Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam kilka pytań do znających się na kotach

Polecane posty

Gość gość
Autorze, nie bierze się zwierzęcia, którego się nie chce.

Gość gość
Myszy łapią koty dzikie i to nawet nie koty a kocice. Kot zadbany i nakarmiony może W ogóle na myszkę nie spojrzeć. Źle zrobiłeś, ze wziąłeś kota na zimę. Jeśli chcesz mieć kota podworkowego to trzeba było wiosną co przynieść. Daj kotu miskę z wodą, jedzenie i kuwete. Idziesz z dzieckiem na podwórko to bierzesz kota, wracasz do domu to kot też wraca. W dzień kot przebywa z wami w domu(np w pokoju dziecka). W nocy może być w kotłowni. Źle zrobiłeś z tym kotem ale chcę napisać jedno. Mieszkam na wsi. Tutaj się kotów nie szanuje. Jeśli kota nauczysz, ze nie może leżeć na twojej drogiej kanapie to leżał nie będzie. Musi mieć tylko swoje miejsce.

Gość gość
Czytam ten temat pod kołdrą i z cieplutkim kotem na brzuchu.

Gość gość
trzeba mu demonstracje pod chałupą zrobic i pokrzyczeć "ochrzcij kota"i" oddaj kota":D:D:D

Gość gość
Moj kot ma jak w puchu ;) wlasnie teraz puscil oko do mnie.

Gość gość
gość dziś Czytam ten temat pod kołdrą i z cieplutkim kotem na brzuchu. Super :):) milego wypoczynku :)

Gość gość
Koty od zawsze lgnely do czlowieka prosząc o cieplo i o dokarmienie. Kot nie zbuduje sobie domu, skoro go juz masz to dbaj o niego autorze.

Gość gość
koty srają szczają drapią niszczą meble i patrzą złym wzrokiem

Gość gość
Ludzie tez sraja szczaja niszcza wszystko i patrza w******jacym wzrokiem :) a do tego sa podli chamscy jak ty :)

Gość gość
Kot przynajmniej jest czysty i pachnie siankiiem milutkim a ty zobacz sam jak dupa ci smierdzi. Włóż teraz tam palucha i powachaj , ja czuje tutaj jak capisz :)

Gość gość
koty liżą sobie duuuupy i żrą własne kłaki i potem rzygają

Gość gość
Koty są fałszywe bo jak człowiek śpi to potrafią przyjśc i go deptać mrucząc coś i człowiek nie wie co taki kot ma na myśli czy to jest deptanie pozytywne czy negatywne

Gość gość
A ludzie liza cudze d**y :)

Gość gość
Te deptanie jest pozytywne :) kot sie piesci. Widac ze nie lubisz kotow, tylko dobre osoby lubia koty.

Gość gość
12:19 :D Ten post to chyba dowcip jest. Mam nadzieję. Ugniatanie połączone z mruczeniem to naśladowanie zachowań z okresu dzieciństwa. Kot udeptuje sobie, jak jest mu dobrze i bezpiecznie.

Gość gość
Kiedys jedna pani myslala ze kot mruczy bo jest chory ;) hehe

Gość gość
Czytam ten temat...patrzę na mojego Tofika i czuję ulgę,że mam coś więcej niż tylko rozum. Koty to nie przydupasy,które mają być użyteczne bo łapią myszy. Autorze,kup sobie zestaw pułapek,jakich chcesz...najlepiej metalowych i zimnych jak ty sam. przypominasz mi daleką rodzinę ze wsi...kot czy pies ma być jak pług..uzyteczny i zapracować na miskę resztek z obiadu. Jeśli zachoruje to sie go pozbywamy i bierzemy nowy... 10 września na tvp2 był długi program ''My i koty'' w całości poświęcony tym cudownym zwierzakom...wszystko pięknie opisane ,wytłumaczone tak aby laik mógł chociaż trochę zrozumieć kocią naturę. Przydałoby ci się autorze gdybyś go obejrzał.

Gość gość
koty najczęściej te wielkomiejskie zbierają sie w duże grupy Kocie Oddziały Dywersyjne skrót KOD uprzykrzając życie mieszkancom osiedli zapchiliwają zaszczywają i zasrywają piwnice klatki schodowe i piaskownice znajdują wsparcie w swoich niecnych uczynkach najczęściej wśród starych emerytek które to jak słuchy chodzą dokarmiają te sierściuchy zapchlone dzieki wsparciu np wrogim mieszkancom urzedom miast i gmin oraz innym szemranym organizacją popierającym koty

Gość gość
Kocie Oddziały Dywersyjne : padlam posmarkalam monitor hahaha

Gość gość
Jesli juz cos takiego jest to wina ludzi. Wszystkiemu ludzie sa winni . Nie ma innej opcji.

Gość gość
Od tępienia gryzoni w wieśniackich willach z kolumienkami i oknami w złotą kratkę są firmy, które zajmują się deratyzacją, a nie jakiś biedny kocina, nawet na to nie licz. Sam jeden kot nie poradzi sobie z całym stadem najróżniejszych gryzoni, nieproszonych gości. Do takiej willi musi być kot rasowy, żeby zdobił. Najlepiej biały, ładnie wygląda za oknem w złotą kratkę

Gość gość
14:59 hahaha koham cie hahah

Gość gość
Kotowi ludzie to najsympatyczniejszy gatunek na kuli ziemskiej i wszedzie. Kotowi ludzie sa rownie z***bisci jak koty. No kocisko rozwala mnie na lopatki swoimi paluszkami i policzkami. Pojde i zjem to co tam lezy na lozku w klebek ;)

Gość gość
13:39 pisz jeszcze :D:D:D

Gość gość
14;59 dobrze by było zeby kot był biały długowłosy z płaską mordą ,mieszkańcy takich willi jakie opisałes/as czesto do ochrony swoich wspaniałych posesji zakupują psy obronne rasy york i wtedy mamy do czynienia z elitą narodu

Gość gość
Płaska morda ;) haha

Gość gość
Autorze. Daj mi adres. Podjade sprawdze czy aby masz dom odpowiedni dla tego kotka ;) wiesz kot wymaga odpowiedniej oprawy, twoja chata moze okazac sie stanowczo nieprzystosowana do wymagan tak szlachecko urodzinej rasy. Nie wiem czy wiesz ale kot byl swiety a tacy jak ty przyczynili sie do prawie całkowitego wyniszczenia tak wspaniałych nieprzecietnie inteligentnych i sympatycznych istot.