Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna99

On jest chujem czy mam sama ze soba problem?

Polecane posty

Gość gość
w hotelu robotniczym cie w****** i jeszcze za pokoj zaplacisz a rano zjesz hamburgera na dworcu wracajac do domu, z******ty wyjazd :)

Gość gość
Z mojej strony, w ogóle bym nie poszedł. Nawet jeden raz to strata czasu, a może i zdrowia. Powiem Ci jak to wygląda z mojej strony. Ona nigdy za nic nie płaci, bo byłby to wstyd. Zawsze jest traktowana jak ktoś wyjątkowy (bo taka naprawdę jest). Zawsze wraca w pełni zadowolona. Inaczej byłoby bez sensu. Pisałem o faztazji i klasie.

Gość anna99
chcialabym kiedys znalezc takiego wyrozumialego faceta:((( dlaczego ladne dziewczyny trafiaja na egoistycznych penerow? Boli mnie fakt ze nie podnieca mnie normalny facet tylko sami penerzy ,zboczence czy k****arze:(((( Chyba sie nigdy nie zmienie albo nie dostalam porzadnej nauczki:( Cos mi sumienie podpowiada zebym szybko sieprzala z tego hotelu zanim sie obudzi....mam uczucie ze obudzimy sie on sie 1 spakuje a ja wyjde ostatnia.Zanim sie ponize do tego stopnia musze cos z tym zrobic.Macie panowie pomysly jak zrobic z niego meska dziwke?:)

Gość anna99
wkurza mnie ze faceci maja k****a i mysla ''PRZELECE CIE,BEDZIESZ MOJA'' to taki bezsens mam ochote takiemu wsadzic porzadnego dildo w tylek i mu szepnac'' MOJ S******L''

Gość gość znawca
Myślałem że na tym martwym forum już się nikomu nie chce wymyślać takich historyjek. Nawet ok, oceniam na 6/10.

Gość gość
A co on ma, że Cię tak kręci. Czemu na niego poleciałaś? Wg. mnie, jeszcze się nie nauczyłaś, że facet nie tylko ma być pociągający, ale jeszcze musi coś sobą reprezentować. Ten koleś ewidentnie idzie na łatwiznę. Przeleci Cię i tyle. Uważaj, żeby tylko nie zostawił Cię z rachunkiem za hotel. Dla mnie jest nie do pomyślenia, żeby moja kobieta jechała do mnie. A jeśli jej by tak bardzo zależało, na miejscu zorganizowaładnie bym jej cały pobyt. Gość z 16:31

Gość gość
A co on ma, że Cię tak kręci. Czemu na niego poleciałaś? Wg. mnie, jeszcze się nie nauczyłaś, że facet nie tylko ma być pociągający, ale jeszcze musi coś sobą reprezentować. Ten koleś ewidentnie idzie na łatwiznę. Przeleci Cię i tyle. Uważaj, żeby tylko nie zostawił Cię z rachunkiem za hotel. Dla mnie jest nie do pomyślenia, żeby moja kobieta jechała do mnie. A jeśli jej by tak bardzo zależało, na miejscu zorganizowaładnie bym jej cały pobyt. Gość z 16:31

Gość anna99
Dobra za duzo pytacie za malo mowie do sensu.On jest piosenkarzem,bylam kiedys na dyskotece,mial koncert i zaprosil akurat mnie i kolezanke do pokoju vip....tylko ze mna sie wymienil numerem telefonu.I tak sie zaczelo az nadszedl czas na spotkanie.O jest z niemiec i bedzie w polsce w wawa z tad te spotkanie tak daleko.Jest dla mnie specjalny bo go znam lata jako muzykanta,mamy na siebie ochote i wszystko o sobie wiemy.Chyba nie sadzicie ze bym pojechala tyle km na sex ! przeciez moge isc u mnie na dyske i mam faceta w 10 min. Dopiero zaznam spokoj jak wzajemnie sie zaliczymy:)

Gość anna99
jak to celebryci.....maja wokol siebie pelno kobiet.....sa rozchwytywani i traktuja normalnych ludzi jak przedmioty.Z tad te jego zachowanie!

Gość anna99
Dodam ze jestem ladna i atrakcyjna kobieta i lubie ostry sex....z tad mam okazje sie spotkac z nim na sex.Ale jego zachowanie mnie przeraza i nie potrafie sie z tym obejsc.On zna warszawe i ma aute nie problem podjechac i mnie zaprosic na drinka przed hotelem:/

Gość anna99
Dodam ze nie puszczam sie tak sobie,nie mialam 7 msc seksu i mam prawo sie z kims spotkac....no coz nie na ten typ faceta natrafilam,Nie licze na nic oprocz seksu,chce miec przyjemnosc z tego ze sie z nim przespalam,taka okazja mi sie nie trafi bo moze juz nigdy sie nie spotkamy:/

Gość gość
Jeszcze popracuj trochę nad ortografią, bo tylko o k*******e mówisz, a piszesz jak wulgarne dziecko z 3 klasy. Prościara.

Gość gość
Głupie provo jakiegoś schizofrenika

Gość gość
Dziewczyno wróć do podstawówki, ortografia się kłania. Tępa strzała z Ciebie, pusta aż żal...

Gość gość
Nie sądzę że piszesz prawdę żadna kobieta się tak nie zachowuje ale zakładając że to prawda odpowiedz co twoja intuicja w sprawie zagrożenia ci odpowiada. Możesz sobie wyobrazić że przytrzymać ci ręce paru jego kolesi i poleca sztafete nooo wiagra nikomu nie potrzebna albo twój koleś ma np kłopoty i wystawi cię dla np porwania do burdelu gdzie będziesz gwalcona codziennie czemu o tym nie pomyślisz tylko o ryckaniu. Na dworzec gdzie pełno kamer pewnie lepiej się nie pokazywać

Gość gość
Rob co chcesz, pier....c sie potrafisz to podejmij tez decyzje.

Gość gość
zachowujesz sie jak nastolatka z patologocznej rodziny albo z poprawczaka.... reprezentujesz soba denny poziom.....az zal.....

Gość gość
Do Stuttgartu też byś przyjechała? Mogę zwrócić koszt.