Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie spod jakiego znaku zodiaku wg waszych obserwacji są najgorsi?

Polecane posty

Gość gość
Jestem skorpionem i powiem wam jedno my nigdy nie atakujemy pierwsi wiec jesli skorpion jest dla was wredny to tylko i wyłącznie dlatego że coś mu zrobiliście. Jesteśmy szczerzy do bólu i to ludziom przeszkadza bo ludzie wolą słuchać klamstwa na swoj temat niż najgorszà prawdę no i nie lubimy gdy ktoś nam mówi co mamy robić. Stąd takie niepochlebne opinie, bo skorpion nie ulega presji otoczenia tylko chce być sobą i to ludzi najbardziej denerwuje.

Gość gość
jestem rybą, a uparta jestem, ze hej, bardziej niż baran

Gość gość
dziś a co ci takiego zrobiła ta bliźniaczka? napisz nam.

Gość gość
Jak to co? Męża swojego nie chciała jej oddać :D

Gość gość
hej zawistna skorpionko czekamy na twoją historię o bliźniaczce. co tak nagle zamilkłaś?

Gość gość
A co ma napisać, że qrwi sie z żonatym od lat i każdego dnia błaga go o rozwód z żoną?

Gość gość
Najgorsze znaki to waga i bliżnięta

Gość gość
gość dziś Najgorsze znaki to waga i bliżnięta x ale już nam pisałaś wielokrotnie o tych złych bliźniętach. teraz jeszcze wagę dołożyłaś. czekamy na twoją historię qrewno męża bliźniaczki

Gość gość
buhaha błyskotliwa qrewna męża bliźniaczki hahahaha

Gość gość
halo halo jesteś tam zawistna skorpionko cudzołożnico?

Gość gość
no i patrzcie ja ryj zamknęła sucza

Gość gość
no co jest ściero żonatego? strach cie ku/rwo obleciał?

Gość gość
najgorsze to rak - egoisci tylko osobie myślący, wobec innych obłudni, wredni, złośliwi.siebie uważają za osoby delikatne i oczekują troski, zrozumienia, delikatności wobec innych. ostre, złośliwe, zero wsparcia, niewyrozumiale, często wulgarne. obrażalskie. uważają ze zawsze tylko one mają rację. masz chodzić na paluszkach wobec nich. ale jak oczekujesz tego samego - zapomnij. spróbuj mieć inne zdanie -wyśmieją, wydrwią. humorzaste. nadwrażliwe, histeryczne - nienawidze raków.

Gość gość
Co za brednie. KAZDY czlowiek (i kazdy znak) ma wady i zalety, nikt nie jest idealny, a juz zwłaszcza WIELKA GRUPA LUDZI spod jednego znaku. Na pewno nie jesteście tacy glupi, żeby wierzyc, ze każdy czlowiek spod barana czy byka ma takie same cechy.

Gość gość
Z moich doswiadczen wynika,ze lwy. Egoisci,chca rzadzic wszystkim i wszystkimi,po trupach do celu,klamia i ubarwiaja byle tylko plawic sie w uwielbieniu innych. Nie wierze w horoskopy,ale w tych lwach serio cos jest.

Gość gość
uwielbiam skorpiony i koziorożce.

Gość gość
o ho hohoh oho patrzeiez no ,jakie to zamieszanie sie tutej zdążylo zrobic : ) nie dosc że tępota ,to jeszcze paranoia i mitomania u panny blizniaczki zawistnej co jej kiedys Skorpionica męża roooohala nei moge zara yebne ;) a no nie bylo mn bo mam co robic innego niz na kafe gnić w przeciwienstwie do ciebie FRUSTRATKO PS. Blixnięta to najgorszy znak w calym zodiaku ,poradz sb z tym

Gość gość
aha i na przyszlosc moze lepiej znos krytyke bo jak tak sie dalej identyfikowac z opinia dot zbiorowosci jakiejs to zle ci bd w zyciu dalej

Gość gość
Mój były był bliźniakiem, zdradził mnie z mężczyzną.

Gość gość
moj pies byl blixniakiem ,zniszczyl moja pamiątkowa serwete po prababci

Gość gość
Anita Lipnicka to bliźniaczka, a taka się fajna wydaje. a Stevie Nicks też bliźniaczka, a taka wy****a w kosmos baba. bliźniaki to mega artyści

Gość gość
Wagi- perfidne,agresywne i wyrachowane Uwazajace sie za pepek swiata,tepaki

Gość gość
Chyba nie jesteście tacy GŁUPI , żeby wierzyc, ze pol MILIARDA ludzi spod barana czy byka ma takie same cechy i sa fajni, albo nie. Co za brednie.

Gość gość
Ze wszystkimi znakami potrafie sie dogadac, tylko nie ze skorpionami :) Co z tego, ze sa szczerzy do bolu i w ogole, skoro wiekszosc jest dwulicowa, klamliwa i sklonna do zdrady i uzywek? W moim ponad 30-letnim zyciu spotkalam moze 1 normalna osobe spod skorpiona. Reszta to albo narkomani, albo zdradzacze, albo wyjatkowi pesymisci wyszukujacy sobie problemow na sile, albo tez znowu szukajacy zaczepki i lubujacy sie w klotniach, obrabianiu tylka komu sie da i wymyslaniu roznych historii na temat nielubianych przez nich osob :) Mniemanie o sobie jak stad na szczyt Mount Everest, do tego raczej egoisci. Lepiej trzymac sie z daleka ;)

Gość gość
WCZORAJ 10:28 ''Jestem skorpionem i powiem wam jedno my nigdy nie atakujemy pierwsi'' - Chciałabym w to wierzyć jednak znając tyle skorpionów nie mogę się zgodzić ...''skorpion jest dla was wredny to tylko i wyłącznie dlatego że coś mu zrobiliście. '' Wiesz,wychodzi na to,że przedstawiciele tego znaku zodiaku to schizofrenicy z urojeniami. Czasem wystarczy,że człowiek nie tak się spojrzy i już jest źle,już jest powód do kłótni i ataku. ten człowiek usycha bez kłótni i prowokowania innych. NIE LUBICIE gdy wam się mówi co macie robić ale powiedz mi kto to lubi? Wam nie przeszkadza gdy chcecie ustawiać innych i nie rozumiecie,że ktoś może mieć swoje własne zdanie. U Was jak któs robi INACZEJ to zawsze źle bo nie po waszemu. jako byk,powiem że jedyna wasza zaleta to bycie dobrymi w łóżku ;-P dla mnie rewelacja ;-) ale poza łóżkiem katastrofa.

Gość gość
gość wczoraj o ho hohoh oho patrzeiez no ,jakie to zamieszanie sie tutej zdążylo zrobic : ) nie dosc że tępota ,to jeszcze paranoia i mitomania u panny blizniaczki zawistnej co jej kiedys Skorpionica męża roooohala nei moge zara yebne a no nie bylo mn bo mam co robic innego niz na kafe gnić w przeciwienstwie do ciebie FRUSTRATKO PS. Blixnięta to najgorszy znak w calym zodiaku ,poradz sb z tym x Ty łajdaczko skorpionico kopnięta w zad przez męża bliźniaczki już wróciłaś spod latarni? Dał ci raz żonaty po pijaku fujarę wylizać, a ty debilko byłaś pewna, ze się rozwiedzie dla ciebie. :D Teraz frustratko robisz z siebie cyrk za darmo w necie i ostrzegasz inne qrewny : http://f.kafeteria.pl/temat/f4/ostrzegam-wszystkie-kobiety-p_6636049 :D:D:D:D:D:D

Gość gość
no napisz nam wreszcie zdesperowana skorpionico co i ta bliźniaczka zrobiła? :D

Gość gość
Byki najgorsze materialiści po trupach ,aby dla siebie jak najwięcej .W pracy podli podstepni aby stanowisko zdobyc.Cwani chca aby wszyscy im uslugiwali.

Gość gość
Skorpion-wredny po trupach do celu . Waga - fałszywa . Raz do rany przyłóż, raz nóz w plecy by ci wbiła. Barany- uparte Ryby -zimne i oschłe Lew- popadają w samouwielbienie uwazja ze sa najpieknijsze facet lew porazka