Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće cdn

Polecane posty

Gość gość
Witaj kotku buziaczki na dzień dobry i miłego dzionka życie

Gość gość
Witaj, dzięki. Ja już po kupce, a Ty? Miłego dzionka, kochanie!

Gość gość
wzajemnie słonko miłego dzionka życzę i gorące buziaczki ślę

Gość gość
Kotku wieczórkiem tu nie zajrzę bo przyjechał rano nie zapowiedziany gość wiesz który ten zawsze oczekiwany a jak taki gość u mnie się zjawia to zaraz i cała rodzinka się zjeżdża na kawkę i pogawędkę miłego wieczoru kotku i buziaczki na dobranoc

Gość gość
słonko jasna sprawa że wchodzimy kiedy możemy. Taki zlot rodzinny czy inna imprezka,to nie czas na grzebanie w necie. Życzę ci słonko miłego wieczoru i spokojnej nocki. Do jutra słonko. Gorące buziaczki ślę.

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życie i ślę gorące buziaki wczoraj to żeśmy posiedzieliśmy sobie a dzisiaj muli do spania mamcia nawet kawki nie piła tylko się przełożyła

Gość gość
wzajemnle słonko gorące buziaczki ślę i miłego dzionka życzę. Ja też miałem trochę dyżuru i pewnie w dzień będzie mnie mulić.

Gość gość
dziś słonko ja mam gości, takich niespodziewanych. Prędzej śmierci bym się spodziewał. Szefowa pierwszy raz ich widzi na oczy. Stare czasy. Rano się odezwę i dam ci buziaczka na dobry dzień. Gorące buziaczki ślę. I spokojnej nocki życzę.

Gość gość
Ok kotku goś to gość trzeba się nim zająć a nie tu zaglądać widzisz ja wczoraj miałam gości ty dzisiaj jutro ja jadę na imprezkę wieczorem też tu nie zajrzę ale za to rano damy sobie buziaczka tak naprawdę ważne że jesteśmy i jak nam czas pozwala to tu zaglądamy życzę miłego spędzenia wieczorku i spokojnej nocki buziaczki kotku na dobranoc

Gość gość
Witaj kotku buziaczki na dzień dobry i miłego dzionka życie

Gość gość
goście mi w nocy odjechali, a ja zaczynam się ogarniać. W teren nie ruszam, ale ładna pogoda się klaruje to mam trochę roboty przy warsztacie. Miłego dzionka słonko. Gorące buziaczki ślę.

Gość gość
Kotuś wczoraj ty miałeś gości dzisiaj ja jadę na imprezkę wieczorem tu nie zajrzę dlatego ślę ci teraz gorące buziaczki i życzę miłego wieczorku rano kochanie tu zajrzę jeszcze raz buziaczki

Gość gość
czy ktoś pukał?

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życie i ślę gorące buziaki

Gość gość
jak tam słonko wieczór minął? Miłego dzionka życzę. Gorące buziaczki ślę.

Gość gość
Wieczór ?? A było super nie chciało się wracać zabawa do białego rana ale my zewzgldu na pracę musieliśmy wracać wiesz jak jest buziaczki kotku a u ciebie ??

Gość gość
Hej kotku jak tam minął dzionek ??? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
Łups nie poszło ?? A może stronka się zmienia buziaczki kotku

Gość gość
no to supdr. Tego się spodziewałem. Często wspominam tą imprezkę co byliśmy. I nasze wyskoki. Może kiedyś z gwiazdorami gdzieś tam blisko trafię na imprezkę. Czekam na taki sygnał. Buziaczki gorące słonko.

Gość gość
no to supdr. Tego się spodziewałem. Często wspominam tą imprezkę co byliśmy. I nasze wyskoki. Może kiedyś z gwiazdorami gdzieś tam blisko trafię na imprezkę. Czekam na taki sygnał. Buziaczki gorące słonko.

Gość gość
już poszło. Trzeba było stronce dać kopa. I poszła.

Gość gość
Też bym chciała gdzieś się spotkać na imprezce ale czy to możliwe ??? Mówią że nadzieja umiera ostatnia ale ja to czuję że już się nigdy nie spotkamy i to mnie boli

Gość gość
idzie lato słonko. Spotkać się napewno spotkamy. Sorki za przerwę

Gość gość
i to myślę że spotkamy się nie raz. I pewnie na jakiejś imprezce. Nawet mi się to śniło

Gość gość
Wieżysz w to ??? Bo ja nie jest coraz gorzej sam wiesz jak jest u ciebie nie mam ci zazłe bo cię rozumiem co dobre szybko się kończy a my musimy się z tym pogodzić

Gość gość
slonko ja w to wierzę. Naprawdę.

Gość gość
Ty w to wierzysz ok ale przykro mi ale ja nie pogodziłam się już z tym no cóż pozostały nam kotku tylko piękne wspomnienia

Gość gość
A może jestem w błędzie ??? No chyba że szefowa wyjedzie na wczasy ale wątpię w to tamten rok też był do bani

Gość gość
Kotuś zmykam spać siedzę i dosłownie zasypiam a rano trzeba wstawać ty pewnie też jesteś padnięty też zmykaj buziaczki kochanie na dobranoc śpij słodko i kolorowych snów do jutra

Gość gość
jutro słonko napiszę jakie mam plany. Karazie to ja też już spadam bo rano robota czeka. Miłej i spokojnej nocki życzę słonko. Gorące buziaczki ślę.