Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie spod jakiego znaku zodiaku wg waszych obserwacji są najgorsi?

Polecane posty

Gość gość
no jesteś psycholka skorpionico jesteś. Nie sposób temu zaprzeczyć :D

Gość gość
Bliźnięta są okropne ,wszyscy faceci spod znaku blizniat zdradzają swoje żony /partnerki,które o tym nie wiedzą. x O to ta psycholka co wszystkim zdrady wmawia na forum. Teraz już wiemy, że jesteś skorpionicą :D:D:D Kiedyś wariatka na kafe założyła taki temat, że ma dowód na to, że wszyscy mężowie zdradzają, bo dała ogłoszenie na seks jako prostytutka i kilku żonatych do niej napisało.

Gość gość
nie bliźniaczka tu jest bardziej nienormalna przeczytałam całość i stwierdzam że bliźniaki to psychole :-o

Gość gość
a co powiecie o strzelcach? :)

Gość gość
No i coś ty zrobiła wściekła skorpionico? Swoim jadem zalałaś temat i się zaciął :D

Gość farmaceutka69
Wszystko zależy od charakteru danego człowieka a nie od jego znaku zodiaku.

Gość gość
nie bliźniaczka tu jest bardziej nienormalna przeczytałam całość i stwierdzam że bliźniaki to psychole xxxxxxxx Psycholko ale bliźniaczek pisze tu kilka a walnięta skorpionica jest tylko jedna - ty.

Gość gość
Wg mnie to skorpiony...

Gość gość
gość dziś nie bliźniaczka tu jest bardziej nienormalna przeczytałam całość i stwierdzam że bliźniaki to psychole xxxxxxxx Psycholko ale bliźniaczek pisze tu kilka a walnięta skorpionica jest tylko jedna - ty. NIE KOCHANA TO NIE ZE MNĄ MASZ TU JAKĄŚ CHORĄ DYSKUSJĘ JA TU PISZE DRUGI POST TERAZ WŁAŚNIE TAK ŻE WRZUĆ NA LUZ NERWOWA BLIŹNIACZKO :-) JA JESTEM SPOD WAGI JEŚLI CHODZI O ŚCISŁOŚĆ POLECAM ci PORADĘ PSYCHOLOGICZNĄ jadowita sunio :-)

Gość gość
NIE KOCHANA TO NIE ZE MNĄ MASZ TU JAKĄŚ CHORĄ DYSKUSJĘ JA TU PISZE DRUGI POST TERAZ WŁAŚNIE TAK ŻE WRZUĆ NA LUZ NERWOWA BLIŹNIACZKO JA JESTEM SPOD WAGI JEŚLI CHODZI O ŚCISŁOŚĆ POLECAM ci PORADĘ PSYCHOLOGICZNĄ jadowita sunio xxxxxxxx Jadowita sunia to jesteś ty psychiczna skorpionico z zaburzeniami osobowości i świadomości :D Sama udaj się czym prędzej do psychiatry, bo cię nerwica zeżre żywcem. :D Już zaczynasz wrzeszczeć na forum jak przystało na furiatkę spod znaku skorpiona :D

Gość gość
:-D ale masz nawalone pod czapką :-D rany :-D ja jestem spod wagi ujadająca jadowita sunio :-) nie wiedziałam że ludzie z bliźniąt są tacy nienormalni w sumie to ja nigdy nie przywiązywałam do tego wagi hehe waga do wagi bądź co bądź stąd zainteresował mnie ten temat moja teściowa jest z bliźniąt zawsze uważałam że psychiatra by jej się przydał a ty jesteś tego potwierdzeniem suniaczku 👄

Gość gość
Kazdy znak zodiaku ma tez 3 dekady. 1 deada to zawsze czysta charakterystyka zodiaku. 2 pozostale sa zmieszane ze znakiem z tego samego żywiołu. Przykładowo ryby 1 dekada ryba prawdziwa 2 ryba rak 3 ryba skorpion Warto tez zaznaczyc ze jest tez zodiak chinski i numerologia. Ogolbie interesuje sie takimi rzeczami I tak porownalam wszystkich moich najblizszych Biorac pod uwage astrologie numerologie i horoskop chinski o dziwo wtedy wszystko pasuje. Ogolnie wszyscy maja zalety i wady to jest kwestia dobrania się ludzi czy w kolezenstwie rodzinie w zwiazkach czy te wady sa w stanie zaakceptowac czy tez nie i chec zrozumienia Bez tego nie ma nic

Gość czarna osa
Ludzie! Czy temat o znakach zodiaku powoduje że się wyzywacie?

Gość gośćSO
Sory bardzo, ale nie rozumiem tej większości co obrażają skorpiony. Sama jestem niby skorpion bo z listopada 95' roku. I mam bardzo mało cech skorpiona zwłaszcza nie bywam zazdrosna, zaborcza, mściwa czy wredna. Nawet mocno mnie to razi jesli inny czlowiek taki jest. Bywam za szczera ale duzo osob myli szczerość z chamstwem. Nie każdy skorpion taki jest, no chyba ze powinnam sie urodzić spod innego znaku xd jedna strona mi pokazała kiedys ze jestem strzelcem i ze mam księżyc w blizniaku haha

Gość gość
SKORPIONY. Chyba kazdy o tym wie. Okropni ludzie. Materialisci, zazdrosni egoisci, nie potrafia byc soba, wiecznie zli na wszystkich. Na pewno sa wyjatki ale wiekszosc to taka.

Gość gość
Baran!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Moja babcia była skorpionem a dziadek waga. Bardzo się kochali ale babcia prawie wykończyła dziadka (tata mi opowiadal).Byla zazdrosna , klotliwa itp babcia się rozwiodla po 25 latach wspólnego życia. Do śmierci gadali tylko o sobie. Moi ukochani dziadkowie najlepsi na świecie.

Gość gość
Nie znoszę :koziorozcow, Lwów, bliźniąt. To są najgorsze znaki.

Gość gość
Panny maja slabe charaktery bardzo latwo na nie wplynac. I tak zmieniaja sie z dobrych w zle. Raz tak raz tak. Skorpiony sa zazdrosne, egoisci, zawzieci, msciwi, zero empatii. Koziorozce maja jakies glupie zasady i denerwuja sie gdy idzie cos nie po ich mysli, zawzieci nie wywyzszaja sie jednak i nie wtracaja. Ryby niezaradne. Byk naprawde mozna sie z nimi dogadac, jednak duzo narzekaja. Waga dwulicowa, falszywa.

Gość gość
co to za idiotyczny temat:) . Ludzkosc podzielona jest na 12 grup i w kazdej grupie sa podobni ludzie , tak? Czyli wszyscy urodzeni paz/listopad to skorpiony i sa msciwi , zazdrosni i zli ? A ci z wrzesnia to wagi i sa zrownowazeni i spokojni? No co to za nonsens? Naprawde wierzycie ze ludzi mozna wsadzic do 12 workow i przypisac im cechy danego znaku? Przeciez kazdy z nas znajdzie u siebie jakas ceche z kazdego znaku zodaiku. Ja jestem lwem , ale jak czytam opisy innych znakow to kazdy ma cos co do mnie pasuje. Zodiak to absurd na resorach :)

Gość gość
wg.mnie to skorpiony sa okropne,msciwe,podle,skape, wogole nie do zycia.moj byly- byl skorpionem ,ja wtedy nie przywiazywalam wagi do znakow zodiaku,ale poznalam kilku skorpionow i takie same albo podobne do mojego ex,jeszcze jedno co do wad,podsluc***a co sie o nich mowi,zarozumiale to, dlugo by opisywac-teraz gdy kogos poznam i jak sie dowiem,ze skorpion,to koncze znajomosc,jeszcze jedno on byl z kielc i mam uraz do ludzi z tamtad/kieleckie sprzed 1975 roku/

Gość gość
Najgorsze Lwy, zakłamane dwulicowe, później Byki zdradzają po cichu bo to uwielbiają i nigdy się do tego nie przyznają ,Ryba do kitu bo tylko zyje w swiecie iluzji, Rak zmienny takie ma huśtawki nastrojow jak nienormalny Barany jak to Barany sama nazwa już mowi wszystko Najbardziej szczere wesole to Blizniaki , bardzo madra Waga wszystkich zrozumie A najlepszy jest Skorpion wierny po grob i oddany

Gość gość
Panny zas madruja się jakby były pępkiem swiata i tylko pouczają, kto by z nimi wytrzymal Koziorozec wrazliwosc odczuwania tak jak pisali plyta chodnikowa Len któremu nie chce się pracować Przy tym zakłamany i wredny i zboczony