Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można miec w kuchni pralkę...jak jakaś patologia

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem tego. Miejsce pralki jest albo w pralni, albo w łazience. Nie rozbieram się przeciez w kuchni i nie wrzucam ubran do pralki, a w łazience....nie rozumiem tego.

Gość gość
jak ktos nie ma miejsca w lazience to ma pralke w kuchni ,a co za problem miec pralke w kuchni?

Gość gość
Kosz na pranie może być w łazience, jeśli się nazbiera to zanosisz go do kuchni i wstawiasz pranie. Imię Nikola to patologia, pralka w kuchni to patologia, a jeśli komuś zdąży się nawalić na ścianki muszli i musi ściągać to szczotką to też patologia, bo się źle odżywia. A i szynka w puszce to też patologia. Ehh kafeteria.

Gość gość
Od kiedy to rozbierasz się i od razu wrzucasz ciuchy do bębna? Przecież nie pierze się wszystkiego razem :o patologia

Gość gość
To teraz nastepna. Rozbieranie się i wrzucanie ubrań od razu do pralki to patologia. Dla każdego coś z patologi.

Gość gość
Ja akurat mam pralke isuszarke w pralni ale znam zamoznych ludzi zadna patologia , miesxkaja w starej kamienicy w samym centrum , adres drogi i ekskluzywny al dwie lazieneczki takie tyciuskie ze maja pralke w zabudowie w kuchni . A tak w ogole durne prowo i juz bylo o pralce w kuchni

Gość Panicara
W wiekszosci Krajow Europejskich ludzie maja pralke w kuchni. Ja mieszkam w Hiszpani i tez mam ja w kuchni. I zadnej patologi w tym nie ma....

Gość gość
Zbulwersowana yebnieta autorko- mozna miec KOSZ NA PRANIE w lazience a to ze sie rozbierasz przy pralce i ciezko ci zaniesc ubrania do innegi pomieszzenia to patologiczne lenistwo.

Gość gość
Ty masz ze soba problem co ci tak odwala z ta pralka w kuchni? Już któryś z kolei temat dziś zakładasz o tym, nudzi ci się? Robotę sobie znajdz.

Gość gość
nie rozumiesz tego? :D :D :D a co tu jest do rozumienia? czy to zagadnienie z fizyki kwantowej? czy zwykle urzadzenie podlaczone tam gdzie jest odplyw wody? nie powiedzieli ci w telewizji, ze to zaden problem ani tym bardziej twoj interes gdzie sie urzadzenia podlacza?? :D masz bardzo waskie horyzonty myslowe, ograniczona wyobraznie do tego, co utarte przez pewna grupe ludzi, masz sie doprawdy czym chwalic publicznie :D

Gość gość
Niewiem autorko jak ty, ale ja się rozbieram w łazience i wrzucamy ciuchy do kosza na pranie które właśnie tam stoi, jeżeli nazbiera się odpowiednia ilość zanosze kosz do kuchni i wrzucam do pralki... jaka ty widzisz w tym patologie?? Na tym forum nadużywa się tego słowa z tego co widzę...

Gość gość
ja mam pralke w kuchni, nie cierpię pralek w łazience, mam tak urzadzona łazienkę, ze to urządzenie wcale mi tam nie pasuje, psuje, ze tak napisze wystrój oczywiście rozbieramy się w łazience, mamy kosz na bieliznę, nigdy wcześniej ubrań nie wrzucałam prosto do pralki, bo sa to różne materiały i czasem nie nadają się do prania w pralce to też powinno być zrozumiałe dla niektórych tu pralka w kuchni, jak ma się dużą kuchnie to super sprawa, jest w zabudowie i nikt nie spodziewa się, że akurat w tym miejscu mam pralkę patologią niestety nie jestem

Gość gość
Patologia, bo ty tak twierdzisz, Autorko? Nie rozsmieszaj mnie ☺

Gość gość
Kafeteria to jedna wielka patologia

Gość gość
Patologia to mieć pralkę i nie korzystać z niej w ogóle, i nosić brudne ubrania. Głupota to używanie słów niezgodnie z ich znaczeniem. Przeczytaj sobie definicję słowa patologia a potem się wymądrzaj.

Gość gość
Ja mam kuchnie z wyjsciem na podjazd, takie boczne wyjscie z domu " kuchenne", mam w niej pralke ze wzgledow praktycznych: robie pranie i od razu wynosze na sznurki. Dodam, ze lazienke mam na dole z wejsciem z sypialni goscinnej. Na gorze mam dwie lazienki jedna ogolna, druga nasza prywatna z sypialni. Dla mnie to idelane rozwiazanie, praktyczne i dyskretne. Wieczeorem za jednym zamahcem wlaczam rpalke i zmywarke. Znosze brudne rzeczy, wnosze juz suche i poskladane. W kuchni gosci nie przyjmuje, tylko w salonie i jadalni. Kuchnie mam w ososbnym pomieszczeniu, pomiedzy kuchnia a jadalnia sa drzwi. Mam tez pomieszczenie gospodarcz w yjsciem do garazu i na zewnatrz z garazy, ale pralki tam nie wtawilam bo bym muszial caly dom obejsc, zeby wywiesic pranie.

Gość gość
Ja mam w mieszkaniu pomieszczenie techniczne, w którym mam m.in. kosz na brudną bieliznę oraz pralkę. Nie uważam aby pralka w kuchni świadczyła o patologii.

Gość gość
Ja dopiero teraz przy remoncie do takiego schowka z chemią i mopami podłączyłam wodę i mam tam pralkę właśnie. Ale do tej pory miałam w kuchni. Z bardzo prostego powodu- kuchnia z jadalnią ma 22 m2 a łazienka 3m2 (i nijak tego się nie da zmienić), musiałabym mieć nie po kolei w głowie żeby tam jeszcze pralkę wstawiać. Nawet kosz na pranie, ładny, mam za drzwiami łazienki.

Gość gość
A ja nigdy na zywo nie widzialam u nikogo pralki w kuchni, tylko w tv. Nie wiem co ma to niby do patologii, moze kiedys widzialas takie rozwiazanie akurat u patologicznej rodziny i dlatego ci sie tak kojarzy.

Gość gość
Pralke w kuchni miałam mieszkając w zabytkowej kamienicy po moich dziadkach na Mokotowie. Mieszkanie warte 2mln złotych:P Teraz mieszkam w swoim domu i pralkę mam w łazience i wkurza mnie trochę to, że czasem idę brać kąpiel, a tu pralkę w tle słychać:D Ale do wszystkiego da się przyzwyczaić.

Gość gość
Ale po co wy się tłumaczycie idiotce, która nie zna słów jakich używa?

Gość gość
Ja mam zrobioną specjalnie pralnię w podpiwniczeniu domu. I też wszyscy się dziwią czemu nie w łazience postawię pralki.

Gość gość nie Kasia
Zaraz się posikam ze śmiechu☺ Udam się więc do toalety, która znajduje się osobno, nie w łazience. Posiadam też umywalkę narożną, do mycia rąk po skorzystaniu. Łazienka jest osobno. Wg. kafeteryjnych ekspertek od wszystkiego, kibelek w łazience to też patologia, tak samo jak wiele innych rzeczy, które sobie ubzdurały. Jak z tą pralką w kuchni. Każdy ma tak w mieszkaniu czy domu jak mu pasuje, a nie jakiejś patologii, która czepia się wszystkiego i prowokuje do odpowiedzi na głupie, naiwne pytania ☺

Gość gość
Dam wam powód do hejtu. WCALE NIE MAM PRALKI !!!

Gość gość
Znaczy się korzystasz z usług pralni ☺

A ja rozumiem, to całkiem normalne, jeżeli łazienka jest tak mała, że pralka się w niej nie mieści. Ja osobiście mam pralkę w łazience bo akurat panasonic wpasował się we wnękę, ale wiem że niektórzy są zmuszeni do trzymania pralki w kuchni. Oczywiście nie stoi ona jak w łazience tylko jest zabudowana. Co do rozbierania się i wrzucania rzeczy- rozumiem że po zdjęciu ciuchów nie masz kosza na brudne rzeczy tylko wrzucasz je do pralki? Tego to znowu ja nie rozumiem :P

Gość gość
Powiem tak: można i to ma wiele zalet, jeśli ma się łazienkę tak małą, że ledwo da się obrócić wokół własnej osi, bez przyp*********a w sedes lub kabine prysznicową. Przestańcie w końcu trolle zakładać debilne tematy mające na celu ulżenie waszej frustracji, bo raczej nie skłócenie ze sobą ludzi, bo to co tutaj wypisujecie to w większości chore monologi debili z kilkoma chorobami psychicznymi naraz.

Gość gość
hahaha jakos nie moge pojąc jak ludzie tak mogą, prac i gotowac w jednym pomieszczeniu, rosol na obiad o smaku proszku do prania, brudne gacie wirujace az milo we pralce w trakcie rodzinnej konsumpcji obiadu, jest to wg. mnie nie do ogarniecia i juz lepiej nawet te pralke postawic w duzym pokoju jak juz ktos serio noe ma miejsca w lazience albo nie stac go na pralnie ;p

Gość gość
gość dziś Ja nie mogę pojąć, jak można napisać "we pralce". Dziecko pewnie wozisz we wózku. Masz jakiś problem z rozróżnieniem proszku do prania i mąki? Wyobraź sobie, że inni nie mają. Nie wszyscy też włączają pranie w porze obiadowej. Co więcej, niektórzy mają pralkę w zabudowie i gaci nie zobaczysz, choćbyś chciał. Chcesz, to stawiaj sobie pralkę na środku salonu czy w sypialni, twój wybór. Jednak dla normalnego człowieka lepszym miejscem jest kuchnia. Nie każdy ma dużą łazienkę i czasem pralka się nie mieści. Ja akurat mam duży dom i osobną pralnię, ale wiem, że w ciasnym mieszkaniu trzeba się nagimnastykować, żeby się nie obijać o sprzęty. Osobiście raz widziałam u kogoś pralkę w kuchni. Byłą w zabudowie, więc gdyby mi ten ktoś sam nie pokazał, nie domyśliłabym się nawet, że mają tam taki sprzęt. I nie jest to żadna patologia. 30letnie małżeństwo po studiach, pracujące, z małym mieszkankiem na kredyt.

Gość gość
Ludzie jadają przy stole w pokoju, bo rzadko kto ma kuchnię połączoną z jadalnią, albo na tyle dużą kuchnię żeby wstawić tam stół dla całej rodziny. Pralkę w kuchni miałam w 2 mieszkaniach - łazienkę by zagraciła. Teraz mam pralkę - cóż za wyuzdanie :) - w garderobie. Dzięki temu w łazience zmieściła się i wanna i duża kabina prysznicowa. Widziałam kiedyś w małym mieszanku pralkę umieszczoną w zabudowie w przedpokoju. Opcja "pralka tylko w łazience" jest dla ludzi pozbawionych wyobraźni i umiejętności planowania przestrzeni.