Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polscy faceci po 30 tak strasznie źle i staro wyglądają ?

Polecane posty

Gość gość

czy to wina fatalnego stylu zycia, nadmiar alkoholu, wrodzona zlosc i frustracja ? wielu facetow 30 pare lat a wygladaja na 40-50 masakra znam goscia ktory ma 34 a z twarzy z 50 wyglada jak ten posel Kurski lysieje wredny cwaniaczek

Gość gość
Bo w ogóle o siebie nie dbają.

Gość gość
A kobiety to nawet przed 30 zaczynają już straszyć wyglądem podstarzałej ciotki, a po 30 to masakra, wystarczy popatrzeć na sympatii, dział 30+ wśród pań jest omijany szerokim łukiem, jedynie panowie grubo po 40 do takich zagadują.

Gość gość
hej ja mam 31 a wyglądam na max 25 wiec nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, ale trochę w tym racji jest. gdy spotykam kolegow i koleżanki z podstawówki czy z liceum to nie mogę nie raz uwierzyć jak się zmienili- na gorsze- brzuchy jak u grubasów, u dziewczyn brak figury(a w szkole byly jedne z ladniejszych). po prostu nie dbaja o siebie. mi mówia ze jestem wiecznie młody, ale ja o siebie dbam, sport: silownia, rowerek itp.- trochę czsu na to trzeba poswiecic, ale jak ide na dancing to laski zarzucają na mnie swoje spojrzenie i to tak bezczelnie, jak bym nie miał zony to bym je bzykal ba widze ze same by chciały, szczególnie poglaskac mój kaloryfer

Gość prawictwo pospolite 152
a co maja sobie maseczki na leb nakladać jak baby ? PRawdziwy facet nie traci kasy na takie pierdoły

Gość gość
Kobieta gdy przekroczy magiczną 30 staje się babą :-( A facet też starzeje się szybciej. Bo to kraj powoduje że ludzie się szybciej starzeją dużo pracy mało snu i jedzenie pełne E. Dodatkowo słaba służba zdrowia (prawie jak znachory) to wszystko rzutuje na to że ludzie w Polsce się szybciej starzeją.

Gość gość
ale pi\e\r\d\o\l\enie :D 🖐️