Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesienne pogaduchy

Najbardziej romantyczne sposoby na zdobycie kobiety

Polecane posty

Gość jesienne pogaduchy

Podzielcie sie w jaki sposób zdobywaliście lub zdobywacie milosc swojego życia :) Tak samo kobiety...zdradzcie w jaki sposób byscie chcialy a wręcz marzyly by facet was zdobywał :)

Gość gość
Nie lubię romantycznych facetów.

Gość gość
Jak jestes muzykalny to stan pod oknem wybranki graj i spiewaj :-D

Gość jesienne pogaduchy
No nie :) takie rzeczy jak serenady odpadają :) zaraz by mnie zagarnęli :) Do gościa powyżej...a wiec napisz co sie dla ciebie liczy ;)

Gość gość
pewien kawaler przywalił pannie z liścia i zaciągnął za nogę do jaskini, taki był pierwszy romantyczny ślub. och, to se ne wrati.

Gość jesienne pogaduchy
No romantyczność pierwsza klasa ha ha...ale nie rizwalajcie tematu ;)

Gość gość
Romantyczne rzeczy - ok fajnie umilą szarą rzeczywistość. Nie wiem ile masz lat - ja jako kobieta przed 30 cenię sobie wsparcie psychiczne w tej szarej codzienności. I tylko facet na ktorym można polegać jest czegoś wart.

Gość gość
Miłość to nie pluszowy miś, ani kwiaty. To też nie diabeł rogaty ani miłość, kiedy jedno płacze a drugie po nim skacze. Miłość to żaden film w zadnym kinie ani róże, ani calusy male duże ale miłość, kiedy jedno spada w dół drugie ciągnie je ku górze ;-)

Gość gość
Romantyczne to sa nastolatki. Później liczy się coś innego. Nazwałbym to kulturalnym chamem. Musisz, od samego początku, dac jej do zrozumienia ze to ona idzie z (za) Tobą a nie Ty z (za) nią.

Gość jesienne pogaduchy
16.18..Happysad :) tez to lubię :) A wiec tak jak napisał ktoś powyżej...wazne żeby zrobić tak by na chwile zapomniec o tej szarej rzeczywistości :) A w jaki sposób???oczywiscie poza seksem ;) Nie wiem...idziecie sobie droga w jesienny dzień a tu nagle spada na was deszcz płatków roz ;)

Gość gość
Nie wiem czy to romantyczne ale opowiem czym mnie ujął mój ukochany. Jadąc na pierwszą randkę miałam awarię auta. Zadzwoniłam z przeprosinami ze niestety nie dojdzie do spotkania bo samochód padł mi w połowie drogi i czekam na tatę który po pracy ma przyjść mi z pomocą. Tego czekania było jeszcze z półtorej godziny :/. Pogadalismy chwilkę, on powiedział że ok i innym razem na pewno się uda i ze będzie niecierpliwie czekał na kolejną szansę spotkania. Spoko pomyślałam gość i skończyliśmy rozmawiać. Nie minęło pół godziny, jak podjeżdża laweta, a z niej wysiada mój "wybawca " który z uśmiechem stwierdził, że jest bardziej niecierpliwy niż sam sądził. :) Tata został odwołany, auto trafiło do warsztatu a randka choć z dużym poślizgiem, odbyła się i była bardzo udana.

Gość gość
Nie zdobywam kobiet, to idiotyczne słowo. Jeżeli widzę zainteresowanie drugiej strony (to podstawa), to zapraszam gdzieś na miłe spotkanie. I potem jezeli oboje tego chcemy, to rozwijamy tę znajomość RAZEM. I nawzajem się o siebie staramy.

Gość jesienne pogaduchy
Super :) i o to właśnie chodzi :) facet zrobi wszystko by sie spotkac z kobieta na ktorej mu zależy :) Swoja droga tez bym tak zrobił :) Czekam na więcej podobnych historii :)

Gość gość
ja lubie kwiaty.slodycze.prezenty.

Gość jesienne pogaduchy
Dobra...podbijał...w jaki sposob drobnymi gestami sprawic by jej umilic dzien tak by nie wiedziała a jedynie sie domyslala ze to wszystko od tej jednej konkretnej osoby??? :)

Gość gość
Pytanie mam : czy jestescie ze soba juz i czy mieszkacie razem? Pytam bo jesli np nie to inaczej a jezeli tak to latwiej w sumie. Są pomysly ale trzeba znac sytuacje

Gość gość
kubasek kakao i dobra ksiązka jesienną porą : ) i jakies piwko (może być ze sokiem) ,albo drynk z parasolką ,można tez razem poskakać przez kałuze male i duze

Gość jesienne pogaduchy
Nie jesteśmy :) szukam jakisch tajnych pomyslow ;)

Gość jesienne pogaduchy
Gość 17.10...no fajnie :) tylko to ma być na odległość poniekąd :) tzn ze ja bede widzial jak dostaje np cos a ona nie będzie widzieć mnie ;) i to cos będzie sprawiało ze wie ze to odemnie ;) No tylko kobiety :D

Gość gość
Jesli znasz jej adres zamieszkania lub miejsce gdzie pracuje mozesz posłać jej kwiaty; to zawsze działa. W bukieciku liścik taki by mogła się domyślać od kogo.

Gość jesienne pogaduchy
17.15 :) wolał bym żeby to było cos bardziej "przypadkowego" :) np podczas spaceru ;)

Gość gość
Kup kwiaty i popros kumpla by jej wręczył przypadkowo. Mozesz dolaczyc niewielkiego pluszaka i mozesz go tez spryskac perfumami swoimi. (Ja kiedys dostalam miska sperfumowanego to wachalam go sobie czesto :-D) a kumpel niech powie ze od woelbiciela czy cos

Gość gość
17.22 :) jesteśmy trochę za starzy na to :) oboje 30+ :) to musi być tez cos troche takiego szalonego ;)

Gość gość
Kobiety nie lubia romantycznych mezczyzn brzydza sie takimi

Gość jesienne pogaduchy
Ale tu nie chodzi o smecenie i plakanie czy cos.Chodzi o drobne mile romantyczne gesty ;)

Gość gość
Sam cos wymysl. Jak to ma byc z ukrycia na spacerze to p*****lnij jej jakims prezentem pod nogi i s********j za drzewo heh. Normalnie ja gdzies zapros i tyle a nie cudujesz tym bardziej ze po 30 jestescie.

Gość gość
Na spacerze, z ukrycia , drobny i szalony gest? Powodzenia w wymyslaniu :-D

Gość gość
jak ja zobaczysz powiedz, ze teskniles, przytul ja czule, zabierz na spacer, pocaluj znienacka na moscie, zapros na kawę plus ciastko, drobne male gesty wiele mowia, nie musisz kupowac drogich prezentow, jesli cie kocha, wystarczy, ze bedziesz... przy niej...

Gość jesienne pogaduchy
Wśród tych wszystkich odpowiedzi dostalem ta która naprawdę mi sie podoba :) i nie jest to bynajmniej uciekanie za drzewo :D bo tu chodzi o cos więcej ;) Dzięki :)