Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wszystko ze mną ok waga ciazowa

Polecane posty

Gość gość

Przed ciążą ważyłam 73 kg przy wzroście 170 . Do 4 miesiąca schudłam do 67 kg . Pod koniec piątego przytyłam do 71 kg teraz kończy się 6 msc a ja ważę 71.2 kg . Czy to normalne ? Lekarz twierdzi ze tak, ze to co dziecko potrzebuje to i tak pobierze ode mnie . Rozwija się prawidłowo . Ale czy to normalne że w prawie siódmym miesiącu ważę mniej niż przed ciążą ? Któraś miała podobnie ?

Gość gość
Nie obraź się ale przed ciążą miałaś lekką nadwagę. A takie kobiety mogą przytyć mniej w ciąży. Ja na początku schudłam 5kg, potem przytyłam 7kg. Jestem podobnie jak ty w końcówce 6 miesiąca i ważę 2kg więcej niż przed ciążą. Nie martw się, tyjesz prawidłowo. Norma to 0,5kg tygodniowo, czyli 2kg na miesiąc. Chyba lepiej przytyć mniej niż więcej.

Gość gość
Nie mam o co się obrazić . :) teoretycznie miałam nadwagę ale właśnie sek w tym ze tego nie było widać wcale. Byłam za to bardzo opuchnięta . Ale to nie był tłuszcz.

Gość gość
Ja mam 168 i przed ciążą 76 kg dużo wiem w ciąży wymioty od rana do nocy lezalam nawet na patologii.Schudłam 12!!!!! Kg doszłam do 64 waga stanela i tyle też wazylm w dniu porodu tydzień po było już 60 kg teraz córeczka ma rok a ja 57 kg .Dziecko zdrowe ważył 3100 wody i wszystko poza tymi wymiotami w normie.Lekarz był zdania jak z dzieckiem i mną ok to nic się nie dzieje.

Gość gość
No to ciesze się ze ok :) ale jednak się martwię .. często mi słabo mimo że wyniki mam dobre .

Gość gość
Normalne ja tez straciłam kg pozniej wyrównałam w efekcie do konca ciazy przybrałam 7 kg tydzien po porodzie ubierałam ubrania sprzed ciąży z tym ze ja mam nadwage

Gość gość
Jeszcze 3 miesiące a w tych miesiącach tyje się najwięcej. Takze mozesz jeszcze przytyć z 5 kg.