Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż ma dziwny romans od 8 lat

Polecane posty

Gość gość
A jaki ma kolor włosow ciemny brąz czy czarne?Ten o ktorego mi chodzi ma włosy kruczoczarne.

Gość gość
Autorko czy ma włosy kruczoczarne czy taki ciemny brąz ?

Gość gość
Ma bardzo ciemne włosy, jest atrakcyjnym wysokim brunetem. I zawsze byly z nim problemy. Juz po 7 latach naszego malzenstwa zagadywal inne kobiety, ale zawsze ta sama spiewka, ze to tylko rozmowa. zawsze to samo jak katarynka mówi, zawsze wymówki, że coś Ty kochanie. kocham cie i w ogole.

Gość gość
To swietnie ze ma bardzo ciemne włosy :O A mozesz podac chodziaz wojewodztwo :O ?

Gość gość
Uffff ten był ze sląska

Gość gość
Aha. Co nie zmienia faktu, że chodzi do koleżanki ze sklepiku i leci w balona.

Gość gość
Przykro mi musi Cie to bolec nie przyjemna sytuacja naprade nie wiem co Ci doradzic

Gość gość
Nieprzyjemne jest to, ze nie wiem po prostu czy on z nimi coś robi, bo twierdzi, że nie robi. A nawet jesli nie robi to i tak chodzi, to jest nieznośne. Musi myslec o niej skoro tak chodzi, widocznie coś go ciagnie. i w tym problem, kocha nas obie? :O To brzmi okropnie. Mamy go na polowe?

Gość chyba dziewczyna ze sklepiku
powiem ci po co on chodzi...on zauroczyl sie i chcial sie zakochac oraz dac noge, ale wystapily komplikacje, bo nie sadzil ze jestem az takim wyzwaniem, ze leje na to czy on chodzi czy nie chodzi, bo podrywaja mnie tlumy takich roznych facetow, ktorzy by cos chcieli. jesli pytasz czy on kocha? pewnie juz tak, ale zona to zona to cos pewnego, nigdzie nie ucieknie i cos sprawdzonego, poza tym rodzina, jak juz sie podejmuje decyzje na cale zycie to sie w tym trwa wiec porzadni ludzie trwaja, wiec on trwa i nie chce odchodzic, ale gdyby mogl coafnac czas wybralby kogos innego. I to jest powod dla ktorego chodzi, on chce tego, chce czegos wiecej, ale nie odwazy sie, bedzie tak chodzil i trul ale nie odwazy sie bo nie widzi aprobaty wiec to jest niby nieszkodliwe.

Gość chyba dziewczyna ze sklepiku
Mozliwe ze jest porzadnym facetem, ktory podjal jakas wczesniej decyzje i chce w tym wytrwac, ale jest slaby wiec nie moze oprzec sie pokusie, że chcialby czegos innego i tak rozum walczy z uczuciem, mysli pewnie ze jak bedzie chodzil i pozna lepiej to zobaczy cos co go obrzydzi, ale niestety nie obrzydza a nawet sie to pogarsza.

Gość gość
Autorko która udaje głupio żonę powiem ci - nie łudź się i na nic nie licz i nie łudź się, że ludzie coś niby donoszą i że żona zastanawia się nad rozwodem Chciałabyś żeby to był romans idiotko

Gość gość
I po co obrażasz żonę że stara i głupia a ty niby ładna i wypacykowana, co ci żona zrobiła?

Gość gość
:D:D bo to prawda. faceci nie chodza do brzydkich kobiet i nie porozmawiac to chyba oczywiste?

Gość gość
a może jest ze Stargardu?

Gość gość
Tak, oczywiscie juz bym wierzyla mojemu facetowi ze mnie nie zdradza gdyby 8 lat dreptal do ladnej kolezanki :D tak..tak...

Gość gość
jak dotąd to tylko ty mnie obrazasz. prawda jednak co niektorych bardzo w oczy kole

Gość gość
gdybym chciala to sama bym doniosla o tym fakcie, a i dowody mam, ale leje na to. wlasciwie to chce zeby sie meczyl w tym zwiazku do konca zycia, bo obiecywał. niech zmarnuje sobie cale zycie na zwiazek bez milosci. wlasnie o to mi chodzi zeby z nia zostal.

Gość gość
Powiem Wam, że takie młode dziunie w sklepikach osiedlowych to najgorsze ku/rw/y są... Wymalowane jak na imprezę, krótka spódnica, albo leginsy obcisłe i zaczepiają same facetów. W większości małych sklepów tak jest, zaobserwowałam to od kilku lat, a mieszkałam już w 3 różnych miejscach i jak sprzedaje młoda dziewczyna, to zawsze jest "wypacykowana" i się szczerzy do chłopów. Mój akurat rzadko chodzi do sklepu osiedlowego, ja zresztą też, ale czasami jak czegoś zapomnę kupić w markecie i idę to widzę jak się zachowuje sprzedawczyni w stosunku do facetów którzy przychodzą "na piwko"... Cyce wywalone prawie na ladę, trzepoczą rzęsami (sztucznymi).. Nie wiem, czy one mają premię od utargu, czy już w genach to zakodowane, tragedia.

Gość gość
Tak, oczywiscie teraz ktos zacznie odwracac kota ogonem, ze to niby ja zaczepiam :D ale prawda w oczy kole co niektorych i nie dociera wlasnie w tym caly problem, ze lubia sie oszukiwac i zyc zludzeniami, że maz kocha i kocha. Jasne.

Gość gość
no dobrze i nawet jesli tak jest to co z tego? przede mna faceci wywijali torsami i nie tylko w lokalu, lepią się od x lat i proponuja, chca umawiac, zaczepiaja, prawia komplementy, przynosza kawe i jakos nie mam romansu. jakos nie ciagnie mnie, mimo ze prowokuja. Po prostu jak ktos nie szuka uciech to jest obojetny na to. Ja jestem obojetna, bo kocham kogoś i nie chce innego.

Gość gość
A ten ze śląska to z jakiego był miasta konkretnie?

Gość gość
Spytaj raczej z jakiego nie był, bo zdradzajacych mezow sa cale tony :D

Gość gość
zonaci szukaja kochanek.

Gość gość
mnie podrywali zonaci.

Gość gość
no szukaja kochanek, ale czasem trafia im sie egzemplarz ktory chce od nich kasy i zeby je wozil na wycieczki zamiast zony i na nie ladowal, dlatego nie chca mu nic dawac i zgrywaja niedostepne a tamten traci rozum i lata, lata, bo moze wylata. ale sorry kochany kaska musi byc u kochanki, nie u zony

Gość gość
Te ekspedientki to naparzają się głownie na właścicieli tych sklepików i ich utargi . Dlatego kobietki uważajcie na te sklepowe i lepiej kontrolujcie swoich chłopów żeby utargi przynosili do domu . Są tacy niektórzy właściciele sklepików ,że żadnej sklepowej nie przepuszczą a dla klientów to już same ochłapy zostawiają . Jeden głupek seksoholik to tak ujeżdżał sklepowe wszystkie bez wyjątku aż zbankrutował , a teraz mówi ,że to przez te k***y .