Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasz chlopak lub mąż krytykuje wasza sylwetke?

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 152
kobieta powinna własnie ważyć 48-53 kg taka prawda .. Jesli mieści sie w tym przedziale, to już jest dobrze

Gość gość
dziś kobieca sylwetka ma byc ZADBANA czyli jej wlascicielka nie tylko ma sie nie obzerac ale i intensywnie cwiczyc by miec ladne, jedrne cialo- wtedy jest kobieca i przyciaga uwage

Gość gość
prawictwo pospolite 152 dziś To jest skóra i kości kobieta powina ważyć od 56-70kg

Gość gość
gość dziś nie musi ćwiczyć żeby mieć ładne ciało

Gość gość
dziś nie obrazaj pospolitego , on ma racje oczywiscie kazdy ma inny gust, ale tez wiekszosc ludzi przyzna, ze ladna, zgrabna,szczupla kobieta, ktora cos trenuje, wyglada zwykle bardziej ponetnie niz ladna, nie zgrabna, z tluszczykiem na plecach, grubymi nogami,odstajacym brzuchem i sflaczalym cialem. Patrzysz na TAK zadbana kobiete, bez makijazu i wiesz, ze masz d czynienia z kims, kto nie jest leniwy. Zamiast malowac paznokcie, nakladac maseczki , jakies toksyczne g.. na paznokcie,woli kazdego dnia pobiegac, pochodzic na silownie. Najwazniejsze jest to, zeby pociagac partnera/ke jak najdluzej, wtedy zwiazek jest szczesliwy i spelniony.

Gość gość
To ja jestem takim mężem. Zmuszanie żonę to pewnych rzeczy w kwestii urody i zdrowia. Najbardziej denerwuje mnie to ze wszyscy mówią "ale masz laske" ą niewiedza ile mnie to kłótni kosztowało. Coś się złego porobiło z kobietami ze nie chcą o siebie dbać. A co to kontaktowek w innym kolorze. Zauz he od czasu do czasu a mąż na pewno to doceni.

Gość gość
Tak tylko, że zakompleksiony Janusz potrafi dowalić nawet tym bardzo atrakcyknym. Mój zawsze kleił się do mnie jak tylko widział, że jakiś facet patrzy się na mnie. Strzelal focha jak chciałam iść ze znajomymi na plażę. Dostałam się na studia do innego miasta i zaczęło się piekiełko. Chciał, żebym zrezygnowała. Kiedy miałam już go dosyć i zgodziłam się wyskoczyć na kawę z chłopakiem z roku, zaczął płakać i obiecywać poprawę. Na początku zwiazku starał się, a gdy się zakochałam pokazał swoje prawdziwe oblicze. Za wszelką cenę chciał sprawić, żebym miała kompleksy. Zmieniłam stosunek do przeciętnych facetów. Mówicie, że to kobiety mają bzika na punkcie wyglądu, a sami nie potraficie pogodzić się z tym, że nie jesteście przystojni. Odwala wam z tego powodu.

Gość gość
Żeby być atrakcyjnym CAŁY CZAS trzeba o siebie dbać i podążać za moda. Kobietom się wydaje ze atrakcyjność jest dana raz na zawsze.

Gość gość
gość dziś wole z tłuszczykiem niż taką która nie ma tłuszczu a taka sylwetka jest nie zdrowa według najnowszych badań. Wychudzone szkapy powinny przytyć coś tłuszczykiem idiotki

Gość gość
gość dziś atrakcyjna to taka która ma ładną twarz i nie jest wychudzoną szkapą ważącą 52kg

Gość gość
jeżeli każda kobieta będzie mierzyć w 70 kg , to jaki byłby obraz naszych dziewczyn ? 70 kg będzie zawsze tą gorszą niż 54 kg na plaży To wy dziewczyny między sobą się pocieszacie , . Dla przeciętnego faceta 70 kg kobieta jest jak powietrze

Gość gość
gość dziś Żeby być atrakcyjnym CAŁY CZAS trzeba o siebie dbać i podążać za moda. Kobietom się wydaje ze atrakcyjność jest dana raz na zawsze. Nikomu sie nic nie wydaje- tak po prostu jest- dbasz o siebie, to jestes atrakcyjna do poznej starosci. A co ma do tego moda ?

Gość gość
Co to znaczy ladna twarz. Ładna to może być mała dziewczynka. Kobieta musi być atrakcyjna - ładne zęby albo licówki, odpowiedni makijaż na czasie, wyregulowane brwi, rzęsy itp.

Gość gość
18:48 coś jeszcze? Co ty robisz dla żony, którą tak tuningujesz? Masz wszystkie włosy czy widać już spore braki? Masz kaloryfer i twardą klatę czy raczej można topić w tobie palce jak w maśle? Mój były chodził zarośnięty jak małpa. Chciałam, żeby się ogolił, ale odmówił. Zresztą o czym my tu piszemy? Blondynka, niebieskie oczy to zupełnie inny typ urody. Co byś zrobił gdyby twoja żona uznała nagle, że woli latynoski typ urody?

Gość gość
uda ma grubośći łydek masakra jakaś to ma być kobiece?

Gość gość
18:56 ubierz sie w ciuchy z lat 90 to zobaczysz. Albo zrób trwałą tak jak w latach 80.

Gość gość
gość dziś jestem przecietnym i taka kobieta 70kg jest idealna dla mnie i jest bardzo seksowna i kobieca

Gość gość
dziś mowisz o zrobionej kobiecie, a ja o ladnej z natury

Gość gość
18:57 kaloryfer jest, z włosami gorzej ale za to broda strzyżenia u najlepszego fryzjera w mieście. Drogo ale jest efekt. Wszystko z umiarem. Ja jej też nie karze zamienić się w murzynke.

Gość gość
Naturalna - ładna. Zrobiona - atrakcyjna.

Gość gość
Nie przeszło by to u mnie. Przy wzroście 177cm waże 58 kg i jest idealnie . Czy 60 kg przy wzroście 170 cm to dużo ? Owszem jeśli skóra wisi a nie jest wyćwiczona ;)

Gość gość
gość dziś 18:56 ubierz sie w ciuchy z lat 90 to zobaczysz. Albo zrób trwałą tak jak w latach 80. widzisz...nie o stroj chodzi... najwazniejsze jest to , jak kobieta wyglada bez niego..:-) a wlosy...? wlosy zawsze mozna zmienic, albo..zostawic takie jakie sa skoro sa niezle

Gość gość
Prawiczki z tego forum to idioci... Dziewczyna, która ma 150 i waży 52kg będzie gruba, 168 i ta sama waga szczupła, a 178 i 52kg to już wychudzenie.

Gość gość
Jednak o strój też. Nago większość kobiet wygląda podobnie. Jeśli nie są jakoś chorobliwie tłuste. Natomiast chęci nabierasz jeszcze jak jest ubrana. Ze o szpilkach nie wspomnę.

Gość gość
dziś Jednak o strój też. Nago większość kobiet wygląda podobnie. nie zgodze sie do konca- stroj zwykle cos ma zatuszowac u kobiet ktore chca cos ukryc :-), a szpilki- wydluzyc nogi przejdzmy z ulicy miasta na plaze ............:-) i do tego sie odniesmy

Gość gość
Plaża. Większość jest zgrabna. Ochotę robią takie szczegóły jak: pierścionek na palcu nogi, bransoletka, tatuaż, fryzura, czy pomalowane usta. Ciało też ale na plaży jest dużo ładnych ciał. Czymś trzeba się wyróżnić.

Gość gość
Z resztą ile dni w ciągu roku Leżysz na plaży.