Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum01

Polecane posty

Gość gość
Bystrzak :D otulona ci powiedziala? :D

Gość gość
Heheheh, teraz cytowanie jawnej kompromitacji tak zwanej "Otulonej" to propaganda? Przeciez to zwykly menel w sukience.

Gość gość
Znacie kogos innego, moze oprocz nastroszonego Przema, kto by wypisywal takie glupoty jak te cytaty otulonej? "znajde cie, c***ju dorwe cie, zajepalabym cie..." Kurfa, jaka kobieta pisze takie gowno????????????

Gość gość
samokrytyka otulonej :P 22:36 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem tylko fakt jest jeden,wredna k**wa ze mnie,charakter mam c***jowy,i jak jeden moment wyczuje ze cos mnie wk**wi to kasacja..

Gość gość
Shatyn zaloguj się:P

Gość gość
Shatyn, Sratyn. Zaczynacie wkurwiać. Co ktos cos napisze, bezmozgi juz krzycza "Sratyn zaloguj sie". :D

Ataki na podkomisję smoleńską pokazują, jak wielkie są obawy wobec wyników jej prac i ujawniania prawdy – mówił w piątek na posiedzeniu sejmowej komisji obrony szef MON Antoni Macierewicz. (http://www.tvn24.pl) x x Antoni M. powinien zostać kabareciarzem. Z tym poczuciem humoru znalazłby wielbicieli talentu...:D

W Sejmie został powołany zespół parlamentarny ds. zbadania przyczyn katastrofy TU-154M w Smoleńsku. Stworzyli go posłowie PiS. Jak wyjaśniają politycy tej partii, ma on kontynuować pracę zespołu, którym kierował Antoni Macierewicz. Politycy PiS poinformowali, że zespół został powołany w piątek. Na czele zespołu stanął poseł PiS Jacek Świat. x - Osobiście nic nie rozumiem - mówi w rozmowie z tvn24.pl jeden z parlamentarzystów. Również inny z członków PiS mówi o swoim zdziwieniu: - Przecież działa prokuratura, pracuje również komisja pod przewodnictwem doktora Wacława Berczyńskiego - mówi. (http://www.tvn24.pl) x x Czy to oznaka choroby czy jej skutki?

Prokuratura Krajowa chce ekshumować ciała wszystkich ofiar katastrofy smoleńskiej, by m.in. stwierdzić, czy na pokładzie samolotu mogło dojść do eksplozji materiałów wybuchowych lub łatwopalnych, a także innego gwałtownego wyzwolenia energii. Głównym powodem prawnym ekshumacji ma być nieobecność przedstawicieli polskich organów ścigania i biegłych oraz inne błędy popełnione podczas sekcji ofiar na terenie Federacji Rosyjskiej - dowiedział się nieoficjalnie portal tvn24.pl. (http://www.tvn24.pl) x x Głupota...

Działacze PiS-u na kilka dni awansowali do rad nadzorczych spółek portowych w Gdańsku. Powołali do zarządów innych działaczy partii, po czym sami zostali odwołani. Nie mieli uprawnień do zasiadania w radach nadzorczych. x Miejsce akcji: Polska. Port Gdańsk i spółki od niego zależne x Czas akcji. Czerwiec 2016. Dokładnie osiem dni czerwca. x Całość: http://tnij.org/ex6luab x x Dobła zmiana...:O

Gość gość
Antoni bije na głowe pełowców inteligencja i to ich boli

W maju ustalono w ministerstwie zdrowia, że od stycznia będa szczepione wszystkie dzieci, obowiązkowo, przeciwko pneumokokom. Tymczasem w budżecie nic takiego nie jest zapisane. Były minister zdrowia zapytał przedstawicielkę MZ o te szczepienia. Okazało się, że nie ma pieniędzy i szczepień nie będzie. Nie ma pieniędzy? To bzdury mówił jeden taki...:O

Gość gość
do 13;35 antek powinien być jeszcze min rolnictwa bo zawsze peowców zaorze :D

Gość gość
Polecam teraz na TVP Info relacja z komisji. Jaja jak berety. Na przyklad: -Komisja twierdzi z cala pewnoscia ze byly wybuchy. Czy moze pan powiedziec ile bylo wybuchow i kiedy nastapily? -Nie moge, ale przytocze zeznania mieszkanca Smolenska: "uslyszalem wybuch..." To wszystko co moge teraz powiedziec. :D:D:D

Gość gość
Dżym dybry, czy Otulona odnalazła już swoje wszystkie pogubione dzieci? Może jakieś są u Brandżeliny? :classic_cool:

Gość gość
Otulona teraz chodzi na terapie agresji zeby juz nie grozic innym uzytkownikom forum smiercia :D

Oglądam tę komisję... Czy jaja jak berety? Myślę, że dużo więcej. Płynne wypowiadanie głupot przez Antoniego M. plus nastepne głupoty durnoty o których w poście orange powyżej.

gość dziś Otulona teraz chodzi na terapie agresji zeby juz nie grozic innym uzytkownikom forum smiercia x x Jej już nic nie pomoże...

Gość gość
ja też oglądam z tym ze ja słucham wszystkiego ale nie wyławiam słów wybuch ,brzoza buhhaaa itp i rzeczywiscie robi sie to ciekawe

Pytanie: Czy był przepis pozwalający na zejście poniżej 100 metrów. Odpowiedź: Była. Pytanie: Jaki to przepis? Odpowiedź: Był taki przepis i podlega naszym analizom.. x Antoni M. uciekł...:D

Antoni M.: Anodina się wystaszyła i zaprosiła komsiję do Moskwy x Berczyński: Wystąpiliśmy do pani Anodiny o spotkanie. Zaproszono nas. Nie pojedziemy dopóki nie oddadza nam wraku... x x Z pamięci oczywiście... :D:D:D:D

Berczyński, czerwony, miotajacy się , zagubiony, nie odpowiadający na pytania, czasami wpatrzony w Antoniego M. jakby czekający na zezwolenie... A moze po pomoc?

- Cztery osoby (tylu lotników było w kokpicie - PAP) były w różnych miejscach. Trzech członków załogi było na tyle daleko od pana generała Błasika, że gdyby przyjąć, że on stał w kabinie, to musiałby być naprawdę w towarzystwie dużej liczby pasażerów, zamiast członków załogi - powiedział Dąbrowski. x x Czyzby w kabinie duża ilość pasazerów?

Po pytaniach posła PO Macierewicz ostro zaatakował Kierwińskiego. - Nie jest pan wart tego, abym podawał panu informacje - stwierdził szef MON, mówiąc o "absolutnej ignorancji" posła opozycji. - Jeśli pan udowodni, jak to możliwe, że szczątki skrzydła były 60 m przed tą brzozą, to dostanie pan nagrodę Nobla, jak ten mężczyzna, który urodzi dziecko - mówi Macierewicz. Posłowie PO śmieją się na to i kręcą głowami - opisuje nasz reporter na miejscu. x x Zasłużyłem na Nobla wg Antoniego M. Bo wiem dlaczego i jestem w stanie mu to udowodnić.

Gość gość
Shatyn buhaha ale fajnie napisałes teraz to na pewno wszyscy wiedza ze Macierek i ta komisja sa głupi buhahaaaaa

otulona_snem dziś w mediach Smolensk to na forum grasuje naczelny psychol forumowy od spraw lotnictwa i prawd objawionych na w/w temat x x No widac, że jesteś i grasujesz. Musisz się jeszcze opisywać?

gość dziś Shatyn buhaha ale fajnie napisałes teraz to na pewno wszyscy wiedza ze Macierek i ta komisja sa głupi buhahaaaaa x x To nie wynika z tego co napisałem tylko z ich bredni...

Na razie znikam. Na czas jakiś... PS. Pewnie otulona tylko czeka aż mnie nie będzie, żeby powypisywac sobie swoje bzdurki, bzdury i głupoty.