Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Impreza z chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

Boje sie isc na jakąkolwiek imprezę z chłopakiem, bylam z nim dwa lata temu, wrocilismy do siebie i jestesmy razem teraz 4 miesiące, wiem jaki on był kiedys, ślinił sie na widok kazdej z******tej dziewczyny. Boje sie, ze pojde z nim gdzieś i będzie sie ciagle oglądał za innymi i myślał, ze sa lepsze niz ja. Tak właściwie nie chodzi tu o to, ze chcialabym isc z nim do klubu jakiegos, problem w tym, ze mam za niedlugo studniówkę, tak bardzo sie boje z nim isc, ze nawet jestem w zaplacic to 600 zl i nie isc. Boje sie, ze to będzie jedna wielka katastrofa, on zapewnia mnie, ze tak nie będzie, ze pójdziemy razem i zobacze, ze bedziemy sie świetnie bawic i ze on nic nie zrobi zlego, ale mimo to mam same czarne sceny przed oczami.. Powiedzcie mi co mam zrobić..

Gość Trzydziestoletni samotnik
Ja się nie znam, ale tak na oko, to on powinien to wszystko usłyszeć co zostało tu napisane a nie obcy ludzie z jakiegoś forum. Być ze sobą cztery miesiące a nie umieć dyskutować poważnie?

Gość gość
Powiedziałam mu to wszystko i zapewnia, ze nie bedzie tak jak myślę, ale i tak sie boję

Gość Trzydziestoletni samotnik
No to trudno komuś będzie wejść tobie w głowę i pogonić złe myśli. Ja tylko uważam, że taki rozkrok, relacja bez zaufania, sensu nie ma. No bo co ci daje taki układ jaki jest obecnie? Wzmacnia się w środku?

Gość gość
No właśnie chodzi o to, że cały czas mam nadzieję, że mu zaufam, bo póki co w nic mu nie wierzę i nie ufam wgl, on o tym wie, ale nie chce się z nim rozstać bo myślę, że to w końcu minie

Gość gość
Czemu sie wiazecie z takimi.