Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mężczyźni boją się zdecydowanych i zaradnych kobiet?

Polecane posty

Gość gość
. A zdarzyło się, ze mężczyźni słysząc co robię zawodowo, już się do mnie nie odzywali- stad ten temat. Może masz racje, ze założyli z góry, ze taka osoba jak ja nie bedzie w stanie stworzyć im domu... bzdura, moga mieć kompleksy, bać sie tego, zę będziesz miał awysokie wymagania, a oni chcą być tymi "panami domu" bez wysiłku i tylko za to ze nosza spodnie, innym nie spodobałaś sie z wygladu, lub gadka sie nie kleiła, może np tego nie zauważąsz ale jesteś nieco dominująca, a to może niektórych płoszyć. Powodów jest tysiąc. Ogólnie doradzam jednak szukanie nie jakiegoś faceta, tylko faceta, który lubi to co masz w ofercie, nawet jesli trzeba jeszcze trochę poczekac. Ja po ilus dziwnych randkach , które do niczego nie prowadziły zupełnie przypadkowo zaczełam rozmawiać z kumplem w pracy- ze 6 lat sie mijalismy na korytarzu i nawet nie zawsze mówilismy dzien dobry. a tu raz musieliśmy pogadać i zaiskrzyło. I okazało sie , ze to facet idealny, a przede wszystkim pewny siebie w dobrym znaczeniu tego słowa i lubi kobiety majace własne zdanie i niezalezne. Bo nie czuje sie tym zagrozony.

Gość gość
Dziewczyno żyj swoim życiem i nie przejmuj się i nie marnuj czasu na rozmemłanych facetów . Ja wzięłam taką niedojdę a teraz żałuję , bo lepsza jest samotność w pojedynkę niż we dwoje . Ten d**ek nawet gwożdzia wbić nie potrafi a jak zacznie się wymądrzać to jakby pozjadał rozumy wszystkich mędrców świata .