Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće cdn

Polecane posty

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek? ??? Buziaczi kotku na dobry wieczór

Gość gość
no buźka słonko. Sorki że dopiero teraz ale trochę się zasiedziałem u siorki. To znaczy nie sam. Z szefową. Co tam u ciebie słonko? To kiedy będziesz miała tą imprezkę. Uzgadniałaś już coś?

Gość gość
Nie kotku narazie nie otrząsnełam się po jednej można narazie bez imprezki buziaczki kotku a u ciebie nic nie słychać ????

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i śle gorące buziaczki jakieś plany na dzisiaj ???,

Gość gość
Hej kocur daj namiary na swoje słonko jak się z nią zabawie to na ciebie nie spojrzy mam dar przekonywania mmmmrrrrrrrrr jestem kocurek który nie trzyma się jednej dziury

Gość gość
Hej gościu z 9.21 słonko jest nie do zdobycia jak tam kotku minął dzionek? ? ? ? Buziaczi na dobry wieczór

Gość gość
sorki słonko że dopiero teraz, ale po robocie tak mnie zmuliło że dosłownie nie dawałem rady i musiałem trochę zalegnąć. Te trochę trwało 3 godziny, a i tak nic nie czuję że spałem. Pogoda taka czy co? A co tam u ciebie słonko? Buziaczki.

Gość gość
U mnie dzień jak codzień praca dom dom praca teraz zrobiłam sobie barszczyk czerwony ten z paczki i popijam a tak mnie jakoś naszło dlaczego szefowa nie zagląda na fejzbuka ??,, jeszcze wcześniej coś tam dodała a teraz nic buziaczki kotku

Gość gość
widzę że zagląda, tylko może już tak się nie udziela. A jesli się udziela to pewnie na jakieś prywatne konta. Ja to słonko nawet niewiem jak to działa

Gość gość
No to żałuj kotek wiesz co to za dzień jutro ?????, nie będę tu pisała

Gość gość
jutro jest czwartek. Zgadłem?

Gość gość
Zgagłeś ale ten czwartek to 12 a 12 to ???,,, szefowa pewnie rano z tej okazji to ci kawkę do łóżeczka poda na tacy

Gość gość
no tak. Z tą kawką to dobry pomysł. Jak mi nie zrobi to ja jej zrobię na następny dzień z tej samej okazji i ją zawstydzę

Gość gość
Haha ona przeważnie zapomina pewnie też zapomniałeś ??,,

Gość gość
ja bym nie pamiętał tylko ktoś tam komuś na radiu w pracy przekazywał na zaś i mi się przypomniało. Co do szefowej to pewnie też pamięta.co do tego to pamięć ma niesamowitą. Nie to że zna daty swojej i mojej rodzinki, to jeszcze całą jej klasę z podstawówki.

Gość gość
No to jutro kawkę masz podaną na tacy jak tak ja bym też chętnie Ci ją podła miałbyś kawkę a mnie na deser kotku

Gość gość
Kotuś zmykam spać muli mnie już ty też już zmykaj bo rano pewnie lecisz na chlebek zarabiać buziaczki kotku na dobranoc śpij słodko i do jutra do tej rannej kawki

Gość gość
i co ja mam powiedzieć teraz słonko? Też bym tak chciał

Gość gość
no to słonko spadamy bo właśnie patrzę że to już ta godzina. Miłej i spokojnej nocki ci życzę. No i gorące buziaczki ślę.

Gość gość
gorące buziaczki na dzieńdobry ślę. Miłego dzionka słonko

Gość gość
Witaj kotku w ten śnieżny poranek miłego dzionka ci życzę i podwójne buziaczki śle takie słodkie i namiętne na dzisiejszy dzień jak tam kawka była podana ??????

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ???? No ty dzisiaj to pewno pod krawatem chodzisz buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
namiętność to ty puszczalska dla ślubnego trzymaj :P

Gość gość
wielokrotne dzięki słonko za te gorące buziaczki w dzisiejszy dzień. Ty to słonko chyba się zgadałaś z szefową o tej rannej kawie. No może nie do łóżka, ale jak wstałem to kawa była za moment podana. A dzionek sobie spędziłem leżąc sobie wygodnie pod warsztatem, a co tam u ciebie słonko? Buziaczki gorące.

Gość gość
A ja kotku cały dzień poza domem a jak wróciłam to i zaraz do pracy myślałam że świętujesz dzisiejszy awans buziaczki kotku

Gość gość
Kotek lec****iłka ręczna Polska -Norwegia na TVP 2

Gość gość
Kotek lec***iłka ręczna Polska - Norwegia na TVP 2

Gość gość
Kotek lec***iłka ręczna Polska -Norwegia na TVP 2

Gość gość
świętować to ja słonko świętowałem przy kawie rano. Potem kopa i do roboty, no i tak beztrosko leżąc sobie pod warsztatem z zabawkami w ręku dzień minął. Jutro będzie nareszcie normalny roboczy dzień. Czas ruszać w teren

Gość gość
No tak kotku czas na chlebek zarobić ja jutro może do twojej miejscowości zawitam muszę ubezpieczenie opłacić może w życiu się emeryturki jakiej doczekam