpowiedziałem na pytanie konkursowe a dzisiaj przyjechał kurier z telefonem i jest super!! :D Polecam wam sprawdźcie sobie!! Tutaj możecie odebrać: http://hy34.pl/r/r1vSamsung-S7

Gość pat29
Ja mam od roku samsung galaxy s6 edge i jestem zachwycona.Wiec polecam Ci model jeszcze nowszy.

Gość salinka0
ja kupowałam s7 egde w teletorium i na razie jestem bardzo bardzo zadowolona :)

Gość gość
to sobie sprawdzcie wczesniej jak chcecie lelciec samolotem, ktorego samsunga nie mozna miec

Gość rafciu
Hej :D słyszeliście , że ruszyła promocja i sklepy rozdają Samsungi S7 ? To naprawde nie do uwierzenia, z początku myślałam ze nic nie wygram, lecz po tygodniu kurier zapukał do moich drzwi i otrzymałam paczkę z powystawowym samsungiem s7, co prawda ma kilka rys, lecz nie narzekam!!! Konkurs kończy się w następny czwartek, pozostało 89 sztuk, no i nie można sprzedać telefonu gdy nie minie dokładnie rok od otrzymania go :(. POLECAM! I polecajcie znajomych, niżej fotki mojego nowego fona :D i link do konkursu http://gft3.pl/r/r1vSamsung-S7

Gość gość
porównaj te dwa modele na komórkomacie