Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće cdn

Polecane posty

Gość gość
Wypie#rdalaj kotku.ty k***a j****a.

Gość gość
No nie żartuj w kolorowej ?????? Łał ale masz fajnie łups sorry dopiero zajrzałam kiedyś rozmawialiśmy o tej kolorowej a już się bałam że Cię jakaś poderwie uffff kamień z serca a ja wybieram się tam gdzie byliśmy razem na Andrzejkach pamiętasz ????? Buziaczi kotku

Gość gość
KOCHANIE wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2017 niech ten rok będzie lepszy jak ten co był no i niech Ci się spełnią najskrytsze marzenia a przedewszystkim życzę Ci zdrowia bo ono jest w życiu najważniejsze no i cóż szampańskiej zabawy w tej kolorowej do białego rana buziaczki buziaczki i jeszcze raz buziaczki kotku ☺ KOCHAM CIĘ ☺ o 24 ej będę myślami przy tobie

Gość gość
i ja tobie słonko życzę wszystkiego co najlepsze. Oby ten rok dał nam okazję do odwiedzin naszych miejsc jak było wcześniej. Niemogłem dostać się na to forum w nocy i złożyć ci życzeń, ale myślami byłem z tobą słonko. Miłego dzionka ci życzę i gorące buziaczki ślę.

Gość gość
właśnie wychodzi noworoczna kupa ale smród buziaczki kochanie

Gość gość
A co to nie poszło ?????? Albo znowu strona się zmieniała buziaczki kotku

Gość gość
Kotku wczoraj o 23ciej wyjeżdzałam z twojej miejscowości już fajerwerki strzelali a byłam tam z moim gościem na sordzie w szpitalu stary rok był dla mnie do bani zresztą sam wiesz jak jest u mnie myślę że ten rok będzie lepszy może odwiedzimy te nasze miejsca tak jak wspomniałeś bo tak naprawdę to nadzieja umiera ostatnia wiele bym dała żeby to się spełniło ale czy do tego dojdzie ????????? Czas pokaże buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
Kurcze dopiero znalazłam temat telefon dostał się w nie powołane ręce i wszystko mi usunęli buziaczki kotku na dobranoc

Gość gość
poszła kupa poszła buziaczki

Gość gość
Puk puk wstajemy szkoda dnia buziaczki kotku na dobry początek dnia jak tam minął Sylwester ??????,,

Gość gość
dzisiejszy dzień mnie chyla rozłoż. My faceci czuli jesteśmy na temperaturę i czuję że już chyba z pół stopnia gorączki już mam. Jak tam słonko po sylwku i nowym roku? Ja z szefową najpierw przed telewizorem a podem do rana w kolorowej. Buziaczki gorące ślę

Gość gość
a co się stało gościowi że na sorze byłaś ? Z tą kolorową to miałem na myśli pościel słonko.

Gość gość
buziaczki gorące na dzieńdobry słonko. Miłego dzionka życzę

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i śle gorące buziaczki kotuś kotuś ostatnio nie wchodzi mi wieczorem temat nie wiem czemu rano bez problemu a wieczorem wyskakuje mi błąd a co do gościa to wirus miał gorączkę prawie 40 stopni a sylwester jak spędziłam to był najgorszy sylwester w moim życiu jak tam kotku z twoją gorączką ?????? Buziaczi gorące i namiętne

Gość gość
No jak tam kotku samopoczucie ???????????? Buziaczi na dobry wieczór

Gość gość
wieczorami ta cafe to chyba nikomu nie wchodziła było o tym pisane w tematach. Dziś jak narazie to jeszcze działa. Co do sylwestra to miałaś naprawdę przechlapane. I jak? Gościowi? Lepiej? Buziaczki gorące słonko

Gość gość
Witaj kotku tak lepiej pojechał już do siebie kotuś prubowałam wczoraj wejść w temat o 20ej i cały czas wyskakiwał mi błąd mam tak od paru dni rano dobrze chodzi a co to szefowa nie wchodzi na Facebooka ????? Buziaczi kotku na dzień dobry

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ????? Pewnie o 20ej znowu nie będę mogła wejść w temat powiec mi jak się czujesz ????? Buziaczi kotku na dobry wieczór

Gość gość
gorące buziaczki słonko za rano i na dobry wieczór. Wieczorami to ta kafe chyba nikomu nie wchodzi. Coś im się knoci. Miałem już wcześniej zapytać o tych przyszłych dwoje gości. Jak ty będziesz tych gości odwiedzać to w tym samym miejscu co i tego, czy w innym? A może na miejscu? Buziaczki słonko.

Gość gość
Łał kafe chodzi jestem w szoku kotku jeden goś to z tej samej miejscowości co mój kochany gość a ten drugi szkoda gadać ale mleko się rozlało no cóż mi poradzić muszę cieszyć się przez łzy

Gość gość
wiesz co słonko? Myslę że dasz radę ochłonąć i przejść do codzienności. A codziennością jest w twoim przypadku witać i gościć gości na równi.

Gość gość
Kotku czy mogę ci napisać esa ???????

Gość gość
Jeśli tak to napisz mi kawałek nr telefonu

Gość gość
ja bym ci dawno eska napisał tylko po ostatnich porządkach szefowej niemogę znaleźć tego dokumentu z twoim tel. Ale śmiało napisz dopuki tu siedzę. Moje 4 i 5 to 9 i 7. Buziaczki.

Gość gość
To nie twój nr kotku

Gość gość
czyż bym zapomniał swój numer? Czwaqta to 9, piąta to 7, a ostatnia to 3.

Gość gość
Dostałeś mojego eska ????, i co mam się cieszyć ???,?,??????

Gość gość
Chyba strona kotku się zmienia

Gość gość
I co ty kotku o tym wszystkim myślisz ????? Co mam skakać z tego powodu do góry ??????????? Kurcze wszystko mi się wali jak się dowiedziałam to byłam w szoku

Gość gość
No i stronka się zmieniała ☺ ale i tak dzisiaj kafeteria śmiga bez zastrzeżeń