Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dworcia

KLASYFIKACJA WZROSTU U MĘŻCZYZN

Polecane posty

Gość gość
Szkoda, że na tej planecie nie liczą się już w żadnym stopniu uczucia. Tylko same liczby. Miłość na wyginieciu, taki jest tytuł ksiazki którą pisze. Jestem 21 letnim mężczyzną, bardzo uczuciowym nie będę sie tu rozpisywał w żadnym temacie gdyż nie ma tutaj nikogo na odpowiednim poziomie ale ludzie prosze was, kierujcie się w życiu szczerością i miłością. Ja wole oddawać swoją pensję bezdomnym niż sponsorowac jakaś cizie która ma mokro bo miałem fajne auto (które zresztą sprzedalem, nie z pobudek finansowych) ogarnijcie się wreszcie ludzie.

Gość BartJendr
Im więcej niskich facetów poniżej 170 cm, tym lepszy biznes w branży psychologicznej :D Wiadomo że dla prywatnych psychiatrów i psychologów to nie lada gratka. Tacy faceci mają masę kompleksów i muszą chodzić na rozmowy i terapie, przyjmować drogie leki psychotropowe. Muszą uczyć się żyć sami, bo na żadną kobietę nie mają szans. Psycholodzy zbijają na tym niezły interes więc dla nich im więcej karłów, tym lepiej :D

Gość Lufcia
Tak to prawda, wszystkie karły poniżej 170 cm mają kompleksy i zaburzenia psychiczne. Dlatego też kobiety nie chcą się z takimi wiązać.

Gość gość
Wszyscy jesteście powaleni srogo :D przeczytajcie książkę: nowy wspaniały świat :)

Gość gość
Moj ma 172 cm i upiera sie ze jest wysoki, bo w strym dowodzie (taka ksiazeczka) pani urzędnik mu wpisała wysoki:D zawsze mam polew z tego...

Gość gość
Teoria o tym ze wysocy sa dobrzy w lozku... litosci :D kazdy wysoki z ktorym spalam mial chudą kuśkę, a niziołki mają czym zerżnąć :)

Gość gość
Takiego spektrum to ja nie mam.

Gość gość
Jak czytam niektóre posty to mi słabo. Ok, jestem kobietą, kurduplem (i z tym się zgadzam :D ), 165cm. I powiem tak, ja wiem na 100%, że mój facet nie będzie niski, najwyżej umrę w samotności z kotami :D tak już mam, w mojej rodzinie wszyscy faceci są wysocy, a jeśli nawet nie, to mają taką budowę ciała, że wyglądają jak zabójcy ;) Próbowałam być z chłopakiem lekko powyżej 170cm i po prostu się nie udawało, nie było chemii. Zostaliśmy dobrymi przyjaciółmi. Oczywiście obrażanie kogoś, że jest "żałosnym krasnalem", "śmieciem", itd tylko dlatego, że nie jest wysoki, jest dla mnie żałosne. OCZYWIŚCIE, że człowieka nie można oceniać po wzroście. Oczywiście, że liczy się charakter. I oczywiście, że jak ktoś się zakocha, wzrost nie ma znaczenia. Problem w tym, że ludzie są różni. I to, kto nam się podoba, przy kim czujemy się dobrze, kto nas pociąga i w kim się zakochamy, nie zależy od nas. Nie możemy sobie wmówić, że "ok, teraz zakocham się w tym facecie, bo jest wartościowy", to tak nie działa. Teraz zwracam się do mężczyzn, którzy tak bardzo się bulwersują i nazywają takie dziewczyny jak ja "pustakami", przy okazji przewidując przyszłość, w której na pewno nie będziemy miały prawa wybierać partnerów tylko brać to co jest (?!). Jak byście się czuli, gdybym nazwała was pustakami, tylko ze względu na to, że lepiej czujecie się flirtując z kobietą z długimi włosami, większymi krągłościami, wyższym/niższym wzrostem? Przecież to normalne! Ludzie, to ma być partner na całe życie (przynajmniej z założenia :D ), nie przyjaciel, nie kolega. I to, że ktoś jest wartościowym człowiekiem nie ma tu nic do rzeczy. Przy okazji, nie rozumiem też stwierdzenia "Dla kobiety 170cm facet 175cm będzie za niski, ale dla 160cm będzie ok". Nie, to też nie tak działa niestety. Kobieta może mieć 180cm i mieć głęboko w d***e ile cm ma jej facet lub będzie czuć pociąg do niższego, tak samo jak kurd**el 160cm moze czuć potrzebę posiadania faceta 180cm. Trochę więcej tolerancji, błagam :)

Gość prk

jestem facetem kurduplem 168 cm

Nigdy nie miałem partnerki poniżej 170 cm , bo mi sie takie nie podobały,  a na dziewczyny o wzroscie 162 cm bym nie spojrzał

Jakoś żyję i nie miałem problemów z sexem

Gość odpowiedż na bzdurny tekst
Dnia 17.10.2016 o 21:04, Gość Dworcia napisał:

Gościu powyżej, bzdury opowiadasz. Osobiście nie znam kobiety, która poszłaby do łóżka z karłem. Z takim 175 cm to jeszcze tak, ale na pewno nie z takim poniżej 170 cm. Tacy faceci (o ile tacy w ogóle są, bo ja nie znam żadnego tak niskiego) zawsze są sami i nie mają nikogo. Ja sama mam tylko 162 cm, ale nie wyobrażam sobie z sexu z facetem o wzroście 169 cm albo niższym. Dla mnie to by był obciach i dno! Pozdrawiam.

a ja mam 165 cm wzrostu i Kobiety sikały po nogach i spokojnie kochałem się z blisko setką kobiet chociaż ślub wziąłem mając 20 lat to zadanie miałem utrudnione bo żona jest chorobliwie zazdrosna teraz mam 60 lat i nie mam problemu umówienia się z kobietą nawet młodszą o 20 lat bez sponsoringu oczywiście rozumiem że wysoki ma teoretycznie większe szanse ale ...szczerze mówiąc i tak spokojnie posunąłbym Cię Dworciu