Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie spod jakiego znaku zodiaku wg waszych obserwacji są najgorsi?

Polecane posty

Gość gość
Ja jestem skorpionem i moj mąż też. Nie kumam tej nagonki na skorpiony? Mam w D co robią inni, nie interesuje się ich życiem, nie zazdroszcze, nie obgaduje, trzymam się na uboczu, nie idę po trupach do celu. Po co? Nie mam kierowniczego stanowiska, jestem zwyklym pracownikiem. Lubię spokój, ciszę. Lubię przyrodę i zwierzęta. Wyciszają mnie góry i spacery po lesie. Nie lubię szumu koło siebie. Nie lubię jeśli o mnie gadają. Lubię być niewidoczna. Nawet nie mam facebooka. Nie lubię się chwalić co mam i nie zazdroszcze ludziom niczego. No nie wiem. Może jestem innym skorpionem? Nie lubię kłótni i waśni. Jak mam jakieś nieporozumienia w pracy strasznie to przeżywam. Wolę się nie wdawać w konflikty i jakieś intrygi, wolę mieć spokój, przyjść do pracy, zrobić swoje i iść do domu relaksować się. Fakt jak ktoś mi zrobi krzywdę to nie potrafię wybaczyć. Ale nie knuje zemsty. Wtf? Po co? Przecież to do niczego nie prowadzi! Rozpamiętuję to bardzo długo. Itp. Mój były mnie tak zranił że do dziś (a minęło wiele lat) nie wybaczyłam mu. Bardzo źle mnie potraktował i nastawiał ludzi przeciwko mnie. Odchorowałam to załamaniem, schudłam dużo, często płakałam. Bardzo go kochałam. Później bałam się ludzi, miałam lęki. Nie mogłam się przełamać żeby komuś zaufać.. Cechy charakteru nie zależą od znaku! Dziedziczymy je po rodzinie, są one w nas kształtowane. Moja rodzina jest spokojna, pracowita, staramy się nie wdawać w konflikty. Jesteśmy wierzący nie lubimy plotek. Nie wierzę w jakieś zodiaki i horoskopy. To My decydujemy jacy jesteśmy. Są ludzie źli i dobrzy i to nie zależy od zmyślonych zabobonów. Chyba? Pozdrawiam :-*

Gość gość
moja ciocia jest blizniakiem i otrula mi chomika : )

Gość gość
moja ciocia jest blizniakiem i otrula mojego chomika : )

Gość gość
12:35 DOBRZE POWIEDZIANE. Szkoda,że nie dane mi było poznać takich skorpionów jak ty;-) Ja niestety jak ktoś wyżej mam teścia skorpiona i sytuacja życiowa zmusiła nas do mieszkania pod jednym dachem. Nie życzę nikomu. jeśli w tych horoskopach jest chociaż źdźbło prawdy to mój teść uosabia najczarniejsze cechy tego znaku. Wcześniej wiedziałam,że ma trudny charakter ale po zamieszkaniu pod jednym dachem ...taka sytuacja zawsze rodzi konflikty ale jak szukać kompromisu z kimś kto chce po prostu zdeptać drugą osobę? w pierwszym tygodniu kiedy się do nas wprowadził ja oprowadzałam go po mieszkaniu,tłumaczyłam wszystko, a to przyniosłam pościel,przygotowałam posiłek,chciałąm żeby się dobrze czuł a on swojej siostrze przez telefon powiedział,że ja go prześladuje, że jestem taka miła bo na pewno udaję i coś od niego chcę...mogę takich historii napisać tysiące. każdy dzień z tym człowiekiem jest trudny i kłócę się z mężem o to,że musimy z nim mieszkać. Ja już psychicznie nie daję rady. Przy mężu udaje,że jest dla mnie miły a jak męża nie ma to mi dokucza. zaczynam go nienawidzić z całego serca i jak słyszę,że skorpiony są ''miłe'' to chce mi się gorzko śmiać.

Gość gość
gość dziś Byki najgorsze materialiści po trupach ,aby dla siebie jak najwięcej .W pracy podli podstepni aby stanowisko zdobyc.Cwani chca aby wszyscy im uslugiwali. x x jestem bykiem i nie zauwazam tego u siebie. wiekszosc pieniedzy z marnej wyplaty idzie mi na przezycie - podstawowe potrzeby i leczenie. mimo to potrafie sprawiac radosc prezentami i to nie tylko wobec najblizszych. w pracy wole byc z dala od jazgotliwych i obgadujacych bab. byle zrobic swoje i do domu gdzie odpoczywam psychicznie i laduje akumulatory na nastepny dzien z oszołomami. ponadto w pracy co do zasady nie marnuje czasu na ploty i o******lac/two tylko dzialam aby ubywało i NIENAWIDZĘ jak ktos mi przeszkadza gledzeniem od czapy w zadaniu które mam do wykonania. nie po trupach do celu, szklem du/py nie podetrzesz i zapamietaj me slowa/ x no ale zaraz. co to znaczy, ze jestem bykiem skoro ludzie nas odbieraja wg naszego ascendentu, a ten mam w koziorozcu. no a jeszcze przeciez dochodzi wpływ ksiezyca, a jego mam w znaku barana/ no to jak sadzisz, warto sie samym znakiem poslugiwac? znasz asc. i ksiezyc danej osoby, na ktorej temat osmielasz sie snuc dywagacje?

Gość gość
Wściekła kur/wa skorpion otruła mi psa i za to taki w/pi/er/do/l dostanie, że jej łeb do trumny nie będzie pasował.

Gość gość
To ja spokojny Skorpion. Może nie powinnam być skorpionem? Mama urodziła mnie ponad 2 tygodnie po terminie i to jeszcze musieli poród wywoływać. Miałam się urodzić około 15 października :-) była bym wagą? Mimo wszystko nie wierzę w te zabobony :-) Wredność teścia nie zależy od zodiaku. Ile jest na kafe wątków o nieprzyjemnych teściach/owych. Bardzo dużo. A przecież nie wszystkie to skorpiony. Ja ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć że miałam w swoim życiu kilka przykrych sytuacji, od różnych osób np w pracy i były to różne znaki. Większość to nawet nie wiem z jakiego znaku były.. Nigdy mnie to nie intetesowało. Mój mąż jest też skorpionem i jesteśmy razem już 10 lat. Nawet rzadko się sprzeczamy. Też jest spokojny. Uczynny. Lubiany w pracy. Mamy wspólne cech. Stronimy od ludzi, tłoku, szumu koło siebie, plotek itp.. Kto to wymyślił z tymi znakami?? W Chinach są np zwierzęta jako znaki i Mój rocznik ma zupełnie inne cechy chatakteru wg tamtego horoskopu niż wg ,,naszych,, znaków zodiaku i w ogole się te cech nie pokrywają..

Gość gość
zauważcie że jak ktoś zada pytanie tej agresywnej skorpionce co jej takiego bliźniaczka zrobiła to natychmiast ryj zamyka

Gość gość
no dobra powiem wam co mi zrobila osoba spod BLIZNIĄT znaku

Gość gość
Według hińskiego horoskopu jestem smokiem i żadna z opisanych tam cech,rzekomego urodzenia pod szczęśliwą gwiazdą itd. nie Psuje do mnie, podobnie jak nie mam nic wspólnego z zodiakalnym bykiem i ich rzekomym materializmem i dyktatorskimi zapędami. Jestem raczej cicha,nieśmiała osobą i nie lubię być w centrum uwagi. kocham przyrodę,zwierzęta i chętnie pomagam. wspieram pewną fundację drobnymi sumami i pomagam znaleźć dom porzucanym zwierzakom. Jestem zdziwiona gdy horoskopy ''mówią'' mi jaka to jestem wredna,zachłanna i egoistyczna. Nie warto w to wierzyć,poczytajcie o efekcie Barnuma.

Gość gość
To bylo dokladnie 2 lata temu ,3 miesiace i 17 dni. Piekny sloneczny dzien, cieplo ,pogoda idealna na clubbing w aglomeracyjnym centru mpewnego miasta wojewodzkiego. Ide ja i idzie suchysko spod znaku BLIZNIĄT do clubu z muzyka techno (typowa lupanka ideolo do tanca). Obie juz niezle naprute , smichy hihy i podbija do nas On.

Gość gość
oprócz glównego znaku zodiaku ważny jest też ascedent, ja mam pomieszanie cech obu znakow

Gość gość
Skorzana kurtka, jeansy markowe, rolex na ręce, wlosy modnie uczesane z uztciem matujacego zelu, brodach taki typowy lumbersexual, mowie wam, wszystkie byscie braly, taki byl sliczny1! Widac bylo ze ewidętnie na mnie lec****atrzyl na mnie tylko i usmiechal sie do mnie, co mowila desperatka BLIZNIACZKA sie nie liczylo dla niego, ona wk******ona bo tez jej sie kisiel w gaciach zrobil i pozazdroscila mi. I wtedy to sie stalo. Wiecie co to suchysko dwulicowe spod znaku BLIZNIĘTA powiedzialo???

Gość gość
Zazartowalo sobie z mojej pracy, a bylam wtedy kasjerką w biedronce. Pamietam jak dzis, powiedziala: No widze ze ci sie podoba, wszyscy klienci z Biedronki do niej zarywaja, bo tam wlasnie pracuje ona, na kasie w Biedronce. A ona nie lepsza, bo bezrobotna byla wtedy. No i ten piękny pan drwal wtedy wiecie co zrobil? Zgasil mnie jak piersza lepsza, powiedzial ze jest studentem prawa i nie bedzie sie zadawac ze mna. Od tej pory nie ufam nikomu spod znaku BLIXNIĘTA i omijam takie osoby szerokim łukiem.

Gość gość
Dokładnie tak. Połowa cech ani dobrych ani tych złych do mnie nie pasuje jako do skorpiona. To wgl widać po moich wypowiedziach. Nawet jak ktoś mnie zaczyna atakować najpierw staram się wyjaśnić a później albo się wycofuje albo ustępuje. Dla spokoju. Poza tym takie postępowanie to jeden ze sposóbów na toksycznych kłótliwych ludzi. Po co się szarpać? No na logike: komu sprawia przyjemność kłócić się i robić sobie jakieś jazdy. Ludzie dorośli tak nie robią! I to nie zależy od znaku tylko charakteru. Mam za to koleżankę z pracy która jest sp znaku chyba panny i jest okropna. Nikt jej nie lubi. A panny to takie spokojne znaki. Miłe i grzeczne. Moja mama jest panną i jest bardzo uczynna, spokojna, grzeczna, domatorka, chce żeby wszysykim było dobrze, dba o nas i wgl. No nie wiem. Nie warto patrzeć na ludzi przez pryzmat znaku. Bo jak? Poznajesz kogoś i na wstępie pytasz jaki ma znak? Jak np strzelec to ok będziemy się spotykać i przyjaźnić a jak np byk to spadówka:-) heheh..

Gość gość
Ale piszcie i wlasne znaki zodiaku . Ja jestem strzelcem i nie lubie : -skorpionow -rakow -bykow -ryb

Gość gość
Skorpion Nie lubię tylko tych ludzi którzy są źli. I zrobili mi krzywdę. Reszta jest mi obojętna...

Gość gość
moja tesciowa jest bliźniakiem i umyslnie dodala soli do mojej herbaty

Gość gość
ja jestem skorpionem i szczerze większość tu rzeczy to prawda co piszecie o skorpionach tyle że my nie wykańczamy kogoś od tak widzi mi się tylko atakujemy dopiero po ataku na nas i to musi być coś naprawdę co w pięty idzie miałam koleżankę w pracy nie wiem jaki ona byłą znak obgadywała mnie że jadę na ręcznym u szefa i stąd premia i nowe buty ok nic nie zrobiłam mówiła że mój mąż taki pedancik przystojniak jak pedałek ok no i w końcu zaczęła się śmiać że poroniłam :-( super co ? na szczęście już ze mną nie pracuje :-) więc jak widać ciężko skorpiona wkurwić bo jest zdyscyplinowany i cierpliwy A dodam że nie plotkuję nigdy nie zdradzę tajemnicy jak mnie ktoś prosi nienawidzę dwulicowych suk jestem empatyczna ale wolę być sama niż w stadzie baranów nie ubieram się w kurtkę ff jak wszystkie koleżanki w pracy uznają to za top mam swój rozum i żyje jak mi się chce co może wkórwiać ludzi bo jak to ona jest szczęśliwa ...

Gość gość
Zgadzam się z powyższym komentarzem. Też jestem skorpionem. I atakuje tylko jak ktoś zacznie. Jestem świadomą siebie kobietą, jestem seksowna i to wzbudza zazdrość. Mam dużo i mogę sobie na dużo pozwolić. Jestem zadbana, ładna i zgrabna... Więc wszystko jasne..

Gość gość
to jest proste ,albo macie klucze do kogoś albo nie,i np. nie macie klucza do ryby to będzie fałszywa i zimna,nie macie klucza do raka to was oleje ,i tak prawie z każdym ,myślę że na zasadzie podobieństw ,albo jakiegoś porozumienia :-) otwiera się droga do jakiejś osoby,jak zamknięta to zobaczymy te cechy które będą odpychać ,bo ktoś nas po prostu nie chce blisko

Gość kalitkaaaaaaaaaaa
Najwiecej krzywdy w zyciu spotkalo mnie ze strony skorpionow:( widze ze nie tylko ja mam takie zdanie...wiec cos w tym musi byc.

Gość gość
Tak to prawda bliźnięta są fałszywe. Dwulicowe. Dbają tylko o swój interes. Mam też 3 koleżanki w pracy skorpiony i każda jest zupełnie inna. Jedna to rozpieszczona jedynaczka. Wydaje jej się że jest najpiękniejsza a wygląda jak kobyła z twarzy do tego bez doopy i płaska jak deska. Wygląda jak karzeł, 160, jak dziecko aseksualne. Z której strony skorpiony są seksowne? Do tego jest zwyczajną chamką, bez taktu. Że niby jest szczera? Nie! Jest po prostu chamką. Do tego nic w pracy nie robi i wszystkich obgaduje że inni się obijają a sama nie popatrzy na siebie. Druga jest okropnie zazdrosna. I zawistna. Wypatruje każdego pryszcza na mojej twarzy i jak tylko wyglądam gorzej bo np jestem zmęczona to tak jakby ją to ,,cieszyło,, jest po 30stce i żyje w komunikacie z trzecim już gościem, przesadnie dba o siebie, to widać: siłownia, kosmetyczka jakieś drogie kosmetyki bo się boi stariści i że ją kopnie w tyłek ten gah. Ciszy ją każde moje potknięcie że coś mi sie nie udało. Gdybym miała problemy z mężem to by zacierała ręce że zaraz mnie pewnie zostawi. a trzecia straszny nierób i fałszywy plotkarz, koszmar, nie umie dotrzymać tajemnicy i wszystkim zaraz rozpowie jak się coś dowie o czlowieku.

Gość gość
17 55 hehhehe to na pewno nie są cechy skorpiona tylko nawyki despotek widać nie masz pojęcia o kobiecie z pod tego znaku :-)

Gość gość
17 55 a i dodam kij ma zawsze dwa końce skoro Ty się tak wyrażasz o nich to nie dziwne że one mają takie zdanie na twój temat . Nie sądzisz że to jest zabawne że Ty możesz kogoś obrzygać a ten ktoś ma to z Ciebie zlizywać ??? super jesteś w takim wypadku czyli mi się noga powinie to Ty możesz się cieszyć ,ale już nie w drugą stronę Piszesz że nie plotkujesz to skąd masz te wszystkie rewelacje łącznie z tym że wiesz kto z pod jakiego jest znaku zodiaku nawet ???? Znam takie jak Ty hipokrytki święte , doskonałe wiesz co jedna taka ostatnio dostała na fb priv takie info o moim zdrowiu okazało się że przeczytała to kilku osobom z mojej pracy :-o a mówiła że jest moją przyjaciółką i olaboga jak ja zaczęłam się bronić i wyszło że to ja jestem ofiarą a na nią każdy patrzy teraz jak na kogoś nikt i pretensje do mnie o co ??

Gość gość
kobiet skorpiony to skończone kretynki. Jedyne co potrafią to ciągnąc fujarę :D

Gość gość
19:03 pomyliłas sie, chodzi o kobiety psod znaku bliźniąt : )

Gość gość
Odpowiem na pytanie : zdecydowanie skorpion. Nawet moja babcia ktora ma 85 l mowi ,ze skorpiony potrafią wykończyć psych druga osobe.

Gość gość
Jeśli chodzi o moje obserwacje, to zdecydowanie bliźnięta wyróżniają się (oczywiście na niekorzyść) spośród wszystkich znaków zodiaku. Owszem, lwy są wcoorfiające, koziorożce jakieś takie niemrawe i średnio lotne, za bykami też nie przepadam, ale to co reprezentują sobą bliźnięta przechodzi ludzkie pojęcie. Osoby spod tego znaku są zazwyczaj pełnymi jadu wampirami energetycznymi, do tego są to osoby niezwykle fałszywe i dwulicowe, udające dobre intencje, a w rzeczywistości tylko czekające żeby kopnąć kogoś w doope dla własnej chorej satysfakcji. Do tego to notoryczni zdradzacze i plotkarze.