Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasz chlopak lub mąż krytykuje wasza sylwetke?

Polecane posty

Gość gość
Moja znajoma jak zareczyla sie i zamieszkala z facetem to w ciagu 3lat przytyla 25kg bo zarla to co on, wieczorem chipsy i winko, co jakis czas kebaby i pizza, codziennie dwudaniowy obiad, ciasta od tesciowej i tak tyli sobie we dwoje, potem nastapilo chuczne zerwanie i obudzila sie sama z 25kg sadla do zrzucenia, dobrze ze wziela sie w garsc i to zrzucila ale zajelo jej to rok. Reasumujac dbajcie o siebie kobitki caly czas i nie patrzcie na facetow bo potem tylko zbedne kilogramy wam zostana do zrzucenia.

Gość gość
Faceci sa obrzydliwi, sami o siebie nie dbają a czepiaja sie kobiet.

Gość gość
To ja tuningowiec. Po pierwsze opis piękny i inteligentny jest raczej zarezerwowany dla pewnego rodzaju kobiet które masowo opisują się tak na portalach typu sympatia. Ja tak nigdy o sobie nie napisałem, bo o rzeczach oczywistych nie mówimy. ;). Wszystkie moje wypowiedzi byly odpowiedzią na pytnie zadane w temacie. Chociaz nieco uszczypliwoaci tam było. Generalnie, wracając do tematu. Tak krytykujemu nieraz wygląd naszych kobiet ale w ich najlepszym interesie. Zdarzają się kobiety nieśmiałe, zakompleksione czy nie pewne swego seksapilu i należy im pomoc. Zmotywować i pokazać. Nie uważam aby było to coś złego.

Gość gość
Samiec alfa to dobry w stadzie wilkow jest albo jako lider w pracy. Ale w zyciu codzienny ciezko znieść takiego faceta, ktory jest jest bog wszechwiedzacy i wymuszajacy uleglosc.

Gość gość
A ja uwielbiam dominujących facetów i chętnie dałabym się takiemu "tuningowac".;)

Gość gość
21:08 Wątpię :P Tuninguj dalej skoro Ci na to pozwala i sama nie potrafi o siebie zadbać. Sądząc po tym jak dbasz o siebie to musi być wiejski tuning. Normalny facet chce mieć dziewczynę z charakterem.

Gość gość
To ze facet mowi ze masz krotkie nóżki i krzywe palce czy male cycki to ma nas motywować tym? Oj panie tjuningpwiec, cos sie panu delikatnie mowiac p********ilo. Bo panowie nie tylko zwracają uwage na kilogramy ale tez rzeczy ktorych nie da sie zmienic

Gość gość
My nie mówimy o nieśmiałych kobietach, które potrzebują konstruktywnej krytyki. Chodzi głównie o piękne/ładne dziewczyny, które padają ofiarami przeciętnych kolesi nie radzących sobie z kompleksami. Wybacz, ale jeśli facet jest klasycznym brzydalem i ciągle dowala swojej ładniejszej dziewczynie to zasługuje na kopa w dupę.

Gość gość
gość dziś A ja uwielbiam dominujących facetów i chętnie dałabym się takiemu "tuningowac". Moge dac ci swojego alfa. Zapewniam ze dlugo z ta bestia nie wytrzymasz, to wybitna menda i cham :)

Gość gość
Bo większość to wygląda i zachowuje się jak te warany. Kąsają na oślep ile wlezie, trują krew swoim kobietom tak długo, ze ona albo biedna umiera ze zgryzoty albo leczy sie na nerwy albo ucieka w sina dal tzn wychodzi po zapałki a potem itaka ją szuka w ktokolwiek widział ktokolwiek wie. A Janusze-warany dalej plują jadem i szukają kolejnej ofiary. Dlatego ja jestem za tym zeby dobierać sie w pary z podobnymi do siebie bo jak jedno ładniejsze, zgrabniejsze to te drugie (głownie Janusze warany) obserwuje swa ofiare pod lupą i tylko czeka zeby ukąsić.

Gość gość
Pieknie napisane o tych januszach ;)

Gość gość
Tjuningpwiec to typowy samiec alfa.

Gość gość
Samiec alfa jest pewny siebie ( ale nie arogancki ) i nie boi się kobiet ( co nie znaczy, że jest kobieciarzem ). Nie rywalizuje z nimi ( czy to nie oznacza, że faceci oc***eli? Rozumiem, że koleżanka może być zazdrosna o urodę / powodzenie, ale facet? Oh jakie ona ma fajne cycki, a ja mam wklęsłą klatę i siurka, który chowa się w centymetrowym buszu :( Nie wytrzymam jak jej nie dowalę. O jakie krótkie nóżki. Trochę lepiej :) ). Samiec alfa nie musi wpędzać w kompleksy kobietę bo nie boi się, że pierwszy lepszy koleś może mu ją zabrać.

Gość gość
gość wczoraj Bo większość to wygląda i zachowuje się jak te warany. Kąsają na oślep ile wlezie, trują krew swoim kobietom tak długo, ze ona albo biedna umiera ze zgryzoty albo leczy sie na nerwy albo ucieka w sina dal tzn wychodzi po zapałki a potem itaka ją szuka w ktokolwiek widział ktokolwiek wie. A Janusze-warany dalej plują jadem i szukają kolejnej ofiary. Dlatego ja jestem za tym zeby dobierać sie w pary z podobnymi do siebie bo jak jedno ładniejsze, zgrabniejsze to te drugie (głownie Janusze warany) obserwuje swa ofiare pod lupą i tylko czeka zeby ukąsić. x x dobre :D

Gość gość
Kobiet jesteście zdecydowanie za chude przytyjcie coś

Gość gość
Moj jak jest na mnie zly to wtedy cos mu odbija i przygaduje.

Gość gość
Moj jakby zaczal to by wiedzial, ze jego dni sa policzone w naszym zwiazku ;)

Gość gość
Czyli wszyscy wasi panowie sa w porzadku tylko nie moj :(

Gość gość
Mój niech by spróbował.To gwarancja noża wbitego w plecy na drugi dzień.:>

Gość gość
Powinno sie facetom glowy ucinac. Główki. ;)

Gość gość
A mi się wypowiedź tuningowac z 21:54 podoba. Widać że nie ma tam złości tylko dobre chęci.

Gość Ania7692
odwal mu focha, powiedz mu, że po takich chamskich tekstach nie gadasz z nim, zrób mu ciche dni - wścieknie się, zatęskni, najlepiej mu do tego jeszcze nie daj.... to już w ogóle, na drugi raz prędzej się ugryzie w język niż ci ubliży. Polecam zakup modnych jesienno-zimowych butów na http://timberland-sklep.pl/pl/

Gość gość
Jeśli facet jest debilem to wiecznie będzie powtarzał te same błędy. Z takimi trzeba kończyć.

Gość gość
Jak mu robilam ciche dni to powiedzial ze ma spokoj a jak nie dam seksu to jest jeszcze gorzej. Od dawna juz nie ma seksu i jest na włosku.

Gość gość
Jak ci dogaduje twoj waran, zes za malo zgrabna itd to zacznij o siebie dbac ale tak mega przesadnie. I przy okazji jego tez wez na diete, malo miesa, dziennie salata, cwiczenia przez tv albo kompem z chodakowska albo inna fitneska i rob to czyli zajmuj sie o dbanie o swe piekne cialo kiedy on cie najbardziej potrzebuje. Po tygodniu da ci spokoj :)

Gość gość
15:17. Nie. Bedzoe zadowolony. Kobieta bardziej uszczęśliwić faceta leżąc pachnące i dbając o siebie niż robiąc inne domowe rzeczy.