Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam kilka pytań do znających się na kotach

Polecane posty

Gość gość
Mowisz ze wykształcenie masz a nie wiesz ze w sklepach jest odpowiedni sprzet na myszy.

Gość gość
Widac ze jestes totalny debil , zasymilowac kota z psem ;) hahaha Z choinki sie chłopie urwales , nie zmusisz do milosci psa i kota hahaha rozwalasz mnie swoimi wypowiedziami

Gość gość
Ewa najlepiej ci napisala. Skoncz wreszcie. Masz informacje na necie o kotach, to poszukaj.

Gość gość
Nie w******j tu ludzi bo zaraz ktos poda cie w odpowiednie miejsce. Tutaj nie jest bezpiecznie. Zgłoszą temat o znęcanie sie nad zwierzętami. Wiele tu takich bylo spraw.

Gość gość
Kurczę ale wy dziwni jesteście , kot jak się przyzwyczai będzie sobia biegał wszędzie poza częścią mieszkalna ma ogród i 5 pomieszczeń na dole

Gość gość
Kociarzy pytasz sie o psy? Hehe Milosc nie sługa , przewaznie kot z psem nie lubi sie wiec nie zadawaj glupich pytan ok?

Gość gość
Nie mam obaw ponieważ się nie znecam ale widzę ze tu merytorycznej odpowiedzi nie dostanę cóż ludzie są prości

Lepiej oddaj kotka jak najprędzej. Sprzątajcie lepiej to myszy nie będzie w WASZEJ WILLI na wsi hahahahahahah. Za darmo chcesz mieć dezynsekcje za miske deszczówki a żywić sie pewnie ma myszami, które upoluje ;) Co pieniądze robią z ludźmi szok und szok

Gość gość
Traktujesz kota jak narzędzie. Poki maly trzeba go oswajać ze wszystkim i nie zostawiać na dlugo maluszka. Jeszcze do ciebie to nie dotarło? Czy ty masz wogole serce, widze ze masz tylko czubek nosa. Jedna rada: przyzwyczajaj kotka do kotłowni , musi podrosnac by nie s*******il i zamarzl gdzies. Jak dziecko idzie na dwor z wami to wezcie tez kociaka i pokazcie mu otwór do kotłowni i dwor

Gość gość
Ty jestes k***a prosty i zamknij ryja poj***e. Ludzie wiele razy c***isali bys przyzwyczajal kota do wszystkiego. Widze ze to prowokacja jest, bo malo ludzi jest tak pustych i p********h

Gość gość
Ten koleś jest w******jacy na maksa. Po chuj kota bierze. Posprzataj dom to nie bedzie myszy albo kup łapke.

Gość gość
Zglaszam temat do administracji. Autor zniewolil kota. A to powazna sprawa.

Gość gość
popieram :) Kup sobie węża , super łowi myszy :) hehe ale mam beke z autora

Gość gość
wąż nie ma serduszka i jest super morderca ;) podobnie jak autor autorze powinies sam zamieszkać w kotłowni i polować na szczurki i kup sobie tego węża, pożytek bedzie taki ze ten wąż i zezre ciebie i to dziecko nie bedzie musialo miec tak glupiego ojca :)

Gość gość
hahahahahahahahaha ale mu pojechaliscie :) kotow jest coraz mniej przez takich cweli jak autor

Gość gość
i wyszło że wykształcenie nie idzie w parze z człowieczeństwem i inteligencją

Gość gość
docenisz kota jak będzie wyłapywał ci myszy szczury i krety. musisz go polubić i trzymać z ludźmi na razie a nie w zamkniętym pomieszczeniu bo zdziczeje, zauważysz sam kiedy kot będzie chciał wychodzić. póki co są zwirki do kuwet i nic nie śmierdzi tylko trzeba codziennie zebrać ten zbrylony, ale kot jak będzie wychodził to później już kuweta nie będzie potrzebna. domyślam się, że w tej willi nie masz dywanów afgańskich więc nic się nie nabrudzi. Sam kiedyś się zarzekałem, że nigdy nie będę miał psa nawet w ogrodzie, a teraz mam psa i to w domu więcej jest niż na dworze i w sumie w d***e mam,że mi coś tam pobrudzi i tak sprzątnąć trzeba, a pies brudzi trochę bardziej niż kot jednak.

Gość Olaolalana
Również zgłosiłam do administracji. No to teraz POWODZENIA autorze.

Gość gość
Zapytałeś o to na niewłaściwym forum. Wielu ludzi ma tutaj koty albo psy i żyjąc z nimi przez lata dostrzegamy w nich coś więcej, aniżeli jedynie psa do pilnowania "willi" albo myszołapa. Twoje zimne podejście do zwierząt nikomu się tu nie spodoba, bo dla nas narzuta to tylko narzuta...A zwierzę to ukochany mały przyjaciel.

Gość gość
Autorze to teraz bedziesz mial juz dwa problemy :) nie tylko myszy ale tez zgłoszenie do administracji :) nie zazdroszcze :) powodzenia

Gość gość
Za to sa grzywny i to wysokie. Ten kociak wiele bedzie cie kosztował . A mowilam ze taniej byloby lapki kupic na myszy. Taka sprawa to o ten " piekny " dom z "pięknymi narzutami" mozesz stracic . I po co ci to bylo :(:(:(

Gość gość
a nie mowilam haha , przyszla kara i to szybko

Gość gość
W pierwszym poscie swoim napisal ze corka go namówiła ( zobaczcie) a pozniej sie wspierał ze to jego decyzja bo myszy . Cymbal. Nie zazdroszcze jej ojca, tej dziewczynce.

Gość gość
przestańcie po nim jechać ,w naszym kraju jest ujmą mieć i lubić koty

Gość gość
O to chodxi ze on nie lubi kotow. Sam powiedzial ze nie lubi

Gość gość
Mam kota i psa w domu i powiem tobie jedno, jak sprzątasz to nie śmierdzi, kuwetę oczyszczam każdego dnia ( to nawet nie minuta czasu) kot znajduje to miejsce bezbłędnie poza tym czy ty kobieto zdajesz sobie sprawę ze poza tym powinnaś go za rok dać do wysterylizowania abyś nie została taka babajaga co małe wyrzuci jak podrosną . I jeszcze jedno, stara matkę która bedzie schorowana i brudziła tez nie przygarniesz do swojej willi ? Jesteś daremna , twierdząc ze do twojego domu nie pasuje kot, ktory jest najczystszym domowym zwierzakiem, w kotłowni tez musisz sprzątać. Jednak uważam ze lepsza taka ludzka debilka niz schronisko, kot nauczy sie wracać tam gdzie ma miskę . Zal ze tacy ludzie maja możliwość posiadania życia zwierzaka.

Gość gość
Ujma jest nie lubic kotow :)

Gość gość
Moj pies żyje w zgodzie z kotem,leżą obok siebie, wodę piją z jednej miski. Oczywiscie przeganiają obce koty ale na siebie reagują b.pozytyie.

Gość gość
10:32 Widac ze nie znasz tematu. Koleś malutkiego kotka zamknął w kotłowni by mu myszy łapał. Po drugie kotow nie lubi o czym rowniez wspomniał. Mysle ze to prowokacja ale dobrze, ze zgłoszono temat, trzeba zawsze zauważać krzywde na zwierzętach.

Gość gość
Mam kociaka w domu, nic nie smierdzi bo sprzatamy. Widac autor sprzatac nie lubi to w********il kota do piwnicy.