Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćona121

płakać mi się chce

Polecane posty

Gość gośćona121

Witam jestem za granica od kilku miesiecy z facet, i k***a nie moge juz tu wytrzymac bo nie wiem, nie mam pracy i w zwiazku tez mi brakuje czegos. Chce wracac bardzo, ale on nie che wiec wiem ze jesli ja wyjade to bedzie koniec naszego zwiazku. Jestesmy razem 3 lata, kocham go ale cos sie wypalilo i nie wiem co dalej. Nie mam z kim pogadac, bo nie ma zadnych znajomych tutaj. A dzis mam jakis taki mega c*****y dzien. Jest ktos kto ma chwile pogadac?

Gość gość
szkoda ze nikogo tutaj nie ma

Gość gość
jest tu ktos z kim mozna pogadac, juz nie wytrzymuje

Gość gość
słuchaj to,ze go kochasz nie znacz, ze on będzie cie zmuszal do siedzenia tam na sile...

Gość gość
i on jest nie fair wobec Ciebie, co to za milosc z jego strony skoro daje Ci ultimatum?? w takiej wrażliwej sytuacji...

Gość gość
kocham go i nie chce sie rozstawac, ale nie nawidze tego kraju i swojego zycia, nie moge wyjechac bo to koniec. OD dłużego czasu rozwazam samobojstwo, ne widze wyjdzie z tej sytuacji juz!!!!

Gość gość
Wolisz się zabić niż po prostu zostawić toksycznego faceta?(który zmusza Cie do bycia tutaj gdzie jesteś i jesteś nieszczesliwa, warto trwac w takim związku?) Skoro tak bardzo go kochasz to trwaj przy nim... Ja bym wróciła do Polski na Twoim miejscu.

Gość gość
tak bo bez niego tez nie widze swojego zycia, on mowi ze odlozymi pieniadze i bedzie nam dobrze. Dla mnie jest dobry ale k***a ja nie wytrzymam tutaj dluzej, brak pracy i poczucie ze jestem zerem w tym kraju

Gość gość
To zaciągnij się do roboty do jakiegoś McDonalda.

Gość gość
gość dziś tak bo bez niego tez nie widze swojego zycia, on mowi ze odlozymi pieniadze i bedzie nam dobrze. Dla mnie jest dobry ale k***a ja nie wytrzymam tutaj dluzej, brak pracy i poczucie ze jestem zerem w tym kraju xxx skoro tak to cierp sobie. sama się unieszczęśliwiasz aby tylko facet miał dobrze. widzialy galy co braly. weź poszukaj pracy i nie narzekaj bo ludzie naprawdę maja problemy.

Gość gość
wiedzialam ze zaraz zostane zjechana, bo inni maja problemy, ja tez mam i szukam pracy i nic. ok dziekuje wam. Zegnam

Gość gość
to nie jest zjechanie a obiektywna ocena, o która prosilas, zalisz się na faceta ale jak ktoś ci mowi, zostaw go i walcz o swoje szczęście w Polsce to już jest beee. Wiec sama się zastanow nikt ci nie przytaknie skoro jesteś nieszczesliwa" siedz przy nim a co tam ze masz myśli samobójcze skoro go kochasz". Mimo wszystko powodzenia w zyciu.

Gość gość
rozumiem i dziekuje, zawsze sama udzielalam tez takich rade odejdz i walcz o siebie, ale teraz ciezko to zrobic jak sie kogos kocha. i teraz nie wiem jak mam postapic. Już jestem wykonczona tym wszystkim dlatego chce uporzadkowac swoje sprawy i zniknac na zawsze

Gość gość
Nie masz prawa sobie odbierać zycia. Pomysl o rodzinie.

Gość gość
możesz zapisać się do urzędu pracy w twej miejscowości i tam mają obowiązek ciebie przyjąć , włączą tobie ubezpieczenie zdrowotne i zaproponują ci darmowy kurs zawodowy do wyboru . Czasami dają zasiłek ale wtedy gdy od ostatniej pracy upłynęło nie wiele miesięcy. Albo możesz wziąć samochód i pojechać na giełdę owocowo -warzywną by tam kupić 7 skrzynek popularnie kupowanych owoców i warzyw . A następnie z tym zakupem i wagą jedź na mały targ miejski gdzie możesz na 1 dzień lub cały miesiąc wykupić stanowisko do sprzedaży detalicznej.