Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzmora

ostrzegam wszystkie kobiety

Polecane posty

Gość gośćzmora

uważajcie komu dajecie,bo nie wiem czy wy to wiecie że prymitywne samcze gnoje przelatują jakąś dziewczynę a potem opowiadają o tym kolegom z pracy i się z niej wyśmiewają ,to zjawisko zaobserwowałam już kilka razy ,a wiem o tym bo mam swoje wtyki męskie które puszczają farbę o tym który zachowuje się jak skończony gnój ,bo mają zdrajców w swoim własnym środowisku :-) co k***y męskie nie wiedzieliście ? że sa wśród was ci co rzygają waszym postępowaniem ale nie zdradzają się,w sumie nie wiem czemu bo ja bym wam ryje obiła,kazda nowa panienka która do nas przychodzi jest narażona na to,ostrzegam was kobiety ,nie dawajcie nic tym c****m ,wy nic nie wiecie z jakimi gnojami się zadajecie

Gość gość
To prawda. Daleko od takich

Gość gość
Ile Ty żyjesz na tym świecie?Ja już to wiem od dawna.Mam 27 lat.Toteż od razu spławiam.

Gość gość
ostrzegac to sobie możesz , jak dziewczyna nie ma chłopaka,meza , to łapie co popadnie bo ileż można sie mastrubować , mam 3 dziewczyny w firmie i kazda na mnie leci choc jestem zonaty kazda chce mnie zaciagnac do łozka i poczuc sie choc przez chwile "zona " , jedna panna 27 lat ,druga rozwódka , 3 ma chłopaka ale cos slabo

Gość gość
09.36 Ło popatrz jaki żigolak.To Twoja firma to burdel co?

Gość gość
cos p********z bo nigdy nie lece na faceta majacego obraczke na palcu

Gość gość
9:36 nie mam napięcia seksualnego dopóki nie poznaję kogoś kto mi się bardzo podoba. Nie wiem jak mają inne kobiety ale jak jestem sama to nie potrzebuję seksu. Masz jakąś ciekawą pracę.

Gość gość
człowieku nie zrozumiałeś,to że ktoś z kimś się prześpi to jego PRYWATNA sprawa,niedopouszczalne jest że jakiś matoł opowiada o tym kolegom albo razem się wyśmiewają z takiej dziewczyny ,to jest dla ciebie normalne zachowanie ????????? i nie mówię tylko o gnojach,sprawa dotyczy np. rozwodników z dziećmi,wyśmiewają się z takiej dziewczyny razem z kolegami,co się z wami k***a porobiło? co to za zwyczaje?

Gość gość
przychodzi jakaś młoda chwilę popracuje ,ulegnie któremuś z kretynów i nagle wszyscy o tym wiedzą i się z niej śmieją,wszyscy ,oprócz niej ,jesteście szympansami i to dorosłe chłopy tak się zachowują ,wstyd!!!

Gość gość
i mam teraz wielką ochotę z imienia i nazwiska i miejsca pracy napisac który zdradza swoją kobietę ,za to wredne chamskie traktowanie głupich panienek

Gość gość
nie warto zadawac sie z byle kim.

Gość gość
i co,wśród takiego sporego towarzystwa nie ma żadnego z klasą normalnego przynajmniej ,który powie kolegom że zachowują się podle? żaden słowa nie powie,wniosek każdy z was to tchórz ,nie wychyli się ponad normy bydła bo się boi,nawet jak sam uważa że takie zachowanie jest do tępienia nic nie powie kolegom ,tchórze

Gość gość
mamy efekty rewolucji seksualnej. Faceci mogą używać, bo kobiety dają, ale kobiety są oceniane normami moralnymi sprzed 60 lat. Fajnie się panowie urządzili. A najlepsze, że mówi się, że to my, kobiety wygrałyśmy na tych zmianach.

Gość gość
każdy z was panowie to tchórz,taka jest prawda,albo tchórz albo szympans ,i dlatego świat zszedł na psy

Gość gość
ja w tym wątku nie chce oceniać tych panienek,bo to oczywiste,młode głupie ,chce tylko żeby wiedziały jak jest,bo o tym się nie mówi