Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Mam wspaniałe życie

Polecane posty

Gość gość

Uważam że mam wspaniałe życie. Nie pracuję zawodowo odkąd cztery lata temu przeszłam na rentę i dostałam wysokie odszkodowanie z zakładu pracy. Najpierw się załamałam, okupiłam to depresją, potem rozprawa w sądzie ciągła się trzy lata aż w końcu wygrałam i dostałam odszkodowanie które pozwala mi żyć godnie. Firma nie odwołała się, bo chyba jej wstyd i zbyt dba o swój wizerunek. Zgodziła się wypłacać mi 40% odszkodowania w ratach miesięcznych przez pierwsze dwa lata, za rok w jednej racie ma wypłacić mi 60 % reszty. Mimo utraty zdrowia podniosłam się, funkcjonuje, jest coraz lepiej. Obudziłam się i czuję się 5al cholernie szczęśliwa. Nie muszę iść do pracy, nic nie muszę. Najpierw zastanawiałam się czy nie założyć firmy, ale potem poszłam na terapię, poczułam co to jest mieć czas, nauczyłam się myśleć, tak po prostu nic nie robić tylko sobie myśleć, rozmawiać ze sobą i postanowiłam podrozowac. Przez ubiegły rok byłam w tylu miejscach, w tylu pięknych krajach Europy, zobaczyłam mnóstwo wspaniałych rzeczy. Oglądam zdjęcia wracam do tych podróży, Włoch,Hiszpanii, Portugalii, Francji... Teraz myślę że czas na Azję. Może ktoś chciałby również wybrać się ze mną do Tajlandii Kambodży i Wietnamu? Mam zamiar podróżować po tych krajach pociągami i autobusami. Wybieram się w grudniu mogę pomóc w załatwieniu wiz, w podróży spędzę około miesiąca. Biletów jeszcze nie zakupiłam, więc? Jest ktoś z ochotą i wolnym czasem?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować