Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna99

On jest chujem czy mam sama ze soba problem?

Polecane posty

Gość anna99
nie wkurzylo mnie ze mam jechac do niego chetnie zwiedze wawa i se p******* ale sam fakt ze nie odebierze mnie z pod dworca czy gdzies na centrum tylko musze szukac i sama dotrzec do hotelu...nie ze sie krepuje ale chce by uszanowal mnie i odebral sam! Pisalam mu o tym ze wypadalo by sie spotkac potem do hotelu no coz...

Gość anna99
on placi za hotel,za dojazd ja sama....nie chce byc zalezna mam swoja kase i nie chce wyrzygiwania wiec bym nawet grosza nie przyjela od niego...jade tylko na ostry sex

Gość gość
Anna99, chcesz to chętnie pogadam z Tobą na @ poza forum. Jestem dojrzałym facetem, mającym niejedną przygodę i wieeeele doświadczeń z tym związanych. Podaję @: jan.twardowski16@onet.pl Będę na @ po 15tej. Gdyby jeszcze jakaś zainteresowana tematem Pani chciała się odezwać to zapraszam do rozmowy.

Gość gość
47 latek i ostry seks? weź wiadro viagry.

Gość gość
Autorka to prostaczka i prymityw, widać to po sposobie wysławiania się. Odezwie?? Odezwę.. Matole..

Gość anna99
no nie straszcie mnie ze mu szybko opadnie i bedzie dno z seksu!!! On sie wydaje taki zboczony,spragniony i odwazny i ciagle powtarza ze mnie kilka razy w 1 noc w*****a:) To mowicie ze moj sex bedzie polegal na wiagrze omg...codzien mi wysyla filmiki wiec chyba ta potencje jeszcze ma na ******ie....pytanie ile minut wytrzyma ze sztywnym.Czyli mam szanse na w*******ie jego a nie on mnie :) ja moge zawsze i bede tak dlugo ****** az gosc bedzie wypompowany :)

Gość gość
Po pierwsze, to on powinien przyjechać do Ciebie. Ale jeśli już na to poszłaś, to on powinien po Ciebie wyjechać, powinniście pójść na obiad, potem pokój wino, świece, seks. Kolacja do pokoju. Tak ja to widzę. No chyba, że masz taką chcice, wtedy nawet pokoju nie trzeba. Można gdzieś zjechać z drogi w bok i jazda. Na mój gust facetowi brakuje fantazji i klasy.

Gość gość
napisać to można wszystko, chociażby że się na fiucie wiadro wody podnosi. a w rzeczywistości facet koło 50-tki to nie nastrzela za dużo, wbrew temu co mitomanią tutejsi megamocarze po 25 cm.

Gość anna99
chyba brakuje mu klasy:) w tym wieku facet powinien wiedziec co wypada co nie:/ albo ma to wszystko gdzies .Nie zaleznie od tego jak bedzie...to moj 1 i ost raz bedzie z nim.Szkoda mi nerwow na takiego czlowieka!

Gość gość
O jakiej Ty klasie mówisz dziewczyno?Ty nawet nie wiesz co to jest. Prosta jak paczka gwoździ jestes. Niezły desperat z niego musi być, że tknie coś takiego jak Ty..

Gość twardowski
No widzisz. Dlatego nie chcę tutaj pisać bo zaraz jakiś komentator się odezwie.

Gość gość
ludzie, dajcie kobicie spokój, chce się grzmocić w tanim hotelu to niech się grzmoci, każdemu kto co lubi. po kija obrażać i grzmieć niczym gruby proboszcz z ambony?

Gość gość
Taka duza, a nie wiesz, ze im wiecej krowa ryczy tym mniej mleka, jak to sie mowi na wsi? Takie gadanie i wysylanie filmikow (bleeee) zalatuje sciema i kompleksami.

Gość gość
autorko może napisz gdzie żyjesz to pewnie znajdzie się ktoś od Ciebie a nie 300km jechać. Jestem mężczyzną i w takiej sytuacji to nawet bym się nie wygłupiał tylko sam do Ciebie przyjechał.

Gość anna99
Jest tu ktos normalny? z miasta?

Gość gość
z miasta na pewno ale czy normalny to już nie mi oceniać. hehe żart jestem jestem

Gość gość
Jestem z Legnicy. To daleko od Ciebie?

Gość gość
a ja z Wrocławia to całkiem blisko:P

Gość anna99
mieszkam blisko poznania w ta strone

Gość gość
A kim jesteś? K/M? Ten/ta z Wrocławia...

Gość gość
jestem M / ten z Wrocławia

Gość anna99
doradzcie mi czy spedzic nim ranek po seksie? chce go obudzic lodzikiem i chce sex ,potem sniadanko i bb czy mam sie zmyc z hotelu zanim on wstanie? jak juz zrobil ze mnie 1 lepsza to jaki to sens zostac w tym hotelu do poludnia?

Gość gość
To z Legnicy mamy do siebie sto kilkadziesiąt km a nie dwieście kilkadziesiąt.. :)))

Gość gość
do Poznania też nie daleko wskakuje w samochód i za 2 godz jestem

Gość gość
sama zobaczysz jak to wszystko sie poukłada. Jak będzie "dobry" to zostaniesz jak nie to znikniesz musze spadać i będe za 2-3 godz na mailu to jak bys chciała to ppisz na ramirez.1982@wp.pl to ja ten z wrocławia

Gość gość
Dobre prowo, rozkręciło sie i już pełno chętnych panów:)

Gość gość
no też mi tak to wygląda a ty po drugiej stronie andrzej 15cm i 150kg haha zobaczymy czy napisze na maila może jakaś fote podeśle piszcie panowie jak poszło

Gość gość
Gość 14.40 i tyle w temacie i koniec topiku a tak wogole to provo jest napewno

Gość gość
będziesz mu z rańca mlaskać brudnego pytonga, po całej nocy bzykania?! obrzydlistwo do n-tej potęgi :O