Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum01

Polecane posty

a do tego jak sie uczepisz natrecie to jak rzep do psiego ogona jednej sprawy i walkujesz do wymiotow,kazdego zameczysz tymi swoimi wywodami z rekawa x x Wywody nie są z rękawa a z realnej rzeczywistości. Ale zawsze możesz zacytowac jakikolwiek mój post i podać link udowadniając, że jest naprawde zupełnie inaczej. Co do zamęczania i wymiotów. Ja pisze o tym co jest aktualne a ty wałkujesz od wielu lat sprawę mojego lądowania w Berlinie mimo, że wielokrotnie tłumaczyłem ci i nie tylko, jak było naprawdę.

gość dziś do 12;27dla jednych to kłamstwo dla innych minięcie sie z prawdą a dla jeszcze innych pomyłka ,co i tak nie zmienia faktu jezeli chodzi o zachowanie pani dziennikarki x x Ale w wypadku Iftar to zwykłe kłamstwo i pomówienie a sprawa tego co dziennikarka zrobiła nie ma w tym żadnego znaczenia bo chodzi o sprawe jej rzekomego wyroku.

Kardynał Wyszyński prowadził zapiski od 1948 roku, a ostatni wpis miał miejsce w maju 1981. Wiele z tych zapisków nigdy nie ukazała się drukiem. Na opracowanie zbioru i wydanie go nakładem wydawnictwa Pro Memoria senator PiS Jan Żaryn dostał właśnie... okrągły milion złotych! x Rząd leka ręką wydaje pieniądze. A to przeznacza 6 mln zł na portal poświęcony ratowaniu puszczy, a to milion na opracowanie niepublikowanych notatek kard. Stefana Wyszyńskiego. „Stać nas” – kpią internauci. x x Milionik nie dla dzieci ale na wydanie bajań jednego z funkcjonariuszy kk.

Gość gość
dobra jak zwał tak zwał niech ci bedzie ze iftar skłamała ze pani dziennikarka nie ma wyroku sądowego za plagiat ,ale internauci udowodnili jej ze robi bardzo brzydko a jej przełożeni zeby nie miec kłopotów w sądzie zapłacili itd itd itd zadowolony ? wina to wina

Gość gość
Iftar karmi troli i ma za swoje.

Gość gość
gdyby Michalik nie kradla tekstów to by za to nie przepraszała. abstrah/ując już od tych kradzieży jest ona beznadziejnie tendencyjna dziennikarka. by domagać się większej ilości kobiet w mediach, ogólnie życiu publicznym trzeba samemu najpierw jakis poziom prezentować. zawsze mnie to zastanawiało..dlaczego dziś mamy tak wielu beznadziejnych aktorów, dziennikarzy, sportowców itp..a tylu dobrych mieliśmy za komuny? wygląda na to że komunizm sie wcale w Polsce nie skończył, przyjął tylko inną mniej radykalna formę..wielu przecież wciąż wierzy że ta cała demokracja i nasza wolność to tak naprawdę

Gość gość
15;37 W tej sprawie "kłamstwo "Iftar nic nie znaczy

gość dziś gdyby Michalik nie kradla tekstów to by za to nie przepraszała. x x Nikt nie wątpi w fakt kradzieży tekstów. Ale nie chodzi o Michalik a chodzi o Iftar...

gość dziś 15;37 W tej sprawie "kłamstwo "Iftar nic nie znaczy x x W sprawie kradzieży pewnie tak. Ale w sprawie kłamstwa Iftar znaczy w pełni.

dlaczego dziś mamy tak wielu beznadziejnych aktorów, dziennikarzy, sportowców itp..a tylu dobrych mieliśmy za komuny? x x Dlatego, że za komuny te zawody były zamkniete dla większości a teraz są otwarte dla wszystkich. A więc jest więcej ludzi czyli również większa ilość marnoty.

otulona_snem dziś przede wszystkim to ty,"ladowales" na zamknietym lotnisku to raz x x Lądowałem na otwartym lotnisku. Zamknięte było tylko wg ciebie. Tempelhof było czynne do 2008 roku.

dwa moim zdaniem w ogole samolotem nie leciales,bo wtedy na topie pisales takie bzdury na temat ladowania( chociazby przechadzania sie obslugi w czasie znizania) i wieszania marynarek na zaglowkach foteli x x Marynarki na zagłówkach były widoczne na zdjęciach z Tu145. A co twoim zdaniem jest niespecjalnie mnie interesuje. Mówię o faktach a nie o twoich omamach. Zresztą wtedy dawałem linki do tych zdjęć.

ze nie trzeba byc wielkim ekspretem by stwierdzic,ze nie siedziales nigdy w samolocie,ale plywaj dalej w swojej krainie baniauluk x x Wystarczy popatrzeć na zdjęcia bo na nich widac marynarki powieszone na oparciach.

byly zamkniete dla tych co sie do wladzy nie usmiechali x x Nie. Po prostu amatorzy typu Mroczki, Cichopek itp w zasadzie nie muli wstępu na plan filmowy (z nielicznymi wyjątkami). I o tym mówiłem. Podobnie było z dziennikarzami. Nie zatrudniano ludzi bez kierunkowego wykształcenia.

ale plywaj dalej w swojej krainie baniauluk smiech.gif i trop "klamstwa" innych ty magistrze od wszystkiego i od niczego smiech.gif tancowniku wiolonczelisto x x Nie pływam w krainie banialuk bo jak napisałem i podtrzymuje, wszystko co napisałem na swój temat mogę udowodnić. Nie tropię kłamstw bo wystarczy przeczytać post Iftar i już kłamstwo widać. Bez tropienia. I nie jestem tańcownikiem a jedynie tańczyłem w wielu spektaklach. Nie jestem również wiolonczelistą a jedynie w jednym, spektaklu grałem na wiolonczeli. A więc po co kłamiesz?

Gość gość
a kto ci powiedział ze mroczki i cichopek sa miernotami?a moze nie są ,zarabiaja tam gdzie akurat maja okazje ,jak by dostali szanse na duzą role i ją spier... wtedy mozna ich okreslic miernotami

gość dziś a kto ci powiedział ze mroczki i cichopek sa miernotami? x x JA tak stwierdziłem. Mroczki i Cichopek to amatorszczyzna i marnota aktorska.

Mówi Pan o politykach PO, którzy są zaangażowani w sprawę Amber Gold. Pada tu nazwisko Donalda Tuska. Czy możemy się spodziewać, że były premier polskiego rządu zostanie wezwany przed komisję? x Myślę, że jest to bardzo prawdopodobne. Tusk wiedział o tej aferze, pracował tam jego syn. x x A tak kłamie Sasin..

otulona_snem dziś te twoje wszystkie posty Shatyn to moge jedynie cytatem podsumowac,jezeli juz musisz bajdurzyc chlopie to "Lzyj,ale znajze miare" cool.gif ,wszystkiego w necie nie znajdziesz,doswiadczenie zas jest najlepszym nauczycielem x x Skoro mogę to co pisze udowodnić to chyba jednak nie bajdurzę. No chyba, ze wg ciebie prawda jest bajdurzeniem. Wysoce prawdopodobne...

Co do znalezienia w necie.. Oto co znalazłem jako odpowiedź na twoje stwierdzenie na temat Olejnik: "co do kierunkowego wyksztalcenia jakie niby miala w tamtym czasie Pani Olejnik?..a takich przykladow mozna dac wiele" x "Studiowała zootechnikę w SGGW w Warszawie. Ukończyła podyplomowe studia dziennikarskie na Uniwersytecie Warszawskim. W 1981 odbyła staż w redakcji rolnej programu I PR"

ale strzeliles wtedy niezlego babola,wlasnie z braku doswiadczenia,co do zaglowkow i marnarenak na nich,nie chce mi sie ale napisze jeszcze co innego zaglowki w locie prezydenckim,a co innego w rejsowych liniach x x A ja c***isałem wiele razy, ze to nie był rejsowy lot.

no nie daja usmiech.gif kierunkowe wyksztalcenie ma rolnicze, poza tym w ktorym roku ukonczyla pewnie roczna podyplomowke wiesz? x x :D Nawet jak były roczne to daje jej to zawód "dziennikarz". I nic na to nie poradzisz.

ja mam kierunkowe prawnicze,podyplomowke mam w zakresie posrednictwa nieruchomosci,czyli co w jakim zakresie mam kierunkowe? x x :D Gdzie były takie studia podyplomowe? Poprosze o konkret lub link.