Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, nie szkoda Wam wydawac po 200zl i wiecej na ciuchy torebki itd.?

Polecane posty

Gość gość

Ja mam pieniądze i w teorii moglbym je wydawac na takie rzeczy ale szkoda mi 300zl na torebke, buty czy jakiegoś ciucha. Wole kupic tansze a te pieniądze przeznaczyć na jakas ksiazke, lepsze jedzenie, cos do domu, albo po prostu odlozyc.

Gość gość
Czasem mi szkoda, czasem zaszaleję. To zależy od wiatrów....

Gość gość
nie szkoda, ale to dlatego, że nie odmawiam sobie również książek i jedzenia :)

Gość gość
ja tez sobie nie odmawiam ale chodzi mi o to ze nie do końca warto tyle wydawac na takie rzeczy bo te droższe niekoniecznie sa lepsze

Gość gość
jak się wydaje KOGOŚ kase a nie swoją zarobioną to inny punkt widzenia

Gość gość
a jak myślisz, czyją kasę wydajemy? Swoją-zarobioną :) Jeżeli coś mi się bardzo podoba to wydam na to sporo pieniędzy, ale staram się tego często nie robić (mam problem zakupowy)

Gość gość
Ja mam kase i stac mnie ,po co mam kupowac jakies badziewie ?

Gość gość
Ja wydaje swoja zarobiona a i wlasnie dlatego mi szkoda. Wole odlozyc te 300-400zl na cos innego, bardziej pożytecznego niż torebka. A jak można torebke zalatwic w 3 miesiące to ja nie wiem.

Gość gość
najwyraźniej można, poza tym kazdy wydaje pieniądze tak jak chce.

Gość gość
Zadajesz tępe pytania Chyba wiadomo że jak ktoś kupuję za 3 stawki torebkę to tą osobę na to stać, nie pomyslalas? Ty jesteś biedniejsza więc musisz wybierać coś Do domu ,torba,czy kosmetyk

Gość gość
Autorze one nie wydaja swoich pieniedzy tylko pieniadze rodzicow albo chlopaka/meza itp. Wiec im nie zal.

Gość Frezja1111
Jesli dana rzecz jest warta swojej ceny i nietypowa to czemu nie. Ja kupilam ostatnio torebke Treptow od ASTRID-Berlin i jestem mega zadowolona.

Gość gość
"Droższa" torebka to nie z 300, a za 1500 zł. Nie szkoda. To bardzo ważne jak sie prezentujesz światu. Nie ważne ile wydajesz. Widziałam dziewczyny ubrane szałowo w ciuchy z lumpeksu. To sa nasze kobiece przywileje i możemy z tego korzystać.

Gość gość
Nie. Nie szkoda. Zarabiam tyle, że stać mnie na takie wydatki, lepsze jedzenie i oszczędzanie jednocześnie. Nie kupuję dużo ciuchów, ale za to tylko ładne i dobrej jakości. 200zł za torebkę to mała kwota - kupuję tylko skórzane.

Gość gość
nie szkoda , bo droższe są ładne i dobre jakościowo a tansze wyglądają przeważnie tandetnie

Gość gość
Mnie w ogóle nie szkoda. Trzeba żyć a nie ciagle kisić hajs:O gdzieś pojechać, kupić cos droższego Odkładanie swoją droga, ale nie mogłabym chodzić jak jakiś dziad a mieć siano naskładane :O