Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koniec z tymi fundacjami na chore pokraki Michalki, Zosie, Kubusie i inne pokrak

Polecane posty

Gość gość

Bylam na czarnym marszu oczywiscie, pokrak uposledzonych przeciez zadna z nas tu nie chce rodzic, w ogoke nie chcemy aby ktokolwiek je rodzil. Wiec nie rozumiem obludy tej czesci z was, ktore zbieraja albo daja kase na te urodzone chore pokraki? Po co? Po co przedluzac te zalosne pasozytnicze byty ? Wszystkie te gowna chore plus downy powinny byc poddane przymusowej eutanazji ! Postepowe panstwo ma byc panstwem ludzi zdrowych. Tak jak ja uwaza tez Pichniewicz i Nowacka tez tak uwazaja tylko na razie boja sie o tym glosno mowic !!

Gość gość
zrobiłam sobie właśnie kawusię odsapniesz trochę?

Gość gość
Ty powinnas byc poddana eutanazji. Takich jak ty nie chcemy.

Gość gość
Jeszcze bedziesz ze mna krzyczec to na marszu ! Przyjdzie czas na marsz zadajacy eutanazji dla wszystkich chorych i niepolnosprawnych i znow wszyskie razem wyjdziemy na ulice . przeciez 100 % kafeterianek jest za aborcja !!!

Gość gość
Masz kukunamuniu moja droga.

Gość gość
Autorko czas wybrac sie do psychiatry. Oby nie bylo za pozno na leczenie.

Gość gość
Ale autorka ma w zasadzie racje... Dlaczego jestescie za tym zeby w brzuchu takie chore dziecko usuwac ale nad zywym juz zmiana opcji totalnie w druga strone ??

Gość gość
Agresywnie napisane ale ziarno prawdy w tym jest. Patrzac z punktu zyciowego. Nigdy nie urodzilabym tak chorego dziecka co innego jesli wady nastepuja po urodzeniu. Trudno zyje sie z tym. Eutanazja to kolejny temat rzeka. Uwazam ze w przypadku strasznych chrob np zaawansowany zlosliwy nowotwor powinnna byc mozliwosc eutanazji ale nie w innych przypadkach takich jak depresje, kalectwo.

Gość żal mi ciebie
w każdej chwili możesz zostać "chorą pokraką". Choroba, wypadek i ciekawe czy będziesz o sobie mówić w ten sposób? Powiedz o sobie g****o? - tak jak określasz innych? Gdy twoje dziecko zachoruje też je tak nazwiesz i będziesz domagał się eutanazji? Nie wiedziałam, że moje dziecko będzie chore. O jego autyzmie i innych wadach dowiedziałam się kiedy miał 2 lata. Czy dlatego zasługuje na to aby mu ubliżać?

Gość gość
Autorka nieudolnie próbuj***awić się w manipulację :) ale jest na to za głupia. Spadaj prolifowcu.

Gość gość
Prowokacja kogoś kto uważa sie za Boga a rozum ma nie w pełni rozwinięty

Gość gość
Och nie je/bnijcie tylko z zachwytu niektóre mamuśki przytakujące nieśmiało autorce. Od jakiego momentu można kogoś określić gó/wnem i pokraką? Czy dziecko zdrowe ale po wypadku siedzące na wózku to już śmieć czy jeszcze człowiek? czy dopiero jak urodzi się z chorymi nogami to jest śmieciem? czy lekkie upośledzenia umysłowe i ZA to też śmieci czy jeszcze ludzie? a co jeżeli ulegniemy jako dorośli wypadkowi stracimy rękę, nogę, usiądziemy na wózku? Też do piachu? Generalnie może pogadałabym z autorką ale ktoś kto o ludziach wypowiada się, "pokraka, gó/wno, downy, żałosne pasożytnicze byty" po pierwsze do rozmowy się nie nadaje, a po drugie nie może mieć racji, bo poziom jego empatii i intelektu wskazuje, że jest to osoba poważnie zaburzona jeżeli nie upośledzona umysłowa, a z takimi nie warto się kłócić w ogóle.

Gość gość
byl kiedys taki amerykanski serial i w jednym z odcinkow byl babsztyl ok 60 a jego sasiadami byli ludzie opiekujacy sie dzieciakami z zespolem downa. jedza nie lubiala ich, wyrazala sie z pogarda jak do smieci itd. pewnego dnia dostala udaru i ja sparalizowalo. stala sie wieksza "pokraka" niz te downy. i kto do niej przychodzil jej pomagac? wlasnie te downy. autorce przydalaby sie podobna historia

Gość gość
gość dziś Autorka nieudolnie próbuj***awić się w manipulację usmiech.gif ale jest na to za głupia. Spadaj prolifowcu. X Dokładnie! Nieudolna manipulacja, że niby wszystkie osoby popierające czarny marsz i aborcję w 3 dozwolonych (jeszcze) przypadkach to bezduszne suki, które mówią o pokrakach. W życiu nie słyszałam takich słów z ust żadnej osoby popierającej obecne przepisy. Za to ze strony prolifowców takie obelgi to norma. Idź ty psychopatko pomagaj chorym dzieciom. Zatrudnij się w jakimś szpitalu na wolontariat, pomagaj rodzinom z chorymi dziećmi, a nie wypisuj farmazony o których nie masz pojęcia.

Gość gość
"zaawansowany zlosliwy nowotwor powinnna byc mozliwosc eutanazji ale nie w innych przypadkach takich jak depresje, kalectwo" A co to za różnica, bo nie rozumiem? Kalectwo czy depresja to nie choroby?

Gość gość
Ty z 13.38 - w ostatnim akapicie idealnie podsumowalas wszystkie te babsztyle z czarnych marszow czyli was samych tez. Wlasnie takie jestescie baby z kafeterii

Gość gość
Dokładnie w taki sposób i z taką pogardą o drugim człowieku wypowiadają się właśnie osoby będące za całkowitym zakazem aborcji a nie zwolennicy stanu obecnego. to popierający całkowity zakaz sa na ogół fanatykami dla których ylko ich racja jest wlasciwa:( a innych byle wdeptac w ziemię...

Gość gość
Nie widzicie, że autorka to kato trollica, która próbuje bruździć i sprowadzić gów/noburzę na kobiety przeciwne ustawie antyaborcyjnej? Nie dajcie się nabrać. Ja też brałam udział w czarnym marszu i kompletnie nie o to tam chodzi! Mam wielki szacunek do ludzi, którzy zdecydowali się wychowywać chore dzieci i sama wpłacam na poszczególne dzieciaki :) ale ONI MIELI WYBÓR!!! a w ogóle jeżeli już ktoś jest pasożytem to nie ci chorzy ludzie tylko pijacka patola którą wszyscy utrzymujemy. Pijusy mają mieszkania, zapomogi, zasiłki, dodatki, nie pracują i mnożą się na potęgę. Śmiem twierdzić, że 'POKRAKA' Steven Hawking ma większy wkład w ludzkość niż pijak Zenek spod monopolowego. Jeżeli już kogoś miałabym się pozbywać to własnie pijusów na naszym utrzymaniu, którzy doją z nas latami ale ich nikt się nie czepia, oni po prostu są i już :o

Gość gość
14.44 czyli ta trollica jednak miała troche racji .. Bo popierasz cos na kształt akcji T4 z czasów III RZeszy -tam też za "pasożytnictwo" przymusowo sterylizowano, poddawano eutanazji i posyłano do Buchenwaldu...

Gość gość
Myślę, że 15:56 to ta sama trollica-autorka. Będzie za wszelką cenę próbowała się doszukać u osób protestujących przeciwko zaostrzeniu przepisów cech nazistów. Żenujące są twoje wypowiedzi panienko. Żenujące są te prowokacje. Zamiast tutaj pisać idź i zacznij pomagać chorym dzieciom, a nie udajesz ich obrończynię pisząc bzdurne posty. Zacznij coś robić, a potem się wypowiadaj.

Gość gość
bardzo słaba prowokacja pisowska... Ile ci zaplacili ?- bo pzrecież mozg musiałas wysilić, siląc się na oryginalnosc?

Gość gość
Trzeba byc idiota, żeby łyknąć takie prolajferskie prowo.

Gość gość
16.08 bardzo słaba erystyka .Niskie zdolności czytania tekstu ze zrozumieniem czy słabe wykształcenie :P ? Temat nie o przeciwnikach aborcji a o zwolennikach "eliminacji" niedostosowanych społecznie . Tak się składa że po 1945 roku akurat kraje takie jak Szwecja (do 1970) czy Holandia (starcy) zaadoptowały nazistowskie idee eugeniki .Akurat tam łącząc to z permisywizmem proaborcyjnym .Oczywiście nie każda zwolenniczka utrzymania obecnych przepisów jest fanką takich normatywów prawnych .Lecz tu w tym topiku takie przecież się ujawniły ..:O .

Gość gość
gość dziś Oczywiście nie każda zwolenniczka utrzymania obecnych przepisów jest fanką takich normatywów prawnych .Lecz tu w tym topiku takie przecież się ujawniły X Serio uważasz, że autorka topiku to fanka takich rozwiązań? Serio jesteś tak głupia, że łyknęłaś tą prowokację, czy może jesteś innym wcieleniem autorki, próbującej wmówić innym, że panie z czarnego marszu to nic innego jak zwolenniczki nazistowskich rozwiązań?

Gość gość
ale z was az się wylewa ta nienawiść, kipicie tą wciekłością aż przykro :( tylko ktoś ma tu inne poglądy to od razu byście go w torturach zagryzły..... kurcze tylko wy macie prawo mieć swoje zdanie, jak ktoś odważy się mieć inne to od razu z nim do piachu

Gość gość
No ależ przecież 14.44 wprost pisała o możliwości pozbywania się "aspołecznych ". W Auschwitz była taka kategoria mieli osobny winkiel ...kierowani na podstawie decyzji administracyyjnej władz bez sądu .Widać więc że tu są fanki takich rozwiązań .

Gość gość
Po co dyskutujecie, mnie ona rozbawiła.nikt normalny tak nie gada co innego moze myśli ale bardziej sa to uczesane myśli . Kończę ten temat, zamykam topik, dziękujemy za uwagę.

Gość gość
PISOWSKA PROWOKACJA!!!! Wejdz sobie na 9 zdjec i poogladaj jakim wybawca autorko jest chazan i ta koscielna sekta ktora jeszcze troche bo stare pokolenie juz nie dlugo i koniec katolickiej sekty! Sami siebie niszczycie mocherowcy! Sami krecicie na siebie bat! Zyjcie z ludzmi bo jak od ludzi odejdziecie to zostaniecie sami! Banda pedofilow i pasozytow!

Gość gość
Oczywiście ze to prowokacja, ktoś chce obrzydzić zwolenników czarnego marszu... Ja tez mam takie chore dziecko, przez lekarzy- nie zrobili mi na czas cesarki, i w pełni popieram czarny marsz, bo widze jak takie dzieci cierpią