Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmiana mleka mm na krowie i brak apetytu. Proszę o rade.

Polecane posty

Gość gość

Córka była niejadkiem, ale to co sie dzieje od miesiaca, odkąd przeszliśmy na mleko 3,2% przechodzi ludzkie pojęcie. W dniu zje tylko śniadanie, dziś była to kiełbasa, wczoraj danonek. Obiadów nie chce, ani zwykłych, ani specjalnie dla niej gotowanej ekologicznej zupki, ani ze słoika. Zupki już odpuściłam, bo stać 2h przy garach, a potem wszystko wywalić mi nie odpowiada. Słoików wywaliłam juz chyba z 20, a każdy po 7zł, nie uśmiecha mi się to. Je chrupki, ciastka, czekoladki, frytki i pieczywo czosnkowe, nic więcej nie chce. Córka ma zapalenie migdałków, ale tygodniową przygodę z antybiotykiem kończymy już jutro, wiec teoretycznie powinno być już wszystko ok. Lekarka mówiła, że ma strasznie rozpulchnione dziąsła wiec zaczęliśmy stosować więcej maści. Jeśli tak dalej pójdzie córka dostanie anemii. Strasznie się martwie. Miesiąc temu przeszlismy na zwykle mleko 3,2% i od tego czasu w sumie córka straciła apetyt. Jednak były dni, że zjadła choćby te dwa większe posiłki w ciągu dnia, a odkąd jest chora jest to jeden skromny i przekąski. Doradźcie coś, bo wysiadam.