Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam dobrego optyka,

Polecane posty

Gość gość

Zaczęłam studia w Krakowie i szukam dobrego optyka, pomożecie ? gdzie chodzicie kogo polecacie ?

Gość gość
Dobry optyk jest na Westerplatte w Krakowie. Robili mi tutaj szkła progresywne i długo na zamówienie nie musiałam czekać. Miła obsługa, dobre ceny, na pewno jeszcze będę tutaj wracał. Firma ma swoją stronę na www.swiatokularow.com Warto sobie sprawdzić, bo teraz akurat robią wyprzedaże na oprawki.

Gość gość
W Suwałkach dobry optyk to Vision Center przy Kościuszki http://optyksuwalki.pl/ Dobrze doradzają co do wyboru okularów, badania wykonują nowoczesnymi sprzetami, obsługa też bardzo miła, wszystko na plus.

Gość gość
a juz myslalem ze dobrego ogona szukasz:-P

Gość gość
Też szukałam dobrego optyka. W końcu znalazłam dobry gabinet optyczny www.optyk-debica.pl Po za samym gabinetem prowadzą też sklep, w którym mają ciekawy towar w dobrych cenach. U nich przerzuciłam się z okularów na soczewki.

Gość gość
Jeżeli szukasz dobrego optyka to polecam www.Optyk.Lublin.pl gdzie sama często chodzę, pełen profesjonalizm i fachowość.

Gość gość
Ja mam swój stały punkt optyczny w www.optometriaciborek.pl i nie zamierzam zmieniać. Zawsze mi dobrze doradza i ceny też są super. Za jakiś czas biorę ślub i musze kupić soczewki i wiem już gdzie po nie pójdę.

Gość gość
A słyszeliście o http://www.optyk-plata.pl/ ? Są swietni. Bez trudu dobierają okulary, czy też soczewki, mają bogaty asortyment i naprawdę świetne produkty!

Gość okularnicaaaaa
Niedawno zmieniałam okulary i padło na nowo otwarty optyk Kraków-Płaszów , ponieważ mieszkam w pobliżu, Studio Okularowe Nice Vision . Super okulary i przesympatyczna profesjonalna obsługa, duży wybór, przystępne ceny. Gorąco polecam !!! i wrócę tam nie raz @optyknicevision

Gość Kasialubiokulary2
Jak szukasz naprawdę dobrego optyka to wybierz się do Lux Optyk na Ruczaj. Znajdziesz tam wszystko czego potrzebujesz i to w najlepszych cenach! Świetny gabinet okulistyczny i profesjonalną obsługę. Ja byłam już chyba wszędzie bo noszę okulary od zawsze, ale dopiero teraz znalazłam swojego optyka :)) polecam!

Gość gość
Również polecam optyka na Ruczaju- Lux optyk. Salon robi wrażenie ale wybór oprawek jeszcze większe no i zadziwiająco niskie ceny! Badanie w cenie. Trafiłam tam z polecenia znajomych i również serdecznie polecam. Warto tam dotrzeć :)

Gość gość
Jeśli szukasz naprawdę świetnego optyka - sorzystaj z uslug http://www.optyk-debica.pl/ - na pewno Ci pomoga. Maja w ogole swietne oprawki okularowe i ogromny wybor. W razie potrzeby pomoga Ci dostosowac odpoweidnie okulary. Polecam bardzo!

Gość gość
Co do Łodzi to najlepszy dziecięcy optyk to salon Okooko http://okooko.com.pl/ Na miejscu dobra opieka i dobry wybór oprawek, wszystko profesjonalnie i z dobrym podejściem do dzieci. Udało im się przekonać do noszenia okularów moją córeczkę, która wcześniej nie chciała nawet słyszeć o tym.

Gość gość
Ja mogę polecić optyka w http://www.oculus.com.pl/ i jestem bardzo zadowolona z ich usług i podejścia do klienta. Polecam ten gabinet również dla osób , które mają dzieci i jest wskazanie do noszenia okularów.

Gość hanka

Niedawno robiłam sobie badanie wzroku w Oko Design i okazało się, że lekką wadę mam. Czyli dobrze mi się zdawało, że trochę zaczynały mi się literki rozjeżdżać od jakiegoś czasu. Teraz czekam już tylko na okularki, mają być na dniach. Oprawki wzięłam ciekawe nietypowe od Mykita – bardzo mi pasowały do rysów twarzy i kształtu głowy.

Gość anetaa

Możesz coś znajdziesz jeśli chodzi o oprawki w Oko Desing – oko-design.com. Wzory, kształty i kolory mają naprawdę efektowne, z takim designem jak u nich to się jeszcze nie spotkałam a noszę okulary już prawie 10 lat.

Gość gość

Tani optyk jest w przychodni Falck na Mazowieckiej, chodzi mi Primus . Ale wbrew pozorom okulary mają mocne wytrzymałe, mam ich dwie sztuki i obie tak sam sobie chwalę, nie raz mi spadły na ziemię i nic się powaznego nigdy nie stało z oprawą czy ze szkłem.

Gość ona

My też chodzimy do Okooko w Łodzi i jesteśmy zadowoleni z tego salonu. Mają tam super podejście do dzieci a wybór oprawek jest świetny, ceny też całkiem rozsądne. Wykonacie tam także badania wzroku, bo przyjmują tam doświadczeni specjaliści.

Gość irek

Zerknij sobie na oko-design.com. To miejsce, gdzie robią okulary sami, szlifują szkła, można też zrobić badanie.