Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie spod jakiego znaku zodiaku wg waszych obserwacji są najgorsi?

Polecane posty

Gość gość
wagi i byki sa fantastyczne, bo rzadzone przez wenus - planete milosci :) ciekawa jestem jaki jest pan rak, z tego co zauwazylam to niesamowicie inteligentni, przedsiebiorczy i przystojni panowie ;)

Gość gość
18:05 To napisz trochę o tym lwie. W porównaniu z innymi znakami wychodzi całkiem dobrze.

Gość gość
Wagi ,byki to super znaki.Bliźnięta są okropne ,wszyscy faceci spod znaku blizniat zdradzają swoje żony /partnerki,które o tym nie wiedzą.

Gość gość
nie wiem czy mi sie chce pisac o tym lwie. on byl w zasadzie z przelomu rak/lew, ale w wiekszosci uznawany z lwa na plus: lubil dbac o siebie o wyglad, nie byl jak niektorzy panowie ze chodzi w tych samych gaciach i 3 koszulach na krzyz. bardzo pracowity i pomocny, majacy smykalke do pieniedzy. lubiacy zycie rodzinne/ dzieci. z łatwoscia przychodziła mu nauka nowych rzeczy. wesoły, otwarty. lubiacy seks na minus: prawdopodobnie wiecej skrzetnie ukrywanych zdrad niz te o ktorych wiedzialam. a co ciekawsze brak doksztalcania sie w sferze seksualnej - 7 lat i ten sam zestaw 10 pozycji, byle jemu bylo dobrze. sklonnosc do alkoholizmu, agresji, latwa obrazalskosc jego krolewskiego majestatu (niechcacy moglas go nie widziec jak czai sie za twoimi plecami by cie przytulic i moglas go niechcacy uderzyc delikatnie. to juz wystarczylo by sie nie odzywac przez dzien/dwa). meczaca mania brylowania w towarzystwie (czulabys sie przy nim jak ubogi krewny nawet gdyby to on byl gosciem w twoim domu rodzinnym). zbyt dziecinne poczucie humoru, gusta. obsesja na punkcie "zycia na pokaz" tj. posiadania zony i dziecka (za wszelka cene, bo tak jego mamusia by chciala). poki co tyle pamietam.

Gość gość
Taaa, a wy wierzycie, że te wszystkie przywary to wina zodiaku? Matko jakie tu debilki siedzą. Halo! są tu jeszcze normalni ludzie???

Gość gość
Tak, czesc tych przywar to wina zodiaku, nie tylko " znaku" ale ogolnie ukladu gwaizd. Ni ejest to oczywiscie predestynacja, bo z wadami mozna walczyc, ale tak, wiekszosc tych samych wad jest powatarzlana u konkretncyh znakow. Ja nie cierpie skorpionow, bykow tez nie lubie, ale przynamniej sa przejrzyste. wagi, Raki i strzelce uwazam za najlepsze.

Gość gość
a mnie mecza kolezanki wagi, wodniki obu plci oraz strzelce - strzelce sa za głosne, postrzelone, deczko pierd.olniete.

Gość gość
ja jestem strzelec i nie jestem głośna, wręcz na odwrót bo jestem niesmiala i nie lubie odzywać sie bez potrzeby

Gość gość
panny! wodniki! w ogóle ludzie są p******i, niezależnie od znaku ;)

Gość gość
Oczywiście skorpiony, szczególnie faceci. Mściwi, wredni, sknery, plotkarze, k****arze

Gość gość
Cieżko uwierzyć, ze w XXI wieku ludzie jeszcze wierzą, że to jacy jesteśmy determinuje data urodzenia a nie geny i środowisko w jakim się wychowujemy... Na prawdę jestem w szoku. W horoskopy też wierzycie?

Gość gość
Mówi się, że skorpiony to "najlepsi przyjaciele i najgorsi wrogowie". Jeśli skorpion darzy kogoś pozytywnym uczuciem to wszystko mu odda i wszystko dla niego zrobi. Jednak, jeśli kogoś nienawidzi (głównie z powodu wyrządzonych wcześniej krzywd a nie np. różnicy charakterów) to, jak to się mówi, własnym jadem jest się w stanie zatruć by zniszczyć wroga. Czyli, będzie tego wroga niszczył, nawet jakby sam miał zrobić sobie krzywdę.

Gość Joanna96
Ależ macie zdanie na temat bliźniąt. Jestem spod tego znaku zodiaku. Powiem tak, jestem głośna, ale to po mamie (ona jest spod byka), tata jest cichy. :) nie znoszę kłamstwa, zdrad. Szybko przywiązuje się do ludzi. Jakbym mogła to żyłabym bez ludzi. Kocham dużo czasu poświęcić na sporty. Często mówię to co myślę, jak mam się wkurzyc to nie jest trudno mnie do tego doprowadzić. :) ale szybko przebaczam i uspokajam sie:) kocham porządek, spokój, jestem raczej rodzinna osoba. Szybko się zakochuje. Jestem dokladna i ułożona. Nie lubię chamstwa. Dużo pomagam ludziom, ale sama rzadko korzystam z ich pomocy, bo wiem że mogę liczyć na siebie tylko. Jeśli chodzi o uczucia to muszę się przyznać że facet musi mieć to coś, bo w przeciwnym razie nudzę się takim związkiem. Jestem z romantykow. Dużo się śmieje, potrafię zagadać do obcych ludzi i rozmawiać z nimi i wszystkim. Nie lubię siedzieć w miejscu. Wiem że może być tu trochę pokretnosci charakteru, ale taka po prostu jestem :) pozdrawiam :)

Gość gość
Bliźnięta są towarzyskie, wygadane, pewne siebie ale...nie da się z nimi prowadzić dyskusji, pozjadały wszystkie rozumy, rację mają tylko oni, egoiści. Każdego dnia dziękuję, że zostawiłam bliźniaka bo dziś bym gorzko płakała w małżeństwie. Ryba;)

Gość gość
Najgirszy skorpion, a byk jaki jest?

Gość gość
9:28 jestem dokładnie taka samaa jestem koziorożcem. Dlatego znaki zodiaku traktuje z przymrużeniem oka.

Profesjonalna Doula 7 dni w tygodniu 24h na dobę Możesz zadzwonić o każdej porze Nie masz wsparcia bliskich? Chętnie Ci pomogę 697 843 769 doula24h@gmail.com tylko 200zł miesięcznie

Gość gość
SkoRpiony masakra. Uparte nie zrozumiale. Ryby slabeusze niezaradne. Byki spoko. Koziorozce lojalni. Sa pewne cechy ale duzo tez wnosi charakter czlowieka

Gość gość
10.23 mam to samo i tez jestem koziorozcem:D

Gość gość
Mój mąż jest skorpionem. Po 8 latach małżeństwa zaczęłam się zastanawiać, czy to dobry wybór. Mściwa, pamiętliwa wredota, złośliwe do bólu. Ja jestem Koziorożcem. Czasami tydzień się do siebie nie odzywamy, bo każde jest zbyt uparte, żeby przeprosić. Zresztą Jego zdaniem, to On ma zawsze rację, nawet jak mam ją ja, do czego w życiu się nie przyzna. Wszystko jest moją winą, to ja jestem ta niezaradna sierota, i egzystuję właściwie tylko dzięki Niemu. Zła żona, zła matka. On jest idealny. K...wa dość mam dziada:O

Gość gość
13:28 a ja mam takiego raka i juz psychicznie wysiadam:-/

Gość gość
...znaki zodiaku to tylko znaki zodiaku :) a charakter kształtuje się poprzez wychowanie i zdobyte doświadczenia

Gość gość
a barany? nikt tu o nich nie wspomniał.

Gość czarna osa
Każdy facet trochę ma z osła i lwa :D dajcie spokój juz z tymi znakami zodiaku :)

Gość GinnyPotter
Myślę, że nie ma czegoś takiego jak najgorszy znak, bo każdy z nas ma dobre i złe cechy ;) Ja jestem bliźniakiem, wiele razy tu wymienianym jako najgorszy, dwulicowy, fałszywy itp. Ale my bliźnięta mamy po prostu zmienne humorki i nie lubimy nudy :) Uważam, że w każdym trzeba dostrzec zalety.

Gość gość
barany są bardzo uparte, znam kilka i każdy taki jest. Waga to jakiś dramat...takie osoby niczym właśnie ta waga, bez przerwy chwieją to w jedną, to w drugą stronę, nie wiedząc tak naprawdę czego chcą co chwilę zmieniają zdanie, irytując otoczenie. Niezrównoważone także emocjonalnie.

Gość gość
Kazdy znak ma plusy i minusy ja jestem skorpionem i przyznam ze nie wszyscy mnie rozumieją ale tak ogólnie to spokojna ze mnie osobka troskliwa o innych lubiaca dzieci nie tylko swoje. To co sie ludzia moze nie podobać a raczej nie podoba to to ze zanim cos zrobię to zalanuje obmyślę sprawdzę a jak sie trafi ktos co chce mi namacic wtedy kluca sie nasze przekonania. Ja osobiście nie lubię strzelców i koziorozcy bo te ktore znam to udają kogoś kim nie sa żenada.