Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie spod jakiego znaku zodiaku wg waszych obserwacji są najgorsi?

Polecane posty

Gość gość
BARAN UPARTY .TO FAKT

Gość gość
Nie rozumiem tylu negatywnych komentarzy na temat Wagi. Ja uwazam wagi obojga plci za znak najlepszy, konsekwentny, sprawieldiwy, lojalny. Troche im czasu zajmuje podjecie decyzji, zebranie sie do czegos, ale nie ma lepszych ludzi we wspolzyciu. Sa ugodowi, chetnie sluchaja, nie kloca sie o p*****ly, nie truja innych swoimi depresjami, nie sa toksyczni. Nie znam jednej zlej Wagi (sama niestety nia nie jestem). Najgorszy syf to skorpion, nie znam jednego dobrego, choc wierze, ze moga istniec, oczywiscie. Ale ja nie znam.

Gość gość
baran uparty, zadziorny, co w sercu to na języku ale wszystkie jakie znam mają serce na dłoni, innych tak pomocnych ludzi nie znam

Gość gośćraczyca
z wodnikami pokłócę się o poglądy,bo on nie uznaje innego zdania i się wymądrzy,panna drażni mnie krytykanctwem ,bliżniak nie jest szczery poględzi fajnie się pogada a za plecami zagra coś innego,waga fajna za dużo moralizuje,koziorożec za powolny,kocham ryby ale jak nie ufają będą kłamać jak nikt,jak zaufają to mój najulubieńszy znak,ze skorpionem pogadam ale za ostre gdybym chciała uciec ,baran tak super sympatyczny ale wole wodne

Gość gość
BLIŹNIĘTA to najgorsze scoorfysyny, jak sama ich nazwa wskazuje sa dwulicowe ,wredne udaja przyjaciela a pozniej cie biera za wroga najgorszeg o i juz cie nie lubia, nikomu nie polecam sie zadawac z osobami spod tego znaku ;) KOZIOROZEC lepiej tez omijac dla pewnosci

Gość ta wstętna skorpionica
jaka jestem : spokojna introwertyczka,nie zazdroszcze i nie jestem zawistna ale potrafie szalenie dotkliwie kąsac jezeli ktoś na mnie nadepnie:) i nigdy tego nie zapominam,potrafię udawać że jest ok by za jakiś czas uderzyć z potrójną siłą,ale proszę pamiętać że dotyczy to wyłącznie osób które coś mi zrobiły. Jestem mało empatyczna,rzadko mnie coś wzrusza,ale w żadnym wypadku nie krzywdzę bez powodu. Charyzmatyczna chociaz ludzi nie lubi ,nieco narcystyczna. Doskonały aktor sztuki pt "dzungla życia" Jeśli kocham to na zabój i tylko raz ,wykluczam zdrady. Bywają zwiąki "z braku laku" i wtedy mogę zdradzić ,ale mnie nie można. Faktycznie jestem taka zła? Mam przyjaciółke byka ,ludzie to jest dopiero zło wcielone,ale nie napisze bo ją uwielbiam,mnie nic nie zrobiła ale co robi innym to ...ech

Gość gość
"Ja jestem wagą. Uważam, że to niezbyt ciekawy znak. Waga ogólnie jest marzycielką, romantyczką - i tak, z tym się zgodzę, cały czas bujam w obłokach, jak jest dobrze, to szukam okazji, zeby coś się zadziało bo nudno, jestem niezrównoważona emocjonalnie, często kłamię, udaję dobrego zaradnego człowieka, a w rezultacie jestem leniwa, nieambitna, czekam ąz mi ktoś coś załatwi, sama nic, lubię porządek, wagi mają ciągutki do zdrad, dwulicowości... ale są na ogół spokojne" VVVVVV hehehe ja też jestem wagą i widzę że jestem zupełnym przeciwieństwem ciebie Jestem 100% realistką, szczera do bólu, pracowita, niezależna i zawsze polegam na sobie nie lubię jak ktoś chce coś zrobić za mnie bo wiem ze zrobię to lepiej, także wrzucanie wszystkich ludzi do worka znaków zodiaku to głupota

Gość gość
jestem od 15 lat szczęsliwą żoną pana wagi,jedyna jego wada to pedantyzm,a ja skorpion:P

Gość gość
gość 23:01 ja tez jestem wagą lubię luksus, piękno jestem marzycielką troszkę leniwa i zawsze niezdecydowana natomiast uważam że najgorsze znaki to skorpiony i raki

Gość gość
Nie kumam tej jazdy na raki, znam same cudowne. najlepszy chlopak z przeszlosci to walsnie Rak, mja ukochana macocha - czlowiek delikatny, empatyczny, pomocny, myslacy o sobie zawsze na koncu - tez rak. I moja corka - kaprysna i troche nadwrazliwa, ale nie ma slodszej i milszej istoty.

Gość gość
nie cierpie Bykow, sa dokladnia takie jak " przyjacioleczka" wstretnej skorpionicy, dobrna jak w korcu maku. Ja takich klim nie czaje i nie chce czaic: jakies zemsty, gierki, obrazy, nadeptywania. Dla mnie tylko szczere znaki: Lew, Baran, Strzelec, Waga, i Koziorozec.

Gość gość
blixnięta : ) raz sie zakolegowalam z jedna taka i okazala sie być falszywa, wredna i dwulicowa - nie polecam nikomu (no i jeszcze byki i koziorozce niezbyt spk)

Gość gość
dziś bo co, jak się dowiedziała, ze jesteś dziwką i stoisz pod latarnia, to nie chciała stać razem z tobą i się z ciebie śmiała? :D Ja też bym nie chciała koleżanki prostytutki, bo to obciach.

Gość gość
skorpiony bo mają ku/re/ws/kie charaktery

Gość gość
Dołączam do grona osób narzekających na skorpiony. Moi teściowie to skorpiony i to OBOJE...niby w horoskopy się nie wierzy ale przy tych osobnikach wymiękam. nigdy nie spotkałam tak wrednych,kłótliwych i fałszywych ludzi. Mąż jest koziorożcem,ja bykiem i świetnie się dogadujemy,jest zupełnie inny niż jego rodzice. kiedyś nawet pytałam, żartem czy nie jest adoptowany ;-o

Gość gość
Barany sa cudowne.poprostu dobrzy ludzie

Gość gość
Facet rak to po prostu sodoma i gomora. Szatan w ludzkiej skórze. Myśli tylko o sobie TYLKO

Gość gość
07:01 nei znasz nie oceniaj ; ) falszywcu ,ja z kur3stwem mam tyle wspolnego co cooooorfa z papiezem a blizniaki to debile (i koziorozce tez)

Gość gość
barany to psychole a nie dobrzy ludzie. znam 2 baranice i obydwie są wariatkami. w psychiatryku powinny być zamknięte bo każdemu piekło z życia zrobią.

Gość gość
9:58 spieprzaj stad c***o!

Gość gość
gość dziś 07:01 nei znasz nie oceniaj ; ) falszywcu ,ja z kur3stwem mam tyle wspolnego co cooooorfa z papiezem a blizniaki to debile (i koziorozce tez) xxxxxxxxxxx Sam jesteś debilem wściekła prostytutko

Gość gość
Skorpiony to najfajniejszy typ człowieka! Mają charakter, w przeciwieństwie do np. bliźniąt. Nie są fałszywe, powiedzą ci najczarniejszą prawdę i złamią wszystkie możliwe tabu, ale nie są dwulicowe. Są szalenie inteligentne, często to wybitni naukowcy bądź artyści (dlatego też bliźnięta takie np. niezbyt lubią skorpiony, bo nie nadążają). Są ekstremalnie lojalne, ale jeśli ktoś im wbije noz w plecy (teoretycznie może być to np. bliźniak), to będą latami obmyślać zemstę i uczynią ją w najdogodniejszej okazji.

Gość gość
10:03 niebede aha i c***a to ty nie ja : )

Gość gość
10:08 ale jakiś bliźniak ci kiedyś pewnie faceta odbił hehe skorpioniku;-)

Gość gość
10:04 to neimozliwe, moj znak zodiaku to nie bliznięta : )))

Gość gość
10:11 To nie było tak, aczkolwiek nie ukrywam, że mam teraz sporą awersję do osób spod tego znaku ;)

Gość gość
barany powinny być w zodiaku...osłami. Uparte jak głupie. Raptusy. Pomocne? Tylko tam, gdzie sami chcą. Wodniki: powalone, jęczydupy, nikomu nie pomogą a same oczekują pomocy. Wagi: dołączam do poprzedników. Byki świetnie dogadują się z koziorożcami, raki i panny - z rybami: pewnie dlatego, że takie same szuje ;) ja ogólnie nie lubię ludzi:))

Gość gość
A na lwa nikt nie narzeka hihi :)

Gość gość
Skorpiony to najfajniejszy typ człowieka! Mają charakter, w przeciwieństwie do np. bliźniąt. Nie są fałszywe, powiedzą ci najczarniejszą prawdę i złamią wszystkie możliwe tabu, ale nie są dwulicowe. Są szalenie inteligentne, często to wybitni naukowcy bądź artyści (dlatego też bliźnięta takie np. niezbyt lubią skorpiony, bo nie nadążają). Są ekstremalnie lojalne, ale jeśli ktoś im wbije noz w plecy (teoretycznie może być to np. bliźniak), to będą latami obmyślać zemstę i uczynią ją w najdogodniejszej okazji. x pocałuj tą bliźniaczkę w dopę sfrustrowana dzi/wko żonatego. co weekend się zbliża wielkimi krokami i ty doskonale wiesz, że twój kochaś wyłączy komórkę, zeby miło spędzić czas z żoną, a ty będziesz nocą wyć w poduszkę a w dzień kląć na kafe na zodiakalne bliźnięta. pogódź się wreszcie z tym, ze facet nigdy nie zostawi żony dla tępej prostytutki bez godności i honoru.

Gość gość
A na lwa nikt nie narzeka hihi & bo to coś jest niezauważalne dla ludzi :D