Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

czy mam problem z osobowością? :D

Polecane posty

Gość gość

Taką opinię słyszę dość często. Mam prawie 30 lat, zawsze robiłam w życiu to na co akurat miałam ochotę. O swoje kłócę się zawsze do upadłego i nigdy nie zaciskam zębów kiedy coś mi nie psauje. Nie bałam się odchodzić od facetów, odwołać slubu, rzucić pracy z dnia na dzień na rzecz innej niepewnej(wielokrotnie). Kilka miesięcy temu ubzdurałam sobie, że będę malować obrazy :D No to siedze i maluję i to co namaluję to rozdaje... choć ludzie pukają się w czoło bo idzie mi to nieźle a ja nie chce brać nawet za zwrot materiałów (bo jakoś czuję, że to mi zabierze całą radochę ). Nie chce mieć rodziny i dzieci, tylko z tego względu, że czułabym się w takim układzie ograniczona...Właśnie rano podjęłam po raz kolejny decyzję o wypowiedzeniu umowy o pracę i spróbowania czegoś nowego (inna pracę mam już dogadana w 70% ). I znowu wszyscy pukają się w czoło... bo tam przecież ani nie zarobie więcej a praca jest cięższa. A ja czuję, że muszę coś zmienić. Uwielbiam zmiany... Nie wiem nawet ile razy w życiu się przeprowadzałam już, albo ile razy w ciągu ostatniego miesiąca przestawiałam wszystkie graty w mieszkaniu :D Znajomi mówią mi, że jestem pokręcona i nie do końca normalna... wiem, że mają trochę racji, ale zamiast się przejąć to z wiekiem bawi mnie to coraz mocniej :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować