Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nefrytowa bogini

Dotknęły was jakieś paranormalne sytuacje?

Polecane posty

Gość Nefrytowa bogini

A może znacie takie przypadki? Ufo, duchy inne zjawiska? Może się tym interesujecie przy okazji?

Gość gość
Jedna, rachunek za gaz na ponad 3 tys zł... :p

Gość gość
Ja się tym interesuje,i wyczuwam dziwne rzeczy

Gość gość
mojego brata spotkala paranienormalna sytuacja , dostal od komornika wezwanie do zaplaty 5000 a on nie wie za co , podobno jakis telefon abonament nie zaplacony dziwna sprawa

Gość Nefrytowa bogini
gośc - opiszesz? Jakie rzeczy mam na myśli? Dziwne obiekty na niebie, dziwne istoty, duchy, zjawy, zjawiska, których nie potraficie wyjaśnić, prorocze sny - dosłownie wszystko, co wykracza poza "normalność"

Gość gość
raz cos mi drzwi w kiblu zamkło bo jak nikogo nie ma w domu to sram przy otwartych i kiedys siedze a tu jeb i zamkniete to byl przeciag

Gość gość
Ja mam.przeczucia . Widzę czasem coś co się wydarzy. Nie chcę rozwijać tematu.

Tak, raz gdy jeszcze paliłem różne tropikalne wynalazki mocne jak piołun nie miałem już papierosów w domu, a smogliło płuca me, nagle ujrzałem przed sobą postać świecącą coś jakby ducha pańskiego tyle że bardziej współczesnego - miał brodę białą, ciemne okulary lenonki i biżuterie ni to ziemską ni kosmiczną, ubrany był zaś w szatę białą. Wtedy zapytałem się "O, podróżniku czemu szata twa biała jest a nie zielona?" wtem ujrzałem go w szacie fioletowej i rzekł do mnie "Dla ciebie to fioletowy człowiecze ziemski, lecz dla mnie to złoty" wtedy wiedziałem że ta zjawa nie może pochodzić z tego świata. Padłem wtedy na kolana i prosić ją poczełem "O, istoto świetlista, jak cyban iskrząca, miej miłosierdzie dla nas i całego świata" wtem ona rzekła "Wstań synu, gdyż klęczysz, kiedy wstaniesz nie będziesz już klękał." Odpowiedziałem "Cóż to za logika dla ułomnych dzieci istoto świetlista, przecież to logiczne że jak wstanę to nie będę klęczeć" "Więc ponownie uklęknij abyś nie wstał" - odrzekła mi. "O istoto świetlista któraż masz zryty dekiel, podaruj mi papierosa jeśli masz" poprosiłem ów zjawę. Zjawa wyciągnęła z rękawa całą paczkę papierosów Poznańskie i tak rzekła: "Ty palić, ja ci za to zwalić" i znikła, a ja stałem jak wryty trzymają papierosa w rękach, do tej pory nie potrafię tego wytłumaczyć tym bardziej że Poznańskich nie palę, już ich chyba nawet nie ma, więc jak to się stało? Nie kłamię, przysięgam.

Gość Nefrytowa bogini
Dziewczyny, trochę powagi plis. Znam to radio, jest super, ale ja pytam o wasze historie, bez jarania, durnych opowieści. Tylko PRAWDZIWE przypadki - otwórzcie się trochę...

A dlaczego mi nie wierzysz tępaczko? Cóż jest dla ciebie prawdą, a co nieprawdą, cóż uznasz za prawdę niezmyśloną, a co za zmyśloną?

Gość gość
Zaloguj się na jakieś forum ezoteryka czy bioenergoterapeutow i poczytaj

Gość gość
czuję przepływ energii na całym ciele, kundalini, seks astralny, ogólnie mam kontakt ze Źródłem :):) Jestem pewna istnienia Stwórcy bo mnie dotyka, okazuje mi miłość oraz budzi się moja moc

Gość Nefrytowa bogini
Nie wierzę, że nie przeżyliście wy lub wasi bliscy lub znajomi czegoś niezwykłego...

Gość Nefrytowa bogini
Kontakt ze źródłem i seks astralny? Rozwiniesz nieco o co w tym chodzi?

Gość gość
widzę w powiększeniu jak pod mikroskopem ( pisałam to już nie raz na tym forum więc jak trafisz na post o tym to będzie pewnie mój ;)) moje włosy są poruszane nie przez wiatr i nie przeze mnie...siedzę sobie spokojnie w pokoju a tu nagle włosy rysują mi jakieś symbole w powietrzu do tego widziałam zielone światło od siebie gdy było ciemno i nic się nie świeciło na zewnątrz widziałam też symbole na niebie, miałam mega kosmiczny odlot podczas którego światło szło do mnie... noo sporo już tego ;) przeszłam na drugą stronę, otwiera się dla mnie świat magii

Gość gość
Sex astralny? Może orgazm co.

Gość gość
no właśnie ten seks to dość a nawet bardzo intymna sprawa, wahałam się czy w ogóle o tym wspominać ;) tak na dobrą sprawę to ja nawet podczas takiego seksu miałam fizyczny wypływ krwi tak jakbym realnie dziewictwo straciła..i to nie był wcale okres, po prostu kilka kropli krwi. kontakt ze źródłem to obecność Boga, synchroniczności, znaki boskie..to też trudno od tak opisać, to trzeba przeżyć ;) i trzeba uważać co by od razu o chorobę psychiczną nie posądzali

Gość gość
no orgazm był bardzo silny własnie, o wiele silniejszy niż przy masturbacji bo ten przepływ energii seksualnej był niesamowity natomiast fizycznie seksu nie uprawiałam więc tu porównania nie mam

Gość gość
To może spróbuj najpierw z facetem czy tam kobieta kogo wolisz a dopiero mniej porównanie.

Gość gość
Nefrytowa bogini ile masz lat? Ja mam 29 Mam prorocze sny,nie chodzę na cmentarz bo kiedyś coś za mną przylazlo.W łazience słychać odręcznie wody pod prysznicem i leci z deszczownicy,już się do tego przyzwyczaiłam i teraz się tego nie boje Latem coś jest za moim oknem jakby coś czekało lub pilnowalo mnie.Pisalam juz na tym forum zebh z kims pogadać ale chetnych nie było.Mam tych histori mnóstwo ufo też widzieliśmy było na 12scie nad wodą pod namiotem,była 2 w nocy a yo był obiekt nikomu nieznany,i nie wiedzielidmy jak sobie yo wyjasnic

Gość gość
też chyba widziałam ufo ale tu pewności nie mam nie potrzebuje porównania żeby wiedzieć, że to było coś niezwykłego i gdybyś coś takiego przeżył/przeżyła też byś wiedział, że to kosmiczna rozkosz :)

Gość Nefrytowa bogini
Zgłaszałyście to jakiejś organizacji? Takie relacje są cenne:)

Gość gość
niby gdzie to zgłaszać ja raczej nie chwalę się tym czego doświadczam bo nie chciałabym być posądzona o schizofrenię bo niestety to społeczeństwo nie przyjmuje do wiadomości, że ktoś może mieć kontakty z innym wymiarem tylko od razu choroby psychiczne i urojenia ja wiem że to co przeżywam jest prawdziwe

Gość Nefrytowa bogini
A to wspomniane radio paranormalium? Oni czekają na te relacje na stronie. Albo jakieś inne organizacje pozarządowe w Polsce, które nie uznają cię za wariatkę, będziesz anonimowa a takie relacje nie zaginął dzięki ich zgłaszaniu

jakim innym wymiarem ? jaka magia ? babrasz się w okultyzmie ? idź do egzorcysty i nie pitol głupot

Gość gość
tak ja mialam, na balkonie niekiedy zimowa porą przy paIErosku widywałam na nieibe podejrzane obiekty latajace aka UFO x xd se lataly normalnie figury geometryczne jakies trójkąty prostokaty itd

Gość gość
Studzia chce żeby jej poderznac łeb

Gość gość
Jak ktoś widzi cos kosmicznego wie o tym ...ma pewność...czuję bło gostan.Ja wtedy powiedzialam nad tą wodą że marzę by zobaczyć ufo,i wtedy poczułam jakby nie wiem ...uczucie miłości, i zadarlam głowę do góry, od razu wszyscy to zobaczyli,i choć śmiali się z takich rzeczy,to wtedy była zupełna cisza,niedowierzanie i zastanawianie co to takiego.Wogole mam jazdy zawsze gdy spojrze w niebo spada gwiazda.Ogólnie astronomia to moja miłość, wierzę w teorię spiskowe,wiem że Piramidy i egipt to największa tajemnica tej planety.Jestem duchowo bardzo rozwinieta,przeczytalam z 50 książek na temat duszy,kosmosu itd