Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przeszłam się po parku i przeraziłam o czym rozmawiają starsze panie..żenada

Polecane posty

Gość gość

Spacerowałam z dzieckiem około godzinę, minęliśmy 3 pary osób wśród których słychać było starsze panie obmawiające inne kobiety...masakra, czy baby nie mają innych tematów? Najpierw szły dwie z kijkami do nordic walking i tekst poleciał: "No wiesz, dla mnie to okropne, ona pracuje, a mimo to.... (i tu nie słyszałam). Żeby chociaż nie pracowała, to jeszcze zrozumiałabym, ale ona pracuje i jeszcze tak robi... (tu też nie usłyszałam). Czyżhy mycie d..py synowej? Druga para facet z babką, babka oczywiście tekst: "Wiesz jak ona się na niego rzuca z gębą? Wiesz jak ona się rzuca?? syn już mi i tak niewiele mówi" No i potem jeszcze kolejne dwie babcie obgadujące bodajże koleżankę...że głupia że mieszkanie zmienia. Wstyd mi czasem za swój gatunek żeński...czy starsze panie nie mają nic do roboty i żadnych innych tematów jak tylko mycie ludziom d...py? Do teściowej też co przyjedziemy to ona w kółko tylko ludzi obgaduje, zazwyczaj z rodziny. kto co źle robi itd. Nie ma innych tematów ani ze swoim synem ani ze mną :/ I jak tak słuchałam tych kobiet to się zastanawiam, czy czasem to nie jest jednak prawda że to teściowe mają wiecznie jakiś ból i problem.

tak się biedactwo przeraziłaś a sama co robisz ? :) obgadujesz kobiety o których nic nie wiesz :)

Gość gościni
a o czym Ty rozmawiasz ze znajomymi? bo akurat rodzina czy wspólnie znajomi to chyba najpopularniejszy temat rozmów.

Gość gość
Autorko kobiety juz takie sa po prostu

Gość coletta
Sądzę, że ludzie tacy są

Gość gość
Allium, rozumiem, że kole cię w oczka aluzja do kobiet w starszym wieku bo sama jesteś już "leciwa" i może rozpoznałaś w tych opisach swoje zachowania :D współczuję braku dystansu...i starości, która takim wielkim twoim kompleksem jest

Gość gość
allium, też tam była i dlatego sie rzuca:D chyba jeszcze nie spuściła dziś manta dzieciakom, bo taka jakaś nerwowa

Gość gość
tak allium, obgaduję kobiety, których nie znam...obgaduję, bo napisałam że jedynym ich tematem na spacerze jest mycie innym doopy. Nie grzeszysz intelektem niestety.

cieszmy się więc twoim intelektem , który pozwala ci po chwilowo podsłuchanej rozmowie wyrokować o ludziach :D a twoje wtręty o teściowej wiele mówią o tobie i twoich z rodziną stosunkach . zamiast wachlować uszami na spacerach dzieckiem się zajmij :D

Gość gość
Tez nienawidze obgadywania.zwlaszcza wlasnego.mogliby obgadywac ostatnio przeczytana ksiazka,film,sztuke.pustota w glowie i w zyciu.

Gość gość
allium już się tak nie gorączkuj bo ci żyłka pęknie i kto b ędzie codzień na kafeterii przesiadywał...to chyba całe twoje nudne życie, denne. Bo ile razy nie wejdę a wchodzę parę razy na miesiąc, to widać ile ty postów klepiesz i pod iloma tematami...musisz nie mież życia i ty mnie nie ucz jak się dzieckiem zajmować bo twoje od ciebie to tylko klepania na kafe się nauczą :D A od moich stosunków z rodziną się odcertol, bo gawno wiesz :) Tak się składa że teściową lubię, ale nie zmienia to faktu że uważam że za bardzo obgaduje ludzi i potem do nich idzie na kawki, co jest niesmaczne. Widzę że twoje klimaty no cóż :D

proszę , wchodzisz raz na kilka miesięcy i zawsze za mną oczy wypatrujesz ...:D podrywasz mnie czy co ?:D

Gość gość
16:28 nie używaj liczby mnogiej tutaj, bo nie zabłyśniesz tak czy siak :) Tak się składa że nie tylko ty wiesz o tym, że sotosowanie l.mnogiej w takich wywodach ma na celu przekonanie do siebie rozmówcy i uczynienie z niego swojego zwolennika "my" "nam", "zbudujemy czynem nowy lepszy świat" - to już gdzieś było, za komuny, kiedy jeszcze byłaś młoda i piękna :D tutaj to na nikogo normalnego nie podziała...ale nienormalnej tego wytłumaczyć się nie da :) Nie podniecaj się tak, a wyrokowanie o nich że obgadują jest stwierdzeniem faktu. A psychologiczna prawda o tobie jest taka że kole cię to w oczka i dlatego się rzucasz :) Bo sama masz hobby mycie ludziom zadu :) Nie pozdrawiam i bez odbioru

Gość gość
Nie, nie wypatruję oczu za starą łupą uzależnioną od forum o doopie marynie, tylko co na jakiś temat się wejdzie tam twoje wypociny tak że wiesz...nie schlebiaj sobie :) Poza tym pisz co chcesz, ignoruję od teraz twoje ćwierćinteligenckie wypierdki yntelektualne, "mundrości"...kto coś kuma to cię zna dobrze od tej strony. Może pochwal te stare panie że tak myją tyłki ludziom, super mają hobby, właśnie szkoda że nie gadają o filmach w kinie albo o swoich planach. A dwie z nich mijałam kilka razy i za każdym razem myły d..pę, uszu nie trzeba napinać, wystarczy przejść obok

Gość gość
16:42 z kolejnego tematu ją wyganiają, bo robi gooofnoburzę znudzona matrona...

Gość gość
allium katozje/bie moherowy, weź różaniec****eplaj, bo nic innego nie potrafisz. Wielkie porady co kto powinien robić z dzieckiem :o a Ty nie potrafiłaś żadnego dziecka wychować, bo jak coś ci nie szło to pas szedł w ruch. Jedyne co potrafiłaś zrobić to wytresować dzieci przy pomocy strachu, a będziesz się tu udzielać jako wybitna matka Polka? Nie rozśmieszaj mnie. Weź coś jeszcze zapodaj o tym, że KATOLICY są jedynymi słusznymi ludźmi na tej ziemi i będzie komplet twojegostałego repertuaru na kafe ty sflaczała jędzo :o

Gość gość
allium, stara ruro, i tak jestes głupia jak but i tego nie zmieni twoje bycie czy nie bycie katolką. Kiedy wyprawiasz 50- te urodziny? To już niedługo, prawda? Stara baba, dorosłe dzieci, a na forum o macierzyństwie przesiaduje:O

i ciebie 50 nie minie :D o ile dożyjesz co przy przykładowym słownictwie może być wątpliwe :D

Gość gość
ale ty jesteś tępa dzida allium, serio jesteś taką kretynką czy udajesz? ona o niebie, a ty o chlebie :o oczywiście, że nas 50 nie ominie ale nie o to chodzi Ona ci wyraźnie napisała, że masz dzieci dorosłe, a przesiadujesz na forum o ciąży i małych dzieciach :o No mnie tu na pewno do tego czasu nie będzie

Gość gość
Ej czemu wy sie tak podniecacie tą laską jakbyście miały kisiel w majtach. Nie rozumiem tutejszych idiotek. Zamiast gadać na temat to robią dyskusje na temat jakiejś d**y

Gość gość
gość dziś ale ty jesteś tępa dzida allium, serio jesteś taką kretynką czy udajesz? ona o niebie, a ty o chlebie pechowiec.gif oczywiście, że nas 50 nie ominie ale nie o to chodzi Ona ci wyraźnie napisała, że masz dzieci dorosłe, a przesiadujesz na forum o ciąży i małych dzieciach pechowiec.gif No mnie tu na pewno do tego czasu nie będzie x Nie żebym Allium broniła, ale ten dział już dawno temu przestał być działem o ciąży i małych dzieciach. Tutaj się obgaduje teściowe, synowe, szwagierki. A nawet szuka porad jak wyrzucić pracownika na zbity pysk. Ten dział powinien się nazywać: My kobiety, nasze radości i bolączki z rodziną, pracą i wścibską sąsiadką.

Gość gość
"No wiesz, dla mnie to okropne, ona pracuje, a mimo to.... (i tu nie słyszałam). Żeby chociaż nie pracowała, to jeszcze zrozumiałabym, ale ona pracuje i jeszcze tak robi... (tu też nie usłyszałam). Czyżhy mycie d..py synowej? x Tak się zastanawiam, co może robić niepracująca kobieta, co nie przystoi pracującej. Żebrze? Nie wiem, czy do obgadulstwa można zaliczyć ostatnią rozmawiającą parę. Może one koleżankę z troski obgadywały, bo może koleżanka dobre mieszkanie na zagrzybione zamienia? I martwią się, ze koleżanka źle na tym wyjdzie?

Gość gość
A najzabawniejsze jest to, że autorka podsłuchała 2 zdania rozmowy i twierdzi, że to osoby cały czas innych obmawiają i nie mają innych tematów. :D Głupota niektórych jest powalająca. A może te pierwsze panie opowiadały sobie film albo książkę? :D

Gość gość
Taaa książkę. ..z takim gniewem w głosie i oburzeniem.

Gość gość
Autorko,dziwisz się kobietom w parku? a czym jest KAFETERIA jak nie stekiem obmowy innych w tym najczesciej tesciowych których nie znamy a musimy słuchać jednej strony która ma się nam wydawać wiarygodną bo to bidulka synowa. Tutaj piszą same kobiety,często chamskie i wulgarne więc nie rozumiem skąd to zdziwienie. Sama weszłaś też z takim tematem,bo ja będąc w parku chyba nie zwracałabym uwago na to co kto mówi.Nie podsłuchuję innych,to niegrzeczne.

Gość gość
wszystkie baby są wredne głupie i plotkarskie i zawistne i puste