Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie kogoś kto ma dzisiaj urodziny? jacy są?

Polecane posty

Gość gość

przecież to wagi dokładnie po środku? czy mają jakieś wady? czy raczej pozytywni, czy im się w życiu udało a moze mają wiecznego pecha?

Gość gość
Znam. Słabo, bo włąściwei to juz nie znam ale kilka lat temu przez rok byłysmy nawet niezłymi koleżankami. ona jest młodsza ode mnie 7 lat, ja mam 33. no i te kilka lat temu, ona była dziewczyną kolegi mojego męża (ten kolega lubi smarkate). fajna, mądra, miła. potem się zmieniła. mimo młodego wieku coraz częściej docierało do mnie, że zazdrości mi ze mam męza a ona chłopaka, zazftościła mieskznaia, dziecka, że mam lepszą pracę ... i obrabiałą mi nieźle tyłek naszej jedynej wspólnej znajomej. i jeszcze potem jak to wyszlo na jaw, chciałą skłócić mnie z mężem dosć podstepnie. i sie jej udało sbo się kłócilismy ostro i nie odzywałam sie do męża dwa dni. od tego czasu on jej nienawidzi. ja xzreszta też. na szczęscie tamten facet ją został z 1,5 roku temu. widuję ją, mignie mi na mieście czasem raz na kilka miesięcy. traktuję jak powietrze. coraz grubsza się robi, zawsze była grubsza ode mnie a jest niższa, a teraz to taka kulka (ma 160 w kapeluszu a waży chyba z 65 jak nie wiecej>)

Gość gość
charakterystyczną cechą osób z tego okresu jest podobno TO ZE NIE LUBIA MARNOWAC NIE WYKORZYSTAC ZADNEJ Z OKAZJI? coż chyba sie sprawdziło.. a moze jakies odmiennej plci przypadki?

Gość gość
to mój chrześniak...trudno powiedzieć jakim będzie dorosłym,ma osiem lat ;-) ale jest specyficznym dzieckiem. Na pozór,wesoły,towarzyski ale ma swój świat. Może siedzieć nawet przez kilka godzin zupełnie sam, czytać, grać i w zupełności mu to odpowiada. Jest wtedy małomówny,mrukliwy i ciężko złapać z nim jakiś kontakt,chyba,że zaciekawi się go jakąś opowieścią,np. o dinozaurach.. Nie lubi takich typowych pytań jak to dorośli zadają dzieciom,typu ''jak się uczysz'', ''masz kolegów w szkole''. Nie lubi przytulania i całowania. ;-)

Gość gość
Moj brat ma urodziny 13.czyli wczoraj.Jest stonowany układny i lubi o siebie dbać s

Gość gość
ja jestem waga (8pazdziernik)i mam swoj swiat. nie lubie sie przywiazywac, nie lubie ludzi ktorzy ograniczaja mi niezaleznosc i mowia mi co mam robic. boje sie zwiazac na stale. ale jak juz sie zwiaze z kims to oddam wszystko dla tej osoby

Gość gość
gość dziś to się zgadza u Towojego cheśniaka, klasyczny entp (zobacz na wiki) najbardziej introwertyczny ekstrawertyk, będzie miał cały ocean pomysłów.. jak Leonardo da Vinci.. będzie udawał pesymistę, żeby być optymistą i odwrotnie, wyciśnie każdą myśl z danej osoby

Gość gość
Madonny corka ma dzis urodziny :)

Gość gość
to w sumie słabo tylko kilka osób przy tylu dziś wejsciach na kafe