Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaloty prawiczka

Polecane posty

Gość gość

Jak wyglądają? Podzielcie się doświadczeniem, fajnie gdyby znalazl się też jakiś chlopak i powiedział mi jak reagował na nas, jakie miał podejście i co myślał, czego oczekiwał itd gdy był prawiczkiem :)

Gość gość
tragedia masakra kilka lat nie potrafił normalnie porozmawiać,głupie podchody,zbliżanie sie,wycofywanie,ciągłe niezdecydowanie...nigdy więcej

Gość gość
Normalnie czyli jak? Rozwin.Może tylko ja mam wrażenie, że zaloty prawiczka roznia się od zalotów doświadczonego chlopaka

Normalnie czyli normalnie. Oj no każdy się tego uczy (podrywania, flirtu itd) i uczyć nie przestaje się nigdy, też zależy jaki to człowiek przecież w jakiś aspektach się różnimy. gość dziś Może po prostu był nieśmiały?

Gość gość
O,to widzę że jednak coś w tym jest ; ) " mój " tez właśnie tak robi i ja się zastanawiam czy jemu nie zalezy czy może jednak się wstydzi, ale nie chce go sama podrywac... A fajny chłopak z niego, śmiały tylko w stosunku do mnie jakiś taki...jego znajomi się śmieją ze jest prawiczkiem i może coś w tym jest ; d

Gość gość
nieśmiały może być ale bez przesady,taka nieśmiałość i niezdecydowanie czy inne dziwaczne zachowania mogą tez bardzo negatywnie odbić sie na dziewczynie,obiekcie uczuć,pamiętajcie o tym panowie