Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę pomóżcie, czy to możliwe?

Polecane posty

Gość gość

Wiem, to głupie. Poleci fala hejtu, która w sumie jest w pełni zrozumiała, ale proszę tylko o odpowiedź, nic więcej. Obstawiam, że każda osoba chociaż raz w życiu miała niepewna sytuację, w której chciała po prostu zapewnienia, by uspokoić to co siedzi w głowie. Tak, jestem młodą osobą. Przytulałam się i namiętnie całowałam z chłopakiem, obie w spodniach, bieliźnie, ogółem ubraniach. Potem poszło to tak dalej, że moja ręka wylądowała w jego spodniach (jego członek był wilgotny, nie było wytrysku), to była dosłownie chwila. Potem wyciągnęłam tą rękę, jeszcze przytulaliśmy się i wgl. Potem wytarłam ręce mokrą chusteczką i suchą (jakaś schiza), poszłam do łazienki skorzystać i nie jestem teraz już w stu procentach pewna, ale wydaje mi się, że przed załatwieniem potrzeb umyłam ręce ( w razi w). Przyjmijmy jednak, że nie umyłam. Czy są jakieś realne szanse na to, że załatwiając swoje potrzeby i podcierając się papierem tą ręką mogłam coś przenieść, ciąża czy coś? Potem umyłam jeszcze raz ręce i miejsca intymna.. Wiem, może głupie pytanie, ale proszę o odpowiedź. Chce się uspokoić, moją psychikę. Tak, to dowód na to, że nie jestem dojrzała, wiem to. ;-)

Gość gość
Nie!! Tak, to schiza i dla własnego zdrowia psychicznego nie dotykaj chłopaka więcej.

Gość gość
Czyli nie ma szans na ciąże?

Gość gość
Teoretycznie jest. Ale musialabys miec meeeega pecha . Dorosnij. Nie bierz się za takie rzeczy bo dziecko to nie zabawka.

Gość gość
Żeby zajść w ciążę potrzebny jest pełny wytrysk do środka. Tak nie zajdziesz, choćby nie wiem co :) Poczytaj trochę książek na ten temat, porozmawiaj z kimś zaufanym, bo bezsensu, żebyś się stresowała. A jak masz się stresować to już lepiej w ogóle do żadnych sytuacji intymnych nie dopuszczaj. Szkoda zdrowia.

Gość gość
Tylko ze plemniki moga sie pojawic jeszcze przed wytryskiem.wiec jest tak mozliwosc.

Gość gość
Nie było takiego przypadku, żeby zapłodnienie nastąpiło przed wytryskiem i żeby tam były pełnowartościowe i zdatne do zapłodnienia plemniki. Polecam się zapoznać z literaturą fachową. Ewentualnie poczytać wypowiedzi seksuologów.

Gość gość
ja mialam kiedys podobny problem i szukalam wypowiedzi ginekologow i pare odpowiadolo ze jest mozliwosc ciazy

Gość gość
Nawet jeżeli wytarłam tą rękę?

Gość gość
Nawet jeśli wytarłam tę rękę mokra chusteczką, potem suchą, dotykałam innych przedmiotów?

Gość gość
"obie w spodniach" ciąży nie ma - to były dwie DZIEWCZYNY a gdyby jednak ciąża 1) wpis do księgi Guinnessa ( patrz- dwie dziewczyny...) 2) lub beneficjentka programu 500+

Gość gość
Nie tak łatwo jest zajsc. Gdy byłam młodsza też tak schizowalam. Przy stosunku z wytryskiem w środku w dni płodne jest 25%szans .ludzie starają się miesiącami . Daj spokój.

Gość gość
Oboje* zwykła literówka. Tak, to jest święta racja, że zbyt wcześnie młodzież bierze się za to co nie powinna, a nie ma o tym bladego pojęcia. Muszę się uspokoić. Przecież, gdy go dotknęłam potem jeszcze się przytulaliśmy, wiec moje dłonie dotykały jego ubrań, potem wytarłam ręce mokra chusteczką, potem suchą, potem dotykałam różnych przedmiotów i dopiero po jakiś 10 minutach poszłam załatwić swoje potrzeby. Nie jestem na sto procent pewna czy umyłam ręce przed, ale wdaje mi się, że tak. Nawet jeśli nie to chyba już wcześniejsze czynności powinny zabić plemniki, jeśli one wgl były? Po za tym podcierałam papierem toaletowym, nie ręką jedynie mogłam gdzieś smyrnąć palcami, ale potem opłukałam miejsca intymne wodą i płynem do higieny intymnej. Jetem głupią małolatą, która schizuje, bo w ej sytuacji nie ma możliwości na ciąże?

Gość gość
dolaczam sie do pytania autorki , nie umylam rak przed skorzystaniem z toalety, boje sie ze moglam miec preejakulat na rekach

Gość gość
Może się ktoś wypowiedzieć?