Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće cdn

Polecane posty

Gość gość
Kotku zmykamy spać muli mnie już miłego wieczoru buziaczki na dobranoc śpij słodko

Gość gość
narazie jeszcze nic mi nie doszło. Ale jak dojdzie to potem odczytam. Też już spadam bo oko leci. Miłej i spokojnej nocki ci życzę. Buziaczki słonko.

Gość gość
Witaj kotku nie mam pojęcia dlaczego nie doszedł ci esek wieczorem spróbujemy jeszcze co tam u ciebie ? ? ? Jak Ci się zapowiada dzionek ? ? ? Buziaczi na dzień dobry miłego dzionka życzę

Gość gość
buziaczki gorące słonko na dzieńdobry.miłego dzionka życzę. Trochę przymroziło to i roboty mniej. Myślę że spędzę trochę czasu na warsztacie, trochę w domu i dzień zleci. Wieczorkiem będziemy próbować bo jąkiś czas temu i ja nie mogłem wysłać eska do ciebie

Gość gość
Kotuś wysyłałam eski wczoraj do mamci i normalnie poszły a do ciebie nie bo nawet raport mi nie przyszedł doreńczeń nie w dlaczego zobaczymy dzisiaj no przymroziło u mnie jest -8 lecę zaraz na miasto a nie chce mi się najlepiej mi w domku wieczorem wyciągam druty i zaczynam robić skarpetki buziaczki kotku kotuś a ty ubieraj się grubo żebyś nie przemarzł bo zaraz cię grupka dopadnie buziaczki kotku gorące

Gość gość
Hej kotku jak tam minął dzionek ???????? Buziaczi na dobry wieczór

Gość gość
Kotku zmykam spać muli mnie już buziaczki kotku na dobranoc śpij słodko i do jutra

Gość gość
a ja dopiero teraz mogę wejść. Do tej pory to szefowa rządziła łącznością. Jutro jakieś tam święto to będziemy może większą okazję tu dlużej posiedzieć. Gorące buziaczki ślę na dobranoc. Do jutra słonko.

Gość gość
Witaj kotku no tak komu święto to święto ja dopiero z pracy przyszłam zmarzłam jest -13 teraz tylko gorąca herbatka z cytrynką i śniadanko a potem KAWKA kotuś dzisiaj będę co rusz zaglądała w temat jak będziesz miał czas tu zaglądać to zapraszam buziaczki kotku w ten mroźny poranek

Gość gość
tak i ja myślałem o zaglądaniu tu tak z doskoku bo na dworze jest jak jest więc lepiej siedzieć w domku. Miłego dzionka słonko. Buziaczki gorące ślę.

Gość gość
Jak tam kawkę kotku wypiłeś ?????????? Oby się dzisiaj domnie nikt nie zwalił lubią domnie szoguny zawitać chce dzisiaj odpocząć zwłaszcza że w nocy dyżur pełniłam a co tam u ciebie ???????? Buziaczi gorące

Gość gość
ja to słonko dopiero się ogarniam. Tą kawkę wypiłem ale jakoś tak tej kawki nie czuję. Moim głównym zadaniem na dziś to pilnowanie domowego ogniska i tyle. Może i dobrze bo jakiś taki leń mi się włączył.

Gość gość
Mogę kotku napisać ci eska ?????

Gość gość
napisz zobaczymy czy dojdzie bo ostatnio nic nie dostałem

Gość gość
doszedł. Ale to ona po wypadku jakimś jest?

Gość gość
Pomagała mamie w pracy

Gość gość
I co mam skakać do góry ??????

Gość gość
słonko ja myślę że nie będzie tak źle. Moja teściowa jak się dowiedziała że jej córka będzie się ze mną żenić to włosy z głowy rwała. Potem ochłoneła, a później byłem jej najlepszym zieńciem

Gość gość
Kotek ja w nocy nie mogłam spać jak się dowiedziałam ale co ja mogę zrobić nic stało się widzisz żeby nie ten wypadek to by było wszystko ok a tak nie mam pojęcia nawet nie myślę o tym kochanie zapisz sobie mój numer bo znowu zagubisz

Gość gość
A co ta teściowa mogła widzieć złego w tobie ??????????? Toć takiego faceta jak ty to ze świecą szukać i po rękach nosić

Gość gość
u mnie to słonko teściowa to rwala włosy z innego powodu. Ona szykowała się na mój ślub, ale nie z jej córką

Gość gość
Haha zapomniałam opowisdałeś mi kiedyś o tym miałeś taką samą sytuację jak moja mama dostałam teraz eska od niej zapraszamy jutro na obiadzik

Gość gość
a twoja mama uporała się z tym serduchem? Jakiś czas temu mówiłaś że ma problemy

Gość gość
Z jakim serduchem ???? Jakie problemy ????? Nie rozumiem kotku

Gość gość
A nie mówiłam szoguny mają przyjechać bo dzwonili dobrze że więcej ziemniaków obrałam na obiad mam przeczucie od rana czułam że przyjadą a u ciebie nikt się nie zapowiedział ?????

Gość gość
Kotuś nie nie uporała się już 3 dni w szpitalu

Gość gość
że też chce się tym szogunom w taką pogodę komuś gitarę zawracać. Ja jak narazie niemam nic takiego. Właśnie po obiedzie trochę oko potrenowałem.

Gość gość
a co to nie poszło

Gość gość
Właśnie zrobiłem dużą kupkę! Buziaczki, kochanie! A co u Ciebie?

Gość gość
A psik koty