Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće cdn

Polecane posty

Gość gość
Jak tam kotku minął dzionek ? ? ? Nie wybierasz się czasem na jaki spacerek ??? Byśmy zagadali mamci nie ma buziaczki na dobry wieczór kotku

Gość gość
ja słonko dopiero zciągnąłem do domku. Cały dzień na spokojnie,a jak koniec dnia nadchodził to na obroty. Co tam u ciebie słonko? Buziaczki

Gość gość
Ja cały dzień w domu mamcia dopiero zjechała na bazę niedługo to zwariuje w tym domu aby do wiosny buziaczki kotku

Gość gość
ja też czekam tej wiosny bo roboty w planach sobie narobiłem i czekam aż się cieplej zrobi. To pewnie tak jak mamcia i ty.

Gość gość
Kotek ty z tą robotą to sfolguj wiesz że jej nie przerobisz a nie zapominasz się że Ci nie wolno ja czy mamcia to co innego a zresztą szefowa wie co jest na rzeczy i nie da ci się przemęczyć

Gość gość
Kotuś zmykam spać ty też zmykaj bo napewno jesteś zmęczony buziaczki kotku na dobranoc i kolorowych snów do jutra

Gość gość
ale to słonko ta moja robota i te moje plany co mam do zrobienia to nie jest robota w polu, czy jakieś inne kopanie rowów. Kluczykiem pokręcić to żadnd robota

Gość gość
ja też już zmykam bo rano koguty będę budził. Miłej i spokojnej nocki słonko życzę. Buziaczki gorące ślę.

Gość gość
wzajemnie słonko miłego dzionka życzę i gorące buziaczki ślę

Gość gość
Kotuś dostałam telefon jadą domnie goście jak późno nie pojadą to jeszcze tu zajrzę nic nie obiecuję buziaczki kotku na dobry wieczór l

Gość gość
a mnie jak zmuliło gdzieś o 17ej, tak do tej pory kimałem i dalej śpiący jestem. Buziaczki słonko na dobry wieczór

Gość gość
No i goście odjechali kotku ty jak kobieta w ciąży gdzie siadziesz tam śpisz buziaczki

Gość gość
No pora na mnie ty już pewnie śpisz ciekawa jestem co ci się śni śpij kotku byle ta noc była bez dyżuru buziaczki kotku na dobranoc

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życie i ślę gorące buziaki ale śniegu chyba nas zasypie wczoraj odśnieżyłam swoją posesję a dzisiaj śladu nie ma wszystko zasypane

Gość gość
A co to nie poszło ? Buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
tobie nie poszło, a mnie się wogóle nie wyświetla. Musiałem tematu szukać. Trochę poślizgałem się po terenie i stwierdziłem że drogowcy to już chyba ferie mają. Co tam u ciebie słonko. Buziaczki.

Gość gość
A ja dopiero wracam z miasta dostałam telefon o 3 od brata i musiałam przyjechać trochę szumu narobić bo ten nasz szpital to sobie robi co chce buziaczki kotku

Gość gość
coś się stało słonko? Te szpitale to wszędzie takie. Święte krowy się porobiły

Gość gość
Mama znowu można wariacji dostać a co tam u ciebie

Gość gość
słonko u mnie to dzień jak codzień. Co z mamą?

Gość gość
Znowu serce i wyobraź sobie co najśmieszniejsze miejsc nie było dopiero narobiliśmy ambaransu to i miejsce się znalazło

Gość gość
słonko rano się odezwę bo oko mi leci. Trochę ci drogowcy dali mi dziś w kość. Niby parę stopni mrozu, parę centymetrów śniegu, a rady nie dali. Coby było gdyby były zimy jak za naszych czasów? Miłej i spokojnej nocy słonko życzę. Odpocznij spokojnie bo widzę że łatwego dnia nie miałaś. Jeszcze raz buziaczki ślę. Do jutra słonko.

Gość gość
Tak masz rację kotku to nie był dobry dzień ty też śpij dobrze dzisiejszej nocy ma być mroźnej no rano się okaże buziaczki kochanie na dobranoc i do jutra

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życie i ślę gorące buziaki jak znam ciebie to ty już na obrotach u mnie pokazuje - 10 i jest zimno oby do wiosny

Gość gość
gorące buziaczki na dzieńdobry słonko. Miłego dzionka życzę

Gość gość
A co to nie poszło ? Buziaki kotku na dzień dobry miłego dnia życzę

Gość gość
Jak tam kotku minął dzionek?? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
u mnie to słonko dzień jak codzień. Trochę roboty, trochę wolnego i dzień rozwleczony. Bardziej mnie interesuje co u ciebie słonko. Buziaczki

Gość gość
U mnie a odnalazłem na fejzbuku siostrę swojego dawniejszego chłopaka i wspominaliśmy stare dzieje mamcia wraca już z baru od kociaka zero wieści buziaczki kotku

Gość gość
słonko bo pisałaś wczoraj że mama ma jakieś kłopoty ze zdrowiem. Co do kociaka to tak się domyślam że ciszd. Masz się słonko z tym wszystkim.